изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:00 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - РАК    
Хороскоп През 2016 година ще постигнете много неща, които желаете. Дори и да ви се струва, че нещо в работата не е на ред, това е за ваше добро. Не се стремете да постигнете всичко, оставете нещата сами да се развиват и така ще се получат най-добре. Когато вземате важни решения, доверете се на вътрешния си глас. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък.


Годината ще бъде трудна за вас. Налага се да изживеете болезнени моменти на раздяла, внезапна злополука или смърт на близки или добри познати. Честолюбиви сте, а това също ще ви създаде проблеми. За съжаление отдавна сте разбрали, че не можете да се надявате на околните и трябва единствено да разчитате на своята материална независимост. Дано и сега не останете самотници, но това зависи изцяло от собствената ви готовност за промяна. Искрено ви желая успех!

Отдавна лелеяно пътешествие е на път да се осъществи. В чужбина (или просто някъде другаде) ще получите озарение за нови продуктивни идеи. Знаете, че понякога най-простите неща са най-трудни - влияете се от партньор, когото надценявате. Внимавайте с хроничните смущения в гръбнака, особено през първите три месеца на годината.

За тези, които до сега са се борили да заемат или запазят позициите си, годината ще бъде истински поврат. Най-после ще видите светлина в тунела и ще можете да промените в положителна насока живота си. Но не забравяйте, че съвършенството няма граници. Не правете грешката да сравнявате това, което имате, с това, което искате да притежавате.

Няма да останете незабелязани. Ще покажете, и то доста енергично, че съществувате, ще се наложите - както чрез физическото си присъствие, така и чрез ефективните си действия. ще изпълнявате с невероятна бързина всички задачи, които ви поставят, дори и най-отегчителните.

Като цяло през 2016 година се подгответе да печелите пари, влияние и власт. Ще придобиете предмети, от чиято продажба на по-късен етап, ще направите цяло състояние. Бъдете открити, любезни, приятни и приемете факта, че в живота на всеки упорит, отдаден на работата си и дисциплиниран човек, се случват всякакви чудеса. Възможно е през април или май ненадейно да получите пари, които са наблизо до вас и чакат само да се протегнете към тях. Успешни биха се оказали съвместни инвестиции с роднини или съседи. Изостреното ви чувство за сигурност ще ви накара да правите чудеса в областта на любовта. Окуражавайте любимите си хора да вземат пример от вашата самодисциплина.

През 2016 година важно значение за вас ще имат знаците Водолей, Везни и Риби. Към средата на април ви очаква напредък в личния живот, а в началото на юни ще се почувствате значително по-сигурни. Месец май ще ви донесе романтика. Много от несемейните могат и да намерят своя другар в живота. Обърнете внимание на здравето си през юли. Този месец е добър и за печелене на извънредни пари. Проявете гъвкавост по отношение на финансите си през август и септември. Тогава, ако можете, направете пътувания в страната и чужбина. През ноември се очертават засилен и социални контакти.

3драве

Ако искате да се чувствате добре физически, поставете си за задача да постигнете добро здраве. За вас това означава да бъдете добре мотивирани. А когато имате цел, вие добре я преследвате. Движението и физическата активност ще ви помогнат да се чувствате в добра форма и ще подобряват кръвообращението ви. Може де се окажат възможни проблеми, свързани с наранявания на краката, гръбнака или с артериите. Пазете се и не се претоварвайте повече, отколкото ви позволяват силите.

През 2016 година няма да сте застраховани от вирусни заболявания и проблеми с белите дробове, горните и долни дихателни пътища, синузит, мигрена. През лятото се опитайте да направите слънчеви и морски бани, а ако можете да ги съчетаете с калолечение или масажи - ще бъде още по-добре. Пийте чайове, опитайте да свикнете с тях. За вас полезно ще бъде и приемането на поне три чаши седмично на натурално какао.

През първото полугодие на годината могат да се появят дребни проблеми с кожата - тя ще бъде по-чувствителна и деликатна. Не спирайте грижите за нея, дори при нужда потърсете дерматолог. Избирайте си меки козметични продукти, които освен всичко да са и антиалергични. Масажирайте кожата си при възможност всяка вечер.

През втората част на годината са възможни и проблеми със стомаха и червата. Ще чувствате и очите си изморени. Направете поне един преглед при специалист и не се свидете - при нужда си купете по-скъпи антирефлекторни очила.

Ако вкъщи имате вана, то най-добрата релаксираща и отпускаща вана за вас е тази, в която използвате равни количества от билките мента, маточина, белият мак, дивият босилек, корени от глухарче и розмаринът. Винаги, когато се чувствате подтиснати и в лошо настроение, потопете се в тази вана и ще почувствате прилива на сили и енергия.

За вас е много трудно да спазвате каквато и да е диета, особено такава, която изисква и определена духовна нагласа, като например вегетарианството. Опитайте се все пак да избягвате мазнините и ще видите, че ще се почувствате по-добре. Ако искате да отслабнете, в никакъв случай не прибягвайте до "вълшебни или специални" диети и методи за лечение. Опитайте се да си създадете дългосрочна стратегия за правилното хранене и се занимавайте с физически упражнения. Малко по-надолу съм поместил примерен вариант за физическата ви активност.

Ако твърдо сте решили да пробвате някоя диета, то сега искам да ви обърна внимание на една не толкова добре позната. През тази година тя би могла да има най-силен ефект върху вас. Веганската диета е строга вегетарианска диета, изключваща приемането на яйца и всякакъв вид млечни продукти.

Добре балансирана тя може да осигурява всички необходими нутриенти (витамини и минерали), като същевременно притежава и някои здравни предимства в сравнение с вегетарианската. Правилата при храненето за веганите са почти същите както при вегетарианците, с изключение на това, че в техния прием отсъстват нутриентите, съдържащи се в яйцата и млечните храни. Затова веганите следва да планират и контролират своето хранене по-внимателно, с цел оптимален калориен прием и здравословно хранене.

Имайки предвид, че веганската диета е доста повече рестриктивна, отколкото вегетарианската,  затова веганите, приемащи само растителни храни следва да се уверят, че приемат необходимите нутриенти, изброени по-долу:

Витамин В2. Веганите приемат значително по-малко от необходимото количество В2. Добри източници за този витамин са: пълнозърнести храни, гъби, бадеми, зеленолистни зеленчуци, бирена мая. Витамин В12 се съдържа основно в месото и яйцата. Затова веганите следва да добавят витамина чрез растителните продукти, обогатени в В12. Такива са: бирена мая, зеленчукови маргарини, соево мляко.

Витамин d. Витамин d се открива в рибата (мазнината),яйцата и млечните продукти и липсва в растителните храни. Ве­ганите могат да получават необходимите количества от вита­мина, приемайки достатъчни количества растителни продукти, обогатени с витамин d като: зеленчукови маргарини, соево мляко, зърнени храни. Забележка: Веганите и изобщо хората, чийто начин на живот ги държат далеч от слънчева светлина се нуждаят от по-голямо количество витамин d. На деца, които не пият мляко, обогатено с витамин d е необходимо да се дава от Витамина като добавка. Някои проучвания доказват, че веганите приемат по­малки количества йод, отколкото са необходими на организма. Растителни продукти, съдържащи минерала са: кафяви морски водорасли, зеленчуци, отглеждани в богата на йод почва (особено лук), бадеми и орехи.

Повечето растителни храни, които се включват във веганската диета са "насищащи" и могат да задоволят глада без осигуряването на достатъчно количество калории. Следователно веганите трябва да следят своя калориен прием, за да си осигурят адекватни енергийни нива. Полезни храни за веганите, които е желателно да бъдат включени в ежедневното им меню: Соево мляко (обогатено), разнообразни растителни храни, особено зърнени, които са обогатени с витамин В 12 и витамин О, и с калций, бирена мая, печени ядки (бадеми, орехи).

Работа

През 2016 година ще бъдете в състояние да реализирате професионалните си планове и амбиции. Повече от всякога бихте работили със страст. Ще намерите кураж да сложите край на рутината. Ще обърнете поглед и към бъдещето. Звездите сега ще ви помогнат да концентрирате цялата си воля върху реализацията на целите ви. И успехът ще дойде - още преди средата на годината. Внимавайте само успехите да не ви замаят, защото всеки, който се надцени и повярва повече от нужното в себе си, започва да работи за своята загуба.

През второто полугодие астралният климат ще играе важна роля в работата или кариерата ви. Ако сте на старта на кариерата си, може да попаднете в интересен колектив и страхотна работа. Ако вече сте в кариерата, отговорностите ви ще нараснат и може би ще се захванете с нещо по-важно и амбициозно. А тези от вас, които са били с временни договори може би най-­после ще имат сигурност за своето развитие.

Вашата цел през годината ще бъде тотален контрол в работата и това основно ще определя поведението ви. Добре би било да си потърсите професия или занимание, където има предизвикателство и шанс за спечелване на власт. Ще бъдете готови да работите извънредно дори и само за да покажете, че сте незаменими и че околните се нуждаят от вас. Винаги ще знаете какво точно става в офиса или на работното ви място и кой, какво и с кого го прави. Много добре ще се справяте, когато ще трябва да посочите слабите места на някого или на цялата фирма и да ги използвате в своя полза.

Ще знаете какво искате и какво търсите и ще сте готови да вложите цялата си енергия, за да се подготвите за ръководната роля, към която се стремите. През годината ще имате шанс да се справите с голяма отговорност, и то със спокойствие, което някои първоначално ще сметнат за срамежливост или притеснение. Ще имате таланта да работите в добре структурирана фирма или организация, или в мултинационална голяма компания. Там ще ви забеле?Кат и оценят, че в кризисните ситуации се държите хладнокръвно и всичко е под контрола ви.

Перфектно ще се справите ако се занимавате с детективски или изследователски работи, а вашата огромна концентрация. Може да ви помогне много в области като медицина, телевизия и медии, където по принцип напрежението е голямо.

Добре бихте работили и с чужди пари, така че подходящи за вас през тази година са и дейности, свързани с банкерство и финанси - счетоводство, контрол, финансово планиране, маркетинг, пазари, сделки с недвижими имоти. Вашата възприемчивост и находчивост могат да се окажат добри и да ви помогнат в заниманията с психология, психотерапия, театър или изкуство, мода и дизайн.

През годината не е добре да се занимавате с професии, изискващи нощна работа, при нея няма да сте достатъчно концентрирани и възможностите за грешки са по-големи. Търсете неща, които искат голяма дисциплина, избягвайте импровизациите.

Пари

През първата част на годината ще бъдете превъзбудени по отношение на приходи и пари. Не допускайте прояви на алчност, които могат да попречат на правилната преценка, особено що се отнася до финансите. Ще трябва да положите големи усилия, за да избегнете грешки в концепцията и недоглеждане при изпълнението - това са основните пречки при реализирането на проектите ви. Но не казвам, че няма да получите нужните приходи. Просто ще трябва да се потрудите повече, за да си ги заслужите.

През лятото очаквайте финансови затруднения. Възможни са проблеми, свързани с недвижимости, може би няма да успеете да реализирате всичките си замисли по отношение на пътувания или покупки. Възможни са непредвидими и значими разходи, които да ви затруднят и да ви накарат да търсите спешна помощ от близки и приятели. За съжаление, част от тях ще ви излъжат, че не могат да ви помогнат - просто ще ги е страх да не ги завлечете.

Не инвестирайте във фондове или акции през годината и особено през третото и четвърто тримесечие. Не играйте на борсите - ще загубите.

Най-доброто вложение за капиталите ви, ако разбира се ги има, е да купувате ценности - злато, платина, произведения на изкуството. Какво бихте си помислили, ако спечелите? Дали не сънувам, направо е невероятно, че се случва с мен. Какво бихте си помислили, ако загубите? Нищо не мислите, просто се натъжавате и унивате. Какво ви помага да успеете? Поетичното виждане на материалната действителност. Кое може да ви провали? Емоционалният стрес. Какво са парите и придобивките за вас? Удоволствие.

Пътуване

Вие ще умеете да се наслаждавате на свободното си време. Човек рядко може да ви види на тенискорта или на друго спортно съоръжение, отколкото в някой театър, кинозала, опера, изложба, или просто вкъщи. Ще обичате да седнете в някое уют­но свое ъгълче и да слушате любимата си музика. Ще продължите да сте много чувствителни и да имате богато въображение. Музиката ще предизвиква в съзнанието ви чудни картини и приказни сюжети. Вие можете да мечтаете с часове. Така ще се зареждате с нужната ви енергия. Романтичността ви ще бъде също много силна и ще можете да прекарвате с любимия доста приятни мигове. В същото време няма да преставате да поддържате близки контакти с членовете на семейството си, с близките и по-далечни роднини, с приятелите си. Семейните ви празници ще се превръщат в големи празненства и много емоции ще допълват вашето ежедневие.

Най-добрата ви отмора ще бъде по време на отпуската. И дано да намерите време и пари за нея, защото трябва да се заредите с нужната ви енергия. Едно идилично местенце, сгушено нейде в планината може би ще бъде най-приятно за вашата почивка. То може да бъде много по-добро за почивка и от най-­скъпия курорт на морето. Планирайте разходки. Обичате природата и винаги с нежелание се прибирате вкъщи. Дано и да имате партньор, с когото да споделите трепетите, вълненията, емоциите, романтичните чувства и мечтите си от допира до природата.

Пътувайте на воля през2016 година. Почти всички ваши пътувания, екскурзии и походи могат да бъдат прекрасни. Няма място и поводи за притеснение. Единствено през ранната пролет и късната есен се обличайте добре, за да не допуснете простуди. Страхотно преживяване се очертава ако пътувате с влак през септември.

Любов

Ако сте семейни, ще изпитате силното влияние на Венера и вероятно ще започнете да гледате на брака си по нов начин. Бъдете съвсем честни със себе си. Помнете обаче, че никой брак не е съвършен и трябва да различавате дребните и незначителни раздразнения от сериозните проблеми. Вероятно във вашия случай става дума точно за дребни проблеми. Такива например могат да бъдат финансовите спорове в семейството, които ви очакват към средата на април, в края на юни, в началото на септември и в средата на декември. В никакъв случай не действайте с измама. Естествено, преоценяването и преосмислянето на брака ви може би ще противоречи на вашата склонност да идеализирате отношенията си или да търсите партньор, отговарящ на вашата идеална представа за такъв. Опитайте се да потиснете тази страна на характера си, но все пак помнете, че колкото повече ви се удава да осъществите основните си ценности в живота, толкова по-удовлетворени ще се се чувствате през годината. Освен Венера, върху вас през тази година ще влияе и Юпитер, особено между средата на февруари и началото на юни, както и от средата на октомври до края на годината. Това влияние видимо ще спомогне да укрепи бра­ка ви, все пак да не забравяме, че Юпитер е планетата на благополучието. Когато той е в активност, и вие ще чувствате, че енергията ви се увеличава. Ако обаче по някаква причина имате търкания или проблеми с партньора си, влиянието на Юпитер ще задълбочи проблемите ви. Ще имате повече очаквания от брака си и ако не получите онова, за което мечтаете, ще търсите начин да се освободите. Но помислете добре, тъй като може да се окаже, че бракът е един от факторите, които насърчават израстването ви като личност.

Ако все още не сте женени, ще изпитвате влиянието на Уран и Плутон. Те ще ви подтикват към нови, необикновени и романтични връзки. Те ще разклатят земята под краката ви и затова бъдете готови да понесете всичко с усмивка. Може да се окаже, че имате нужда да се освободите от стари предразсъдъци. Във всеки случай ще ви се стори добра идея да се заемете с нещо, което не сте пробвали до сега. Няма да се опитвате да постиг­нете стабилност на връзката си, а ще предпочетете да изследвате нови страни от характера си. Юпитер ще окаже влияние върху вашия интимен живот, което може изведнъж да ви накара да отидете в ритуалната зала или в църквата и да кажете "Да" за цял живот. Във всеки случай ще чувствате нужда да изследвате дълбоките нишки, които ви свързват с вашия любим човек. Важното е да бъдете честни и да търсите истината, а тя е, че  интимните отношения изискват непосредственост. Необходимо е да откриете смисъл във връзката си, в противен случай за какво е всичко?

Късмет

Като цяло през годината ще имате много щастливи дни и периоди. Подбирайте важните неща да започвате четири дни преди настъпването на фазата Последна четвърт на Луната до самият ден на тази фаза, за всеки един от месеците. Неблаrоприятните дни за вас са четири дни преди фазата Първа четвърт до два дни след нея, отново за всеки един от месеците. За залагания, игри и числа за тотото избирайте сред числата 2, З, 7,12,25,39,42,44,48.

Учене

През тази година в областта на образованието ще имате и прилив, и отлив. Границата между двете положения ще бъде твърде крехка и дори някои няма да разберат кога са я преминали.

Добри са възможностите за справяне с изучавания материал, можете да изкарате високи оценки, да участвате в различни олимпиади и състезания и да бъдете сред първенците, можете да се захванете с изучаването на допълнителни предмети и дисциплини, да вземете нова квалификация или за завършите нова специалност. При евентуално кандидатстване през тази година ще имате пълен успех и ще се класирате в желаното училище или университет. Някои ще отидат да учат в чужбина.

В същото време е напълно възможно едно леко отпускане или пренебрегване на задълженията да доведат до проблем в учението, който поради стрес или не реагиране на момента да доведе до трайни негативни последици. И от там до провала няма да има много време. 3атова трябва да сте изключително отговорни и амбициозни и да не допускате влизането ви във втората крайност през 2016 година.

Спорт

За начало на вашите гимнастически упражнения съветвам да пробвате танците. Ако все още ви е срам да се запише­те на танцов курс, то нищо няма да ви пречи всеки ден да отделяте поне по 15 - 20 минути за игра в ритъма на любимата ви музика. Ако свикнете да го правите всеки ден, то след месец времето за танцуване можете да увеличите на 40 - 60 и повече минути.

Можете да съчетавате танците и с разходки сред природата и постепенно натоварващо вдигане на някакви те­жести. Също така събирането на гъби е добро увлечение. Добре би било да си направите труда да се грижите за някакъв домашен любимец, това определено ще води до разходки и вървене пеш.

Ако напреднете с движенията е добре да се запишете на плуване в някой басейн. Винаги през лятото ходете на море и плувайте сред вълните. Благотворно влияние ще окажат водните спортове - от водната аеробика, през играта на водна топка, до каране­то на водни ски, подводен риболов и гмуркането. Любителите на екстремното изживяване трябва да пробват с карането на бързоходна лодка, джет или скутер.  http://www.astrodata.bg

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - РАК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди