изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2023-01-26 @ 19:27 EET
Как зодиакалните знаци преживяват махмурлука?    
Хороскоп

Как зодиакалните знаци преживяват махмурлука?КОЗИРОГ
Махмурлукът на Козирога е по правилата. На нощното шкафче от вечерта е поставена чаша с вода и опаковка аспирин, в хладилника има зелева чорба, шкембе чорбата Козирогът също е сготвил още от предната вечер. Дори и студена бира има в хладилника. Само че полза от всичко това няма. Защото Козирогът ще употреби всичките теци цярове в необходимата последователност и ще реши, че ефектът на цялото това лечение е силно преувеличена. А след като е така – всичко да върви по дяволите! Много по-просто е отново да се напие човек, отколкото да се тъпче с такива буламачи. Разбира се и в този случай Козирогът си има в запас бутилчица. Защото той винаги има план Б.

ВОДОЛЕЙ
Тежък махмурлук! Единствената причина, която може да накара Водолея да намрази този прекрасен свят е махмурлукът след качествено напиване. Затова на следващия ден след пиянската нощ Водолеите се затварят в спалнята, завират се под одеалото и си остават там в крайно лошо настроение. Което изкарват на близките си. Работата е в това, че близките на пияния Водолей винаги се вълнуват и непрекъснато проверяват жив ли е още или с него е свършено. Защото махмурлукът е и единствената причина, която може да накара Водолея да мълчи. Съвсем да замълчи. Поне за четири часа. Това е толкова нетипично за Водолея, че се налага дори да го побутнеш с ръка, за да видиш дали е жив.

РИБИ
Рибите не страдат от махмурлук, те умират от него. Направо си умират, както в киното: викат за помощ със слаб гласец, страдалчески те поглеждат и молят да им донесеш водица, легенче и телефон. Защо телефон? Ами Рибката ще въздъхне и ще каже: „Ах, оставете ме, оставете ме на мира, вървете си спокойно, не ми обръщайте вниманеи, просто за всеки случай. Ако трябва да извикам Бърза помощ, например…“ Естествено след това само безсърдечен злодей може да остави Рибката сама и ще й угажда цял ден, разтревожено интересувайки се какво още може да се направи, че Рибката да не си отиде от този свят по-рано. И не е изключено до вечерта до легена да се появи диамантено колие.

ОВЕН
На Овните им се струва, че абстинентния синдром е за слабаците. Затова страдащият от махмурлук Овен си дава вид, че всичко му е наред, и че няма проблеми. А за да не издава позеленялата кожа истинското положение на нещата, дамата-Овен още със ставането сутринта ще се приведе в ред – прическа, грим, красива рокля. А след това ще отиде да закусва с гаджето си в близкото кафене. Именно в кафенето, а не в заведение за бързо хранене. Все пак в кафенето ще може да се добере по-бързо до тоалетната, ако се наложи.

ТЕЛЕЦ
Телецът се събужда в паника. Защото предната вечер дамата Телец  е получила просветление: тя е умница и красавица, пие тук с някакви дегенерати, а животът минава край нея и всичко е болка, всичко е временно и няма в какво да се вярва! В крайна сметка предната вечер дамата Телец е взела от масата най-пълната бутилка, затворила се е в спалнята си, за да си пообщува най-накрая със свестни хора. В интернет. А на сутринта я облива студена пот. Тя си спомня, че след сериозен скандал в коментарите под пост във Фейсбук е написала много красив, много трагичен пост за това, което се случва в душата й. Но това, което със сигурност не помни е, дали е публикувала това откровение или не. А ако го е публикувала, дали някъде тук из интернет се продават мечове за харакири?

БЛИЗНАЦИ
Махмурлукът на Близнаците е загадъчна и непредсказуема работа. Всичко зависи от това, каква именно вътрешна страна на Близначката предната вечер е казала: „Край, повече няма да се наливам!“ Ако го е казала светлата страна на дамата Близнаци, то утрото ще бъде съвсем обикновено – душ, чай, малко Фейсбук или Туитър: трябва да  погледне колко лайкове са събрали снимчиците от снощната пиянска вечер! Но ако снощи е надделяла тъмната й страна, Близначката се събужда и започва да задава въпроси. Къде съм? Кои са всички тези хора? А в кой град се намирам?

РАК
Рак — това е знакът на трезвениците. Ако дамата до вас цяла вечер дава вид, че пие много, а всъщност само поднася чаша към устните, можете с увереност да кажете – това е Рак. Раците се напиват много рядко, но пък за сметка на това до смърт. Защото ако в чашата се окаже някакво сериозно питие, дамата Рак ще се напие веднага и ще заспи направо там, където се е правила, че пие. А на сутринта Ракът ще започне силно да се окайва. Да се срамува, да кърши ръце и да обещава на себе си и околните: „Повече – никога!“. Известни са случаи, в които Раците, които имат махмурлук, така се увличат в самобичуване, че още от сутринта се записват в дружество на анонимните алкохолици. До вечерта обаче се отписват. А след това следва закономерния въпрос: Девойко, вие оплаквате ли се или се хвалите?“

ЛЪВ
Черното утро на махмурлук Лъвът започна с мисълта: „А не съм ли изгубил лицето си?“. Все пак репутацията е преди всичко! В този случай околните трябва веднага да уверят Лъвицата в това, че снощи тя е била прекрасна и бляскава – както винаги всъщност. А след това махмурлукът трябва да се изтърпи. Но Лъвицата не може да търпи. На нея й е необходимо всичко да стане прекрасно в още през следващата минута, само, защото на нея й се иска така. И понеже това е невъзможно, Лъвиците търсят на кого да си изкарат раздразнението. Сутрешния скандал с чупене на съдове все е най-малкото. Затова по-добре е да бягате, за да не се взриви нещо. Или да не ви разкъса някой.

ДЕВА
Если вы собрались пить с Девой, помните о том, что от Девы непременно нужно уползти в конце вечера. Даже если вы три раза подряд промахнулись мимо дверного проема, все равно уходите. Как-нибудь. Нельзя спать в одном помещении с пьяной Девой, это очень опасно! Потому что утром Дева рано встает, принимает контрастный душ и идет на пробежку. Пьянка пьянкой, а здоровый образ жизни прежде всего! Проблема в том, что вчерашних собутыльников Дева потащит с собой. Сопротивление бесполезно! Но если жертве удастся отбиться и спрятаться под кровать, Дева посвятит остаток дня лекции о вреде пьянства. И пока жертва не раскается, на пощаду может не рассчитывать. Максимум, на который Дева способна, — стакан воды подать. Не из жалости. Просто чтобы у жертвы были силы слушать дальше.

ВЕЗНИ
Везните се наслаждават на махмурлука. Сутринта дамата Везни се събужда, поглежда часовника, сеща се че има махмурлук и с удоволствие заспива отново. След два часа става, хапва сандвич с течен шоколад, изпива два литра чай, поръчва си пица, взема си от фризера кутия със сладолед и отново се мушва в леглото. И прекарва там целия ден, гледайки любимия си сериал. Общо взето махмурлукът за Везните е повод нищо да не правят с чиста съвест. Най-важното е да се запази страдалческото изражение на лицето. За да не се сети никой, че всъщност Везните нямат никакъв махмурлук.

СКОРПИОН
Скорпионът никога не изкарва махмурлука си сам. Дамата Скорпион дори е готова да рискува и да остане да нощува у малко познати хора, само и само да не се събуди сама. Защото махмурлукът е най-приятния етап от доброто пиянство. Работата е там, че организмът на Скорпиона е способен да преработи огромно количество спирт без всякакви проблеми. Скорпионите не страдат от махмурлук, защото никога не се напиват до козирката. А това означава, че на сутринта те може с удоволствие да тормозят останалите, преразказвайки им цветно снощните подвизи. Защото Скорпионът помни всичко. Нещо повече, именно Скорпионът е напил всички и дори ги е вдъхновил да се напият. Заради веселата сутрин, разбира се!

СТРЕЛЕЦ
Махмурлукът за Стрелеца води до увлекателно пътуване до най-прекрасните места за похапване в града. На сутринта Стрелецът наплисква лицето си, обува джинсите и се отправя към най-близкия „Макдоналдс“. След като изяде два биг-мака, дамата Стрелец вади телефона си и си отбелязва на картата следващата точка за похапване – най-близката пицария от известна италианска верига. Или пък влиза в някой кулинарен магазин и си купува деликатеси. Към обяд Стрелецът допълзява до вкъщи, с удоволствие сваля отеснелите джинси и отива в кухнята, за да си хапне още малко. Едва след това може да рискува и да изпие чаша чай от лайка, а после и да изяде лъжица рядка овесена каша. Казват, че на махмурлука това помагало, но Стрелецът е внимателен: как изобщо може да се яде, докато имаш махмурлук? Ще ти стане още по-лошо.

Източник: cosmo.ru

Разчетоха на папирус рецепта срещу махмурлук отпреди 20 века

Сексът сутрин ще ви спаси от махмурлука

10 ЗЛАТНИ ПРАВИЛА - КАК ДА ПИЕМ, БЕЗ ДА СЕ НАПИЕМ

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

ПРИ ЗЛОУПОТРЕБА С АЛКОХОЛ - ЧИСТ ВЪЗДУХ

СПЕЦИАЛИСТИТЕ СЪВЕТВАТ: КАК ДА СЕ СПРАВИМ С МАХМУРЛУКА

 


Сходни връзки

Как зодиакалните знаци преживяват махмурлука? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2023 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди