изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:01 EEST
ХАНДБАЛИСТИТЕ НИ ОТПАДНАХА ОТ ЕВРОТУРНИРИТЕ    
Спорт

Отборът на Добруджа загуби и двете си срещи с Раднички (Крагуевац)  от 1/16-финалите на европейския клубен турнир по хандбал за мъже «Чалъндж къп». След договрка между ръководството на клубовете и двата мача се играха в сръбския град.



В първата среща добруджанци успяха да се противопоставят на домакините само през първата част, която завърши при резултат 14:12 за Раднички. След почивката сръбските хандбалисти увеличиха преднината си, за да затворят мача при убийствената разлика от 15 гола – 37:22. Най-резултатен за Добруджа бе Джошкун Якубов, който вкара 11 гола. По три попадения реализираха Станислав Добрев и Веселин Станков.

Във втората среща, проведена след 24 часа в същата зала, Раднички отново се поздрави с успех - 29:17, на полувремето 13:8. Най-резултатен за добричкия отбор отново бе Джошкун Якубов, който се разписа четири пъти. Така с две победи Раднички спечели 1/16-финалния сблъсък и се класира за следващата фаза на турнира.

Макар че отпаднаха рано, треньорите и състезателите на Добруджа заслужават поздравления. За 11-а поредна година хандбалистите ни представят България на международната сцена. А тази година отново бяха единственият тим от Добричка област, който участва в европейските клубни турнири. Освен това отборът е изграден основно от състезатели, които са възпитаници на хандбален клуб Добруджа.

 


Сходни връзки

ХАНДБАЛИСТИТЕ НИ ОТПАДНАХА ОТ ЕВРОТУРНИРИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди