изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:51 EET
Марина Войкова с короната на „Мис България“    
Мис & Мистър

21-годишната Марина Войкова стана новата „Мис България“. Красавицата от Елин Пелин бе коронована на церемония в столичната зала „Рейнбоу Плаза“. Победителката получи голямата награда – стипендия от 8000 евро от училището за мода „Академия дел Лусо“ в Милано, връчена ѝ от директора на школата Розарио Бове.



Бове бе част и от журито, което гласува явно за най-красивите момичета. Общо 18 момичета на възраст от 17 до 27 години се състезаваха в най-престижния конкурс за красота у нас.

Победителката и двете ѝ подгласнички ще представят България на международните конкурси „Miss Earth“, „Miss Planet“ и „Miss Globe“ 2016 г.

Специален гост на церемонията бе световноизвестната швейцарска пианистка Ладива, която изненада гостите с изпълнение на буги-вуги.

Марина Войкова е завършила класическата гимназия в София, а в момента учи "Българска фиология" в СУ. Интересното за нея е, че тя е и "Малка Мис България 2004", когато е била едва на 9 години.

Модел е от 2 години, пътувала е в Париж и Истанбул, където работи с едни от най дборите модни агенции. През януари й предстои да пътува в Милано, а след това и в Лондон.

На второ място се класира Александрина Цветкова, на 18 години, ученичка в Немската гимнаизия в Бургас. Тя е тренирала седем години художествена гимнастика.

На трето място е Ирена Петрова, от Севлиево. Тя е студентка в НБУ специалност "Бизнес администрация". Каузата на Мис България тази година е насочена към екологично чиста среда за живеене.  http://www.tialoto.bg

Симки: БУЛФОТО

 


Сходни връзки

Марина Войкова с короната на „Мис България“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди