изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:29 EEST
ЧЕТИВО ЗА ПРЕМИЕРИ: Полша махна знамето на ЕС от заседания на правителството    
Европейски съюзHовото полско правителство махна знамето на ЕС от заседателната си зала, като то няма да се вижда и като декор по време на пресконференции, съобщава ТАСС. Преди синьото знаме бе поставяно във всички учреждения и то редом до полския национален флаг.
Hовото полско правителство махна знамето на ЕС от заседателната си зала, като то няма да се вижда и като декор по време на пресконференции. “Взехме такова решение и то ще се изпълнява, обяви премиерът на Полша Беата Шидло. - Заседанията на полското правителство ще минават на фона на най-красивите според мен бяло-червени полски знамена.”


“Взехме такова решение и то ще се изпълнява, обяви премиерът на Полша Беата Шидло. - Заседанията на полското правителство ще минават на фона на най-красивите според мен бяло-червени полски знамена.”

Шидло обяви също така, че Полша не може да приеме 7000-те бежанци, които предишният кабинет обеща да приюти. Тя посочи, че ситуацията силно се е променила сред атентатите в Париж. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ЧЕТИВО ЗА ПРЕМИЕРИ: Полша махна знамето на ЕС от заседания на правителството | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди