изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:37 EET
Бойко Борисов за сваления руски самолет: Инцидентът със Су-24 идва в много лошо време    
НовиниИнцидентът идва в много лош момент. В никакъв случай, когато НАТО, в лицето на Турция, и Русия са в такъв конфликт, това не е добро, приятно и не води до положителни резултати. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти в Суджоу във връзка с информацията за сваления от турските власти руски самолет.

„Ще видите през какво съм минал аз преди няколко седмици. Нали тогава имаше сигнали, имаше какво ли не – ходих да ме разпитват в прокуратурата. Това не са игра неща. Ние тук се борим да докараме инвестиции, да създаваме работни места, да строим инфраструктура, да развиваме Балканите. Как да коментирам това? В никакъв случай не е нито приятно, нито ще остане без последствия. Това многократно съм го казвал”, коментира Борисов.

„Ние сме полагали много усилия с външния министър, с военния министър с дипломация да направим така,че да не бъдем провокирани в нашето въздушно пространство. Знаете случая и нееднократно съм говорил на тази тема, затова помолих и руската страна по начина, по който е уредено това – с едноседмично заявление, с оказано какво има на полетите , за да не се превръщаме и ние в подобен конфликт. За радост това беше направено”, посочи премиерът.

„Инцидентът идва в много лошо време, защото в неделя сега ме информираха, че се свиква извънреден Съвет на лидерите на ЕС с ръководството на Турция в Брюксел в 16.00 часа. Всичко това ще се дискутира дотогава и ще се търсят решения. В никакъв случай, когато НАТО, в лицето на Турция, и Русия са в такъв конфликт, това не е добро, приятно и не води до положителни резултати”, допълни Бойко Борисов. http://www.blitz.bg

УДАР В ГЪРБА: ПЪЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ НА ПУТИН ЗА СВАЛЕНИЯ ОТ ТУРЦИЯ РУСКИ САМОЛЕТ СУ-24 /ВИДЕО/ ОБНОВЯВА СЕ

 


Сходни връзки

Бойко Борисов за сваления руски самолет: Инцидентът със Су-24 идва в много лошо време | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди