изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:18 EEST
Кметът на Добрич представи екипа си    
Новини Кметът на Добрич Йордан Йорданов представи екипа си на пресконференция.


Все още в длъжност не е встъпила само Елка Димова –зам.-кмет по финанси, тъй като има ангажименти, които трябва да приключат в Сметна палата, където досега е работила. Тя също присъства на пресконференцията. Представиха се още д-р Емилия Баева – „Хуманитарни дейности“, арх. Боян Коларов - зам.-кмет „Устройство на територията“, Росица Йорданова - „Икономическо развитие и европейски фондове“ и Калина Георгиева – секретар на Община Добрич.
Д-р Емилия Баева – заяви, че ще се работи за обогатяване на културния календар с нови събития, като ще се дава поле за изява, както на местни творци, така и таланти – национално и световно значими личности. Целта е Добрич да бъде град с европейски измерения в областта на културата. В областта на образованието стремежът е да се развива достъпно, модерно и конкурентноспособно образование. В сферата на здравеопазването целта е да се запази постигнатото и да се оптимизира структурата.
Зам.-кметът арх. Боян Коларов увери, че главно, с което ще бъде полезен, и на администрацията на общината, и на гражданите на Добрич, е да бъде в постоянен контакт с гражданите. „Не мога да вземам решения, без да попитам гражданите, които представляват Община Добрич“, заяви той.
Росица Йорданова сподели, че идвайки от частния бизнес много добре знае, че дейността, която  ще ръководи, може да се развива успешно с един много добър екип. Тя се е уверила, че той е от много добри професионалисти и тя разчита, че ще успее да защити тези хора, които са й доказали вече, че са работили много професионално и задълбочено по проектите. „Нямаме друга алтернатива, освен да продължим да работим започнатото. На нас са ни нужни тези финансови средства, както и да разработваме нови проекти“, каза тя.
Елка Димова сподели, че в момента най-належащ проблем е съставянето на проекта за бюджета за 2016 г. Процесът тече, служителите на общината работят. Има съставена тригодишна прогноза за приходи, за разходи за периода 2016-2018 г. На база на тази прогноза се работи бюджетът.
Секретарят Калина Георгиева обяви, че основната й цел е, съвместно с администрацията да се работи в полза на гражданите на Добрич. Ще разчита на техния професионализъм и лоялност, на екипната работа. Няма напуснали служители на общинската администрация.


 


Сходни връзки

Кметът на Добрич представи екипа си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди