изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:54 EEST
ЗАКЛАНИЯТ В ДЕВНЯ МАРТИН ЩЯЛ ДА ВДИГА СВАТБА ИДНАТА НЕДЕЛЯ, ЧАКАЛ ДЕТЕ ОТ ПРИЯТЕЛКАТА СИ    
НовиниКонфликтът, довел до трагедията от тази нощ и убийството на Мартин Тодоров от Девня е започнал в дискотеката, научи БЛИЦ от достоверни източници. Вероятно той и приятелят му са били заплашени и са си тръгнали, но са причакани на входа и са били принудени да минат зад читалището, където се намира и дискотеката.

Там именно е станало и самото убийство. БЛИЦ научи още, че има действащи камери, които са запечатали част от случилото се, както и вероятните убийци на Мартин. Голяма е вероятността те да са роми от някои близки села, защото, по непотвърдена информация, местни хора не са ги разпознали.

Втората версия за убийството, която е на вниманието на разследващите. В нея е замесен сина на стопанисващия дискотеката Лазар Славов-Калмука. Според запознати, възможно е инцидентът да е започнал от него, по-късно да са се намесили охранителите на заведението и така да се е стигнало до трагедията. Проверяват се и информации за употреба на наркотици от възможните убийци.

Има и трета версия, която също се проучва. Според източници от полицията, един е бил човекът с ножа ,който е нанасял ударите срещу двамата приятели. Той е бил придружен от свои хора, цялата група е от Варна, сега се установява самоличността им.

Установен е и часът, в който е станало убийството- между 5 и 6 часа тази сутрин.

*********************
Убитото в Девня момче се казва Мартин Тодоров, научи БЛИЦ от източници в следствието. Той е от съседното село Николаевка и заедно с приятеля си Росен Георгиев е бил на дискотека в града във фаталната нощ.

Според първата работна версия на следствието е, че двамата са били нападнати след като са си тръгнали от дискотеката от трима роми и тогава се е случила и трагедията. Мартин е бил намушкан три пъти, единият от които – в сърцето - се оказал и фатален за него. Приятелят му е получил рана на бедрото и в момента е в болница „Света Ана”.

Родителите на убитото момче – Тодор и Златина- са информирани за трагедията със сина им от медицински работник в село Николаевка, като преди това на майката са дадени силни успокоителни. Бащата работи в местната земеделска кооперация, там е бил на работа и Мартин.

Приятелят на Мартин е син на общински съветник в Суворово, баща му Георги Георгиев държи дискотека там и двамата са ходили именно в тази дискотека. Какво ги е накарало да отидат снощи в Девня, предстои да бъде изяснено от следствието. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ЗАКЛАНИЯТ В ДЕВНЯ МАРТИН ЩЯЛ ДА ВДИГА СВАТБА ИДНАТА НЕДЕЛЯ, ЧАКАЛ ДЕТЕ ОТ ПРИЯТЕЛКАТА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди