изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:04 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - БЛИЗНАЦИ    
Хороскоп Първата половина на 2016 година за вас ще бъде повече от успешна. Може да планирате пътуване зад граница или работа, свързана с чужденци. Търговските сделки ще вървят успешно и ще попадате на правилните партньори. Единственото, от което трябва да се предпазвате, са излишните разговори и прекалено многото думи. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък.


Както винаги, и сега ще сте преди всичко реалисти и ще це­ните повече от всичко успеха, щастието и благополучието, из­разено в пари. Ще постигнете добри резултати. Въпреки показността пред външни хора, че сте добре, вие не бихте могли да заблудите себе си и хората край вас, че всъщност желаете любов и щастие, че ги търсите и все ви се струва, че не сте ги постигнали. Хората ще ви хвалят, но вътре в себе си ще ви мразят, защото виждат превъзходството ви. Именно затова се пазете от неочаквани превратности, от злобата и отмъщението. Малко са истински обичащите ви, а това вие добре осъзнавате. Хронично болните ще имат сериозни проблеми.

Ще продължите да сменяте професии, любовни увлечения, дрехи, жилища, възгледи толкова лесно, колкото и досега. За разлика от предишните години обаче вродената ви импулсивност не ще ви вреди, напротив, вслушвайте се в интуицията си и няма да сгрешите. Любовните разочарования ще бъдат компенсирани от възход в социалната област, материалните подаръци от съдбата също няма да са за пренебрегване.

През 2016 година ви предстои да свикнете с промяна в домашната обстановка, която може да бъде свързана със смяна на местоживеенето, начина ви на живот или семейното ви по­ложение. Ще успеете да постигнете много от своите амбиции, ще се радвате на признанието на околните, вероятно ще бъдете обградени от любов. Задава се и рядката възможност да увеличите доходите си. Човек, на когото до сега не сте обръщали голямо внимание, изненадващо може би ще се превърне в ценен партньор по отношение на кариерата или доходите ви. Успешно ще се справите и с възникналите здравословни проблеми.

Вероятно ще си позволите през 2016 годинада се поглезите и да се зарадвате с луксозни покупки или шедьоври на изкуството. През годината основните ви съюзници и ползотворни контакти могат да дойдат от знаците Телец, Везни, Скорпион, Водолей. Разбира се, че от време на време търпението ви пак ще бъде подлагано на изпитание, но вашата тактичност, стига да не е в разрез с принципите ви, ще допринесе до успеха ви и до превръщането на проблема във ваш съюзник.

Едни от най-успешните ви периоди са дните на февруари и ноември. На преден план ще бъдат семейните ви взаимоотношения, околните ще прибягват до съветите ви, при това без значение от възрастта ви. Подобряването на финансовото и материално положение ще кара околните да ви завиждат и да подмятат, че сте големи късметлии.

През 2016 година звездите ще ви подтикнат да проявите повече независимост и оригиналност в поведението. Това може да се прояви в промяна на начина на мислене, във външния вид, в отхвърляне на авторитети или пък в презрение към условностите. И понеже сте във фазата на промяната, от време на време се налага да се поглеждате и преценявате отстрани. Не се взимайте прекалено на сериозно - не рискувате нищо. Можете да се откажете от незначителните дейности.

Здравето

През 2016 година най-характерните проблеми вероятно ще бъдат стомашните проблеми, но причинени основно от стрес. Когато се почувствате неразположени - потърсете любимите си хора - семейството и близките ви могат да ви дадат подкрепата и грижите, от които се нуждаете. Внимавайте и с гърдите - подлагайте се на редовни прегледи, съобразно възрастта.

Щe обичате да си похапвате и по принцип през годината трудно ще спазвате някаква точна диета. Дори могат да възникнат проблеми по отношение на храненето. От една страна ще ви се иска да сте елегантни и секси, от друга страна - просто не можете да устоите на вкусотиите и нямате волята за здравословно хранене. Моят съвет към вас - психологически си наложете, че спазвайки определени принципи на разумно и здравословно хранене, вие не се лишавате от нищо. Разсейвайте се с положителни емоции.

Тук ще ви предложа един вариант за диетично хранене. Тази диета е особено ефикасна, имайки предвид, че хората наблягат основно на храни с висока концентрация на въглехидрати като хляб, ориз, картофи, спагети и пр. Такива храни карат хората да се чувстват преяли, тежки и апатични, а когато количеството на подобна храна се ограничи в дневното меню, енергията на човек се покачва значително.

Диетата акцентира на елиминиране на въглехидратите от менюто (особено през първите дни). Така организмът ще започне да се освобождава от кетоните (много малки фрагменти въглерод - странични продукти от непълното изгаряне на мазнини), в количества, достатъчни да доведат до значително снижаване на телесното тегло. Тъй като въглехидратите са основното гориво за организма, генериращо енергия, при липсата им той ще използва за тази цел складираните мазнини, и поради факта, че и кетоните се елиминират, гладът изчезва и в резултат на това - теглото намалява. Спазвайки този режим на хранене ще подобрите обмяната на веществата в организма си и ще защитите костите си.

Ограничавайки храната, богата на въглехидрати можете да постигнете бързи резултати, но съветът ми е да включите все пак в диетата си 100 г въглехидрати, изяждайки например 200 г печени картофи, спагети или ориз, както и плодове с високо съдържание на въглехидрати (като бананите, например).

Варивата (грах и леща), които едновременно съдържат висок процент въглехидрати и протеини, така както и съчетаването на кореноплодни зеленчуци (моркови, ряпа) с плодове с ниско съдържание на вода (ананас, манго и сушени плодове) са еднакво добра храна, и включвайки ги в диетата си, вие ще се чувствате много по-бодри и жизнени, отколкото ако напълно изключите въглехидратите от менюто си.

Ако спазвате подобна диета (и не консумирате достатъчно количество плодове и зеленчуци) не забравяйте, че организмът ви ще се нуждае от завишени дози витамин С, витамини от В­комплекс, калий и фолиева киселина. Но и никога не забравяйте, че дори една кратка почивка, разходка в парка или дори сядането на пейка в градината или до фонтана, могат да спомогнат за разтоварването от стреса и напрежението ви,

Пазете се през годината и от грипните състояния - те могат да бъдат особено опасни за вас, тъй като вече споменах предразположеността от заболявания на гърдите и дихателните пътища. При най-малките симптоми от настинка и грип - търсете помощта на специалист, не допускайте усложнения. Опасни, особено през пролетта и есента, ще са високото кръвно налягане и сърдечните проблеми на нервна почва.

Ако вкъщи имате вана, то най-добрата релаксираща и отпускаща вана за вас е тази, в която използвате равни количества от билките върбинка, червена детелина и сладник - корени. Винаги, когато се чувствате подтиснати и в лошо настроение, потопете се в тази вана и ще почувствате прилива на сили и енергия.

Работа

През първите пет месеца на 2016  година имате възможност да се утвърдите в професионално отношение. Ще се наложи обаче да вземете някакво кардинално решение. Ще имате предоставен невероятен и може би фундаментален шанс - ще бъде грешка да не го вземете под внимание и да го подцените. Ако направите правилната стъпка, можете да се надявате на солидни доходи и сделки.

През юни, юли и август ще се изправите пред избор, от който ще зависи по-нататъшната ви работа или кариера. Възможно е да се наложи да смените нагласата си за работа, да промените местоработата или типа занимания. Някои ще рискуват и ще се откажат от работа на заплата и ще се гмурнат в частния бизнес или търговията. На всички препоръчвам да не прибързват, да направят нужните проучвания, да питат и разпитват, да се консултират с приятели и едва накрая да вземат важното решение за промяна.

Периодът от септември до края на годината ще бъде доста по-спокоен и ще се развива съобразно направените по-рано през годината определени промени. Възможност да се представите блестящо по даден проект, да бъдете оценени и забелязани от по-висшестоящите, да получите допълнително материално стимулиране.

През 2016 година изборът на правилната професия или занимание ще бъде труден въпрос. Налага се повече да поразсъждавате и да намерите точното решение. Сега не ви препоръчвам занимания в областта на бързата мисъл, познаването в подробности и детайли на нещата, с които да се занимавате, както и дейности, свързани с рутина или еднообразие. Би било добре да намерите такова поприще, което да задоволява идеалите ви, да ангажира ума ви, да дава възможност да развивате добри социални контакти и едновременно с това да се извършва в елегантна обстановка и среда. Абстрактните ви идеи за красота И справедливост биха ви помогнали в професии, свързани с дизайна, проектирането, правото, дипломацията, трудовите отношения, изкуството, модата, стратегическото планиране, образованието, екологията и опазването на околната среда, конт­ролирането. Вроденото ви чувство за баланс би дало и на тззи, които са ангажирани в областта на здравеопазването достатъчно добри възможности през годината. Особени успехи могат да имат тези, които се занимават с масаж, диагностика, диети, хранене.

Ще работите добре в екип и сега добре ще посредничите между различни групи, ще се справяте добре с мотивирането и увличането на хората в определена цел или кауза. Ако обаче работите при трудни условия, това определено ще се отрази на здравето ви в дългосрочна перспектива.

Пари

Ако сте имали до сега трудности в областта на парите и придобивките, може и част от тях да се оправят. Годината предоставя възможност да се докажете на работното място и съобразно усета и възможностите си, да увеличите своите и на семейството си приходи. Частниците сигурно ще са доволни от постъпленията. Работещите в държавния сектор ще получат увеличение на заплатата.

Помнете - звездите са благосклонни към вас по отношение на финансите, не се колебайте да предизвиквате шанса. Но и не прекалявайте. Прекаленото рискуване може да ви излезе солено. Особено внимавайте, ако работите на консигнация с партньори - могат да ви измамят или забавят плащанията.

Добри възможности за спечелване на проекти и конкурси ­особено през април и май, както и след 12 октомври. Не ви съветвам да държите пари на влог в банката - ако можете вложете ги в производство или купете недвижима собственост. Какво бихте си помислили, ако спечелите? Най-после ще ме забележат, вече ще мога да съм нещо значимо в обществото, няма да гледат на мен като натегач.

Какво бихте си помислили, ако загубите? Все не успявам да постигна нищо, трябва да работя още повече, трябва да направя перфектния план. Какво ви помага да успеете? Способността за концентрация. Кое може да ви провали? Многото колебания, несигурността и неувереността. Какво са парите и придобивките за вас? Знание.

Пътуване

Доста възможности за пътуване се очертават през годината. Можете да планувате една по-дълга разходка в чужбина. Подберете внимателно програмата, но посещение на старите европейски столици например ще ви донесе наслада и огромно удоволствие. За някои може да се окаже сполучлив изборът за почивка на Средиземноморието. Винаги сте се впечатлявали от Китай и далечния изток, така че, ако направите екскурзия до там - ще имате спомени за цял живот.

Пътуванията и в страната могат да ви донесат приятни мигове. Посетете интересни места, но най-доволни ще сте ако сте в компанията само на любимия човек, големите групи няма да са по вкуса ви. Непременно планувайте лятна ваканция с прекар­ване на морето и Великденска обиколка по българските не много известни манастири.

Ще имате разнообразни интереси през 2016 година. Това е важно не само за начините за прекарване на свободното ви време, но и ви прави търсени и обичани събеседници. Ще се интересувате от изкуство. Дори може би ще се насочите към нова област на изкуството, ще обогатявате непрекъснато знанията си. Ще съумеете да се организирате и да посетите два прекрасни концерта през годината на световни звезди или на ваши кумири. Посещения на театър, кино и опера ще донесат нужната ви наслада и релаксация. Същото важи за музеите и изложбите. Ще четете много, дори може би за първи път ще посетите премиера на книга и ще останете много доволни. Прекрасни мигове ще имате, ако се занимавате с изкуство, дори можете да пробвате да рисувате или моделирате сами. - ще намерите неподозиран талант, дълбоко  скрит у вас. И по време на пътуванията или отпуската си отделяйте време за изкуството. Това е страхотен начин да се отпуснете и да забравите делничните проблеми. Шанс за някои да изкарат пари от продажба на произведения, от писане или композиране.

Отношенията ви с сколните ще са отлични, ще ви уважават и ценят като експерти, културни и образовани личности. Освен това рядко някой ще може да устои на чара ви, а вашата вродена любезност допълнително ще ви печели приятели и привърженици.

Любов

Ако сте семейни, през тази година трябва да обърнете повече внимание на брака си. Не пренебрегвайте задълженията си, защото в противен случай горчиво ще съжалявате. През януари трябва да изясните съмненията си. Само пълната искреност ще ви помогне да се справите с тях. Понякога може и да ви се струва, че партньорът ви е бреме за вас или пък, че е прекалено критичен, но не е лошо да помислите, че и той може да преживява труден период. Основният проблем в дома ви ще са пари­те и работата. Но не се поддавайте на изкушението да разрушите брака си. Въздържайте се най-вече в първите дни на февруари, през май и юли, както и през последното тримесечие.

Част от проблемите ви ще идват от това, че изпитвате две различни влияния. От една страна, често ще имате чувството, че отговорностите и сериозното обвързване не са за вас и ще търсите начини да се освободите от тях. Ако следвате този курс на поведение, ще пренебрегнете позитивните елементи на брака си. Но дори и да не се поддадете на желанието си за свобода, няма да решите проблемите си. В такъв случай е възможно напълно неочаквано за вас партньорът ви да поиска повече свобода. Точно тогава трябва да бъдете напълно наясно с чувствата си. Имайте предвид, че много често брачното съжителство става по-стабилно след периоди на кризи. Не мислете, че проблемите ви идват от брака ви и че всичко ще се оправи, ако го прекратите. Заедно с партньора си обсъдете различията и появилите се смущения. Ако не го направите и продължите по старому, комуникацията между вас ще става все по-трудна и взривоопасна. Трябва да поговорите, колкото и да ви е трудно това. Дори ще се убедите, че трудната ситуация ще се превърне в нещо по-приятно и решимо.

Ако не сте женени, нещата ще изглеждат по-различно. Не че няма да изпитвате желание да бъдете свободни и независими, но след като сериозен партньор няма, няма и да срещнете силна съпротива. Влиянието на част от планетите най-вероятно ще затрудни общуването ви с любимия, но може и да ви подтикне да задълбочите връзката си. Ако се случи второто, уверете се, че не е поради страх да останете сами. Помислете за това преди да поемете сериозни обвързаности. Не забравяйте, че можете да се обвържете за дълго. Просто бъдете напълно честни със себе си. Въобще, през цялата година ще изпитвате пориви и стремеж за свобода и независимост. И съчетаването на този стремеж с необходимостта все пак да поемете отговорност ще бъде най-голямото предизвикателство за вас през годината.

Най-доброто време за романтично преживяване, за вземане на отпуска и за прекарване на времето с любимия човек са дните между 23 март и 11 април, 3 - 17 май, 21 юни - 13 юли, 4 - 19 август, 20 септември - 3 октомври, 12 - 27 декември.

Късмет

Като цяло през 2016 година ще имате много щастливи дни и периоди. Подбирайте важните неща да започвате пет дни преди настъпването на фазата Първа четвърт на Луната до самият ден на тази фаза, за всеки един от месеците. Неблагоприятните дни за вас са четири дни преди Новолуние до два дни след него, отново за всеки един от месеците. 3а залагания, игри и числа за тотото избирайте сред числата 1, 6, 11, 17, 22, 23, 25, 31, 41.

Учене

Добри резултати се очертава при учениците и студентите тази година. Няма да имате големи проблеми в училище, може би от време на време ще ви домързява малко, но при първите симптоми на по-ниските оценки, веднага ще се вземате в ръце и ще оправяте нещата. Успехи при кандидатстване в гимназии и университети. Ще сбъднете мечтите си. Налага се обаче да внимавате в периодите 7 - 26 март, 11 - 30 април, 24 май - 16 юни.

Някои може би ще преценят, че трябва да сменят избраната професия и евентуално да се запишат на курсове за преквалификация. Не се страхувайте - ще се справите с новото поприще, успешно ще получите и нужния сертификат. Въобще -  2016 година е успешна в областта на образованието и науката. Добри възможности някои да защитят докторска степен или да получат хабилитирано звание доцент или професор.

Спорт

Ако никога до сега не сте се занимавали с гимнастика, предлагам да почнете с нещо добро и приятно - всеки ден си обещайте, че ще се разхождате поне 45 минути. За начало вървете по улиците бавно, без да бързате. Постепенно увеличете темпото и при възможност излезте извън задимения и прашен град. И пак вървете. Целта е дробовете ви да се напълнят с повече и по-чист кислород. На­мерете си добра компания за разходка и ще видите, че времето неусетно може да стане и 2, дори З часа. Добро решение за вас е намирането на басейн и плуването няколко пъти седмично по 1 час. Постепенно направете така, че да ходите всеки ден по 1 час.

През лятото добро решение за вас е намирането на езеро или язовир, където да се упражнявате в гребане. Същия ефект целогодишно можете да постигнете във всяка фитнес зала на уредите за гребане и подобряване силата на белите ви дробове. А ако влезете в залата, ще се запалите и за други уреди. Много добре ще ви се отрази и играта на аеробика. Приятната музика, съчетана с танци и движения е направо релакс за тялото ви. Ако сте сред любителите на екстремното усещане, то за вас са направени делтапланерите и скоковете с парашут.

http://www.astrodata.bg

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - БЛИЗНАЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди