изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:19 EEST
РАЗТРЕВОЖЕНИ... СИИРДЖИИ    
КоментариИ преди, но особено след атентатите на джихадистите в Париж, повечето български медии, особено някои, които са финансирани от познати вече до болка американски фондации, постоянно тръбят колко са разтревожени правителствата на Белгия, Германия, Канада, Холандия... Кажи речи - всички в Европа. Мнозина от които и членки на НАТО. Започва да звучи смешно и жалко. Като са толкова разтревожени, защо не вземат пряко участи в ликвидирането на ИДИЛ, а единствено Франция се присъедини към Русия, която всекидневно с много риск, с много пари, методично унищожава това жестоко чувовище, което може да се сравни само с хитлеризма.

Ситуацията започва, не, вече става едентична с тази, при която Хитлер "овършава" Полша, Франция и т.н., докато Англия, САЩ и сателити се наслаждават на отслабването на Европа, а след това се надяват Хитлер да унищожи и СССР. И едва след като виждат, че Сталин е пред блестящо победа, създават коалиция за ликвидиране на фашизма. Пиша тези редове, защото и в България има глутница от клакьори - от президента Плевнелиев, до обикновени хорица, които не могат да се усетят, че са жестоко манипулирани. Истината е, че много от тези европейски лидери просто финансово се облагодетелстват, заедно с обкръжението си, от съществуването на ИДИЛ, а народите на европейските държави не могат да проумеят, че трябва да принудят правителствата си да вземат пряко участие във войната срещу Ислямска държава, за да се възстанови мирът между християнството, исляма и всички останали религии. Както и мирът в собствените им държави и домове. Всичко останало е една политическа демагогия, в която ставаме свидетели как една невероятна идея за общ европейски дом се разпада, защото самата идея се оказа пагубна за хегемонията на определен кръг държави, сещате се кои. Тръгнахме към ЕС с надеждата за по-добър живот, оглеждаме се и виждаме разруха, агресия, стопяване на човешки и духовни ценности, разединение, обезлюдяване, застрашително обедняване, злоба и безперспективност за младите хора. Високоплатени политици, журналисти и други подлоги продължават да се тревожат с вярата, че други ще окървавят ръцете си в ликвидирането на ИДИЛ, а после ще вият, колко нечовешко е станало това. Такъв е животът!
Димитър ДУКОВ
 


Сходни връзки

РАЗТРЕВОЖЕНИ... СИИРДЖИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди