изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:50 EET
Експерт от Кремъл: Ще има ракетен удар на възмездието за Турция и още нещо... (ВИДЕО)    
По света Убеден съм, че Турция ще понесе възмездие за удара в гръб срещу Русия. Терористите, които разстрелваха руските летци във въздуха ще бъдат унищожени без пощада и давност във времето. Ще има ракетен удар на възмездието и още нещо. Очаквайте ги! Това обяви в своя Twitter близкият до Кремъл военен експерj Игор Коротченко, главен редактор на сп.”Национальная оборона”.

 Какви конкретно крачки ще направи Русия за предотвратяването на подобни инциденти все още не е обявено официално, отбелязва тв „Звезда” . Днес се провежда колегиум в руското министерство на отбраната, на което ще се обсъждт допълнителни мерки за гарантиране сигурността на на руската военна групировко в Сирия.

В руската авиобаза „Хмеймим“ в Сирия ще бъде разположена зенитно-ракетна система С-400, предаде Интерфакс, позовавайки се на руския министър на отбраната Сергей Шойгу. Всяка цел, която представлява опасност за руските самолети ще бъде унищожавана, предупреди Шойгу.

Началникът на Главното оперативно управление на руския Генерален щаб генерал Сергей Рудской обяви, че действащият в Средиземно море гвардейски ракетен крайцер „Москва”, който има мощна противовъздушна система, ще подсигурява полетите на руските бомбардировачи в Сирия. Те също така ще бъдат съпровождани от руски изтребители Су-34, като всяка потенциална заплаха за самолетите ще бъде унищожавана.

Флагманът на руския Черноморски флот ракетният крайцер „Москва” разполага със зенитно-ракетен комплекс „Форт” с установка за вертикален пуск. „Форт” може да поразява всякакви въздушни обкти летящи на височина от 20 метра до 27 километра със скорост 3000 к/ч на далечина до 150 км. На борда на крайцера има 64 ракети с тегло 180 кг всяка, които се изстрелват от 8 пускови установки и са способни да осигурят контрол над набето над Латакия, кай чиито брегове застана на рейд „Москва”. http://www.blitz.bg




 


Сходни връзки

Експерт от Кремъл: Ще има ракетен удар на възмездието за Турция и още нещо... (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди