изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:25 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - ТЕЛЕЦ    
Хороскоп През 2016 година ще подобрите материалното си състояние. Пред вас ще се открият възможности за бизнес проекти, свързани с чужденци или с международни представителства. Разширяването на бизнеса ще отвори перспективи да стабилизирате позициите си. Като цяло годината е успешна за финансовото ви състояние. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък.


Годината ще ви донесе успех и затова умело се възползвайте от него. Бъдете спокойни за бъдещето си. Вие сте се погрижили отдалече за него. Единствен проблем би могъл да бъде елемент от вашето минало, което не сте искали да се научи. А по такъв начин можете да загубите любимия.

За вас тази година ще премине под знака на семейството грижи за съществуващото и създаване на ново, ако не сте сторили това досега. Внимавайте обаче с прекалената си самовлюбеност, получена заедно с раждането - нищо чудно на близките ви да им е писнало от нея и да се чудят дали раздялата не е най-доброто разрешение на конфликтите. В професионален план ще бъдете в състояние да сринете планини, за да успеете, но все пак помислете за истинските стойности в живота.

През годината ще придобиете по-голяма финансова отговорност, особено ако управлявате или имате достъп до чужди пари. В сравнение с миналата година, когато повечето неща изглеждаха неясно, 2016 ще бъде годината на реалностите. Ще обърнете внимание на кариерата и бизнеса си, ще прехвърлите или ще получите нова собственост, ще активизирате любовната си връзка и вероятно ще промените семейното си положение, очаква ви брак. Ако вече сте семейни, ще се заемете с по-­сериозни бизнес начинания и вероятно в семейството ви ще се появи още един член. Разположението на звездите ще ви постави в особено положение. Вие едновременно ще бъдете лидери, но и затворници, тъй като отговорностите, шансовете и предизвикателствата ще ограничат свободата ви. Краят на пролетта и краят на лятото ще са двата най-запомнящи се периода за годината, през които ще имате възможност да направите финансови удари и да осъществите замислите си.

В началото и в края на годината ще осъзнаете, че имате нужда от нови модели, чрез които да се изразявате, ще научите много за себе си, ще се научите да анализирате и изследвате действителността. Себеизявата ще бъде важна за вас и ще откриете, че се радвате на живота си много повече, отколкото друг път.

Козирог, Дева или Рак ще играят особена роля в живота ви през тази година. Такива представители ще участват или ще съдействат за важна сделка с недвижима собственост или пък ще повдигнат духа ви, като ви помогнат в кариерата и ви запознаят с точните хора, от които имате нужда сега.

Като цяло, през 2016 звездите ще ви влияят благотворно и ще изпитвате постоянно оптимизъм, можете да прогоните черните си мисли и всичко, което може да бъде причина за тъга. Ще преследвате само една цел - да се почувствате по­комфортно и да се радвате на живота.

Въпреки всичко, очаквайте и изненади. Някои от тях определено ще са приятни, но други ще са по-малко приятни и дори лоши. Затова е важно да сте концентрирани върху ежедневието си. Така ще се противопоставяте на ударите на живота и ще се възползвате максимално от предоставените ви възможности. Бъдете тактични през годината. Внимавайте къде и какво говорите. Не допускайте думите ви да доведат до болка и проти­оречия.

Здравето

Като цяло ще се грижите за тялото си през 2016 година. Сега ще се наложи да обърнете внимание на стомаха, храносмилането, черния дроб или червата. Подлагайте се на редовни медицински прегледи и изследвания и обръщайте повече внимание на здравословното си състояние. Не подценявайте проблемите и се консултирайте поне с двама специалисти. Вероятно вие сами сте се убедили, че за да бъде животът ви спокоен, трябва да обръщате своевременно внимание на здравословните си смущения. Трябва да внимавате с храненето, за качеството на храните и начина на приготвянето им. Много от вас ще са склонни да се подложат на здравословна диета и стриктно да я спазват. Проблем обаче е изборът на правилна такава, която да ви помогне без да ви пречи.

Първото нещо, което трябва да направите, е да си съставите програма и след това да я следвате стриктно за няколко седмици и дано да не ви се наложи да я спазвате по необходимост. Организмът на всеки един индивид е различен, уникален, затова ако при някои хора определена програма има ефект, то при други тя няма да дава никакви резултати.

Не правете грешката да се лишавате от каквато и да било храна, дори и за ден. Вместо това се хранете по три пъти на ден със здравословна храна и ще постигнете желания резултат, който ще трае дълго време.

Добрата стратегия за изгаряне на излишните килограми включва изпиването на не по-малко от 2,5 литра вода или билков чай на ден и включването на плодове, зеленчуци и храни, с ниско съдържание на протеини (риба, пиле, яйца, крехко червено месо, варива и други растителни протеини). Ограничавайки консумацията на храна, богата на въглехидрати (хляб; ориз; тестени изделия - спагети, макарони, пица) и на храна, богата на мазнини (масло, сметана, кашкавал и сирене, тлъсти меса, бисквити, шоколад) също ще помогне за свалянето на килограми.

Ако теглото ви е над нормата, може би трябва да обърнете внимание на дребните вкусотийки, които съпътстват ежедневието ви. Можете да започнете внимателно и ненатоварващо да се занимавате със спорт. Медитацията, майсторенето на нещо, хобито, музикалните занимания и потапянето в проекти, изискващи концентрация, ще ви действат успокояващо и разтоварващо. Подходящи при вас ще са упражнения, които търсят единството между духа итялото.

От началото на януари до средата на март и от 24 юли до края на октомври са възможни болестни симптоми и не бива да ги пренебрегвате. Напрежението през юни, юли и декември може да ви принуди да промените част от хубавите си и предварително направени намерения. По принцип искате във всичко да сте най-добрите, прекалявате с амбициите си и надценявате физическите си сили. Това може да доведе освен до смущения в стомаха, до проблеми с кръвообръщението и сърцето, благотворно е времето между 20 юли и 4 септември и намерете непременно време за почивка и релакс. Ако решите да се откажете от вреден навик - пушене или пиене - тази година е много подходяща за вас. Съобразете се с подходящите дати на Луната.

Ако вкъщи имате вана, то най-добрата релаксираща и отпускаща вана за вас е тази, в която използвате равни количества от билките градински чай, бял равнец, кисел трън, подбел и киселец. Винаги, когато се чувствате подтиснати и в лошо настроение, потопете се в тази вана и ще почувствате прилива на сили и енергия.

Работа

През първата половина на 2016 година звездите ще ви вдъхнат извънредна решителност. Ще посрещате всички предизвикателства, ще успеете да превърнете евентуалните поражения в свои малки победи. Като че ли ще търсите трудностите и ще ги използвате, за да отключите фантастичната си енергия. Щом веднъж вземете решение, нищо няма да може да ви спре по пътя на реализацията, ще стигате почти винаги до край. През тези месеци ще имате усета и вкуса към риска. Ще повярвате, че успехът е рожба на смелостта.

През втората половина на годината и особено след 20 август в професионален план всичко ще бъде спокойно, дори прекалено спокойно за вкуса ви - очертават се не особено перспективни проекти, идеи, които се губят в приказки и доста празни брътвежи, срещи, които не дават желания резултат. Не се ядосвайте, използвайте тези дни за да си починете добре.

Пари

През първата половина на годината се очертава благоприятно финансово положение. Разположението на планетите предразполага сравнително спокоен живот, без излишни разточителства, но и без особени притеснения. Може би точно сега ще получите някакво наследство и ще успеете добре да го оползотворите.

През второто полугодие се очертава добър паричен поток, особено ако сте свързани с търговията и продажбите. Не се учудвайте, ако изведнъж се намерите заобиколени от неочаквани приятели, те просто са видели край вас изобилието и са решили да се присламчат към вас. Внимавайте - не оставяйте да ви използват. Не ви съветвам тогава да давате пари на заем.

Добри борсови спекулации, особено през септември. Ако ще вземате кредити, добрите периоди за това са 2 - 11 март, 1З май - 2 юни, 2З август - 4 септември, 18 октомври - 2 ноември. Какво бихте си помислили, ако спечелите? Много е лесно да се каже, че това е просто късмет. Истината е, че човек струва толкова, колкото заделени пари има в банката. Това е реалността и аз не се оплаквам. Какво бихте си помислили, ако загубите? Боже мили, заради тези загуби сега загубвам всичко - пари, любов, приятели. Какво ли ще стане сега с мен? Какво ви помага да успеете? Обичта към парите и придобивките. Кое може да ви провали? Прекалената любов за пари и притежание. Какво са парите и придобивките за вас? Притежание.

Пътувания

Вие ще се интересувате от толкова много неща през годината, че направо няма да ви остава свободно време. Спортът ще ви въодушевява почти толкова, колкото и изкуството. През годината особено ще цените прекараните с приятели часове на отмора и веселие. Ще предпочитате да се занимавате с хобитата си в приятелски кръг, защото ще имате възможност да водите интересни дискусии. Вие ще обичате да се вслушвате в мнението на околните и ще извличате полза от това. В същото време ще държите да изслушват и вашето мнение, което ще излагате доста интересно и вълнуващо.

Ще се интересувате от занимания в някои по-отвлечени сфери като парапсихология, алтернативна медицина, астрология и други такива. Това може да ви донесе не само нови знания, но и възможност да опознаете по-добре близките си. Четенето на книги в тези области ще ви обогати и направи по­духовни.

Ще обичате да пътувате с приятели, да опознавате нови места, да се веселите и де се забавлявате. Напълно възможно е да направите посещение на далечни страни и народи. Единствено внимавайте на коя туристическа фирма попадате. И винаги се въоръжете с повече пари при пътуванията си - постоянно ще възникват допълнителни финансови искове.

Запомнете нещо важно - ако се налага да шофирате собствената си кола, никога не злоупотребявайте преди това с алкохол. През тази година има опасност от катастрофи и злополуки по пътищата в нетрезво състояние.

Любов

Като цяло - доста трудна година за любовния ви живот. Ще бъдете доста объркани. Но това е и проверка към чувствата на човек, към който не сте безразлични. А може и да е нова възможност. В крайна сметка и двете ситуации ще ви разведрят. Ако сте семейни, време е за преоценка, но не по отношение на партньора ви, а на вашата собствена ценностна система и на страховете, които таите дълбоко в себе си. Вероятно около април ще откриете, че искате да изясните някои неща относно себе си. Отношенията ви с брачния партньор може би ще ви се струват незадоволителни - сякаш ви се иска да сте любвеобилни, но нещо ви спира да го направите. Открийте каква е причината, иначе ще става по-лошо.

Към началото на юни 2016 ще се почувствате по-добре, но в края на месеца отново ще сте объркани. Това, колкото и да ви се струва нелогично сега, ще бъде положителен знак за вас. От време на време всички хора може би оставяме връзката ни да излезе от обичайните рамки. В семейното ви ежедневие се крият много от отговорите на въпросите, които ни измъчват и притесняват. Вие се нуждаете от истинска връзка, не просто от някакво си съвместно съжителство. Не очаквайте много любовни изживявания през лятото. Но ако по-късно преосмислите събитията от този период, ще осъзнаете, че сте решили някои ваши психологически проблеми и ще се почувствате значително по­добре.

През септември и особено в началото на октомври се задава напрежение в дома ви. Ще бъдете особено раздразнителни и нервни. Съветвам ви - не бъдете резки, защото ще съжалявате после. Ще бъдете атакувани психологически от вашия партньор или от близките ви и ще сметнете, че най-добрата ви защитна реакция е раздразнението. Но преди да избухнете се уверете, че сте преценили правилно ситуацията. И още нещо важно - не се захващайте с решаването на проблемите в семейството си без предварителна подготовка - това може да стане само повод за словесни престрелки в дома. Ако искате да кажете нещо - направете го направо, без заобикалки, но само ако имате факти, на които да се опрете.

Ако сте от несемейните все още, в края на юни 2016 година и началото на юли, както и от 20 август до 9 октомври, ще предпочитате усмотението. Това в известна степен е добре. Ще живеете между два свята - единият чист и светъл, другият - потаен и несигурен. Но вероятно трябва да се запитате откъде произтича това желание за усамотение и уединение. Да не би да се опитвате да скриете някои ваши качества от останалите? Отделете време да разсъждавате над "собственото си аз". Възможни са различни конфликти. Някои се отнасят за много хора, не са само ваши. Признайте си какво криете дори от самите себе си - колкото по-открити сте, толкова по-добре ще се развият нещата в бъдеще.

През септември и първата десетдневка на октомври ви предстои изпитание на чувствата към някого, към когото имате сериозни намерения. Този период ще ви покаже доколко сте родени един за друг. Учете се от конфликтите и провокациите. Говорете честно, но не нажежавайте обстановката. Истината по­някога е болезнена и за двете страни, но точно при такива конфликти се разкрива същността на една връзка.

Късмет

Като цяло през 2016 година ще имате много щастливи дни и периоди. Подбирайте важните неща да започвате на датите около фазата Пълнолуние на Луната за всеки един от месеците, особено подходящи са трите дни преди Пълнолуние до деня на самото Пълнолуние. Неблагоприятните дни за вас са два дни преди фазата Първа четвърт до три дни след нея, отново за всеки един от месеците. 3а залагания, игри и числа за тотото избирайте сред 4, 11, 19, 28, 29, 34, 39, 40, 41.

Учене

Трудна година за тези, които се потят в дебрите на знанието. Ще трябва да учите много сериозно, да не подценявате нищо, да не се опитвате да се скатавате, да не бягате от учебни занятия.

Проблемите ще се появят още в началото на годината, доста сте пропуснали до тук и сега ще имате сериозни предизвикателства. Не се сърдете на своите преподаватели, виновните сте само вие. Вероятно първия учебен срок или семестър ще завърши по-зле, отколкото сте предполагали. Студентите вероятно ще имат поправки. Лошото е, че и поправките няма да са успешни и вероятно ще ви останат изпити за ликвидацията през септември.

Дано да си вземете поука и през втория срок или семестър да бъдете по-отговорни. Ако ви предстоят изпити, най-добрите дни за това са 1 - 8 април, 17 - 20 май, 21 юни - 17 юли, 1 - 3 септември и 14 - 20 ноември. 3алагайте най-вече на въпросите от конспектите, които са кратни на 6.

Спорт

Ако сте начинаещи любители на спорта, то трябва добре да се мотивирате и нахъсате. В никакъв случай не е добре да се откажете още на втория ден от тренировките, като си измислите какви ли не причини. Ако искате наистина промяна във физическото си състояние и ви е страх още веднага да посетите някой фитнес салон, то ви предлагам да си намерите по-приятно начално занимание. Например - започнете с градинарство във вашата градина или в тази, на ваши приятели и близки. Помолете да ви заделят определена територия, в която да намерите място за любимите ви зеленчуци, плодове или цветя.

Ако един сезон се занимавате усилено с градинарство, ще свикнете на едно сравнително слабо натоварване, но пък ще си изградите навиците за постоянство, труд, а и ще видите резултатите от този труд - нещо важно при вас за предизвикване на мотивация.

Докато се занимавате с градинарство, нищо не ви пречи да си отделите поне половин ден седмично за разходки сред природата. 3апочнете с вървене пеш по равно място, после включете преодоляването на малък наклон, после се качете на върха до вашия град и неусетно можете да стигнете до дълги и приятни преходи. Когато се уморите, починете, но си поставете цел да отидете само още на 200 метра напред, после, достигайки целта, леко я увеличете с още 300 метра напред. Давайте си награди за преодоляването на дадено препятствие - това ще ви стимулира и обнадеждава.

Когато напреднете с каляването си, можете да пробвате с леко бягане. Понеже ще се срамувате от познатите си, не бягайте в кварталната ви улица или стадион, Отидете в началото на друго място и едва когато се убедите, че вече имате добра издръжливост, можете да се покажете пред очите на познатите ви. Добре е ако свикнете поне два пъти седмично да сте във фитнес залата. 3а напредналите сред вас определено най-добре ще се окаже триатлона и ще докаже, че сте издръжливи и упорити. Направите равносметка и за да се ориентирате точно къде е правилната посока и накъде да поемете занапред.

Ще имате усет към властта, през тази година можете да бъдете лидери и водачи. Насласлаждавайте се на професионалното си положение и изполвайте всичко, което то ви дава. Околните винаги ще ви забелязват. Ще изпълнявате точно задълженията си, ще проявявате съибразителност и разбиране при работата с хора. Добре е сами да се стараете да си изградите добър имидж, затова не подценявайте например облеклото, с което сте на работа, външния си вид, жестовете. Ако сте от шефовете - изисквайте почтеност от служителите си, бъдете добри, но и взискателни. Бъдете малко по-щедри към околните, а не само към тези, които не чувствате като пряка заплаха за себе си. Не си падайте много по грандиозните неща, за да не застрашите финансовото си състояние. Продължавайте да намирате съчетание на работата и удоволствието, за да извлечете максималното и от двете. През годината избягвайте работата, от която можете да останете незабелязани. При нужда оставайте и работете допълнително, не отказвайте това, нека да ви забележат.

Ще работите много, но дано да има кой да ви похвали и награди. Вие ще обичате финансовите стимули. Успехи ще имате в дейности, свързани с продажби, управление, връзки с обществеността, рекламни дейности и консултации, политика, преподаване. Тези, които се занимават с шоубизнес също могат да имат големи успехи.

Не винаги ще ви бъде лесно да следвате набелязана линия на поведение и работа. Трудности могат да възникнат около средата на март 2016 година, особено внимателни бъдете към 16 март, края на май, между 4 и 19 юли, в началото на октомври и след 13 ноември. Тогава внимавайте в контактите, подписването на договори и споразумения, четете внимателно, помнете - не всичко, което блести е злато, има и много добри имитации.

http://www.astrodata.bg

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - ТЕЛЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди