изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:33 EET
ХОРОСКОП ЗА 30 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 30 НОЕМВРИ


ОВЕН – Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива.
ТЕЛЕЦ - Действате доста непредсказуемо за хора, които обикновено обмислят всяко свое действие. Ако сте преценили обаче, че имате шансове за успех, това наистина ще е така.
БЛИЗНАЦИ - Ще отделите повече време за себе си и по-малко на другите. И това ще ви спаси от конфликти и излишен разход на енергия.
РАК - Направете по-близък контакта със семейството си. Прекалено съсредоточени сте в работата си и пропускате важни събития.
ЛЪВ - Притесненията ви ще отпаднат и ще получите повече, отколкото сте очаквали. Едно ново начало ще промени отговорностите ви, като по-голяма част от тях ще се трансформират в нови.
ДЕВА – Покажете на света, че можете да рискувате разумно и няма да останете разочаровани. Съдбата ще ви толерира и нещата ще се получат.
ВЕЗНИ - За да осъществите плановете си ще са ви нужни дипломатичност и добре осмислена тактика. Една промяна би ви донесла повечето от нещата, към които се стремите.
СКОРПИОН - Замисляте промяна на досегашния си живот. Имате горчив опит, за това не действайте спонтанно, възможно е да съжалявате по-късно.
СТРЕЛЕЦ - Не бъдете толкова придирчиви към околните и не си разваляйте настроението с несъществени неща, освен ако това не ви е любимо занимания.
КОЗИРОГ – Обърнете внимание на нещата, които не търпят отлагане. И не натоварвайте мисълта си с всевъзможни развръзки на бъдещи ситуации.
ВОДОЛЕЙ - Денят ще ви поднесе изненади от различен характер. Но, ако останете отговорни и последователни в действията си, ще преодолеете разочарованията.
РИБИ - Възможно е днес да ви се наложи да се справите с доста неприятности, но в никакъв случай не трябва да се отчайвате.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди