изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:19 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - ЛЪВ    
Хороскоп През 2016 година може да заложите на нестандартните си идеи и да потърсите подкрепа от приятелите си. Ако се налага - разделете се със стари похвати в работата, за да отворите път на новите възможности. Може да попаднете в политическо лоби или да получите подкрепата на политици, за да реализирате плановете си. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък.

Ако ви се иска да захвърлите всичко и да започнете нещата отначало, 2016 година е подходяща за това. Звездите ще подкрепят стремежа ви за това. Ще имате особен интерес от различните окултни и духовни направления. Дано да имате времето да навлезете в техните дебри и да анализирате себе си и околните по най-правилния начин. През годината ще ви съпътстват дребни и приятни радости. Звездите ще ви подкрепят особено ако ви предстои изпит или важно решение, което ще доведе до поврат в живота ви.

Годината ще бъде доста действена за вас. Предстоят ви много приятни и интересни срещи. Ще бъдете постоянно хвалени и глезени, а това може да ви главозамае. Затова бъдете реалисти и стъпете на земята. Вярно е, че и вие ще се втурнете както си знаете да завоювате сърцата на любимите и да задържите обичта. За съжаление обаче, няма да постигнете стабилно щастие в любовта. Подгответе се отрано за неуспехите, за да не ви заболи по-късно.

Ако сте получили мечтаната от вас длъжност, пазете се от прибързани постъпки. Стегнатият външен вид ще ви бъде от полза. Формулирайте точно и кратко деловите си предложения. Внимавайте с недопроверените факти и данни. Добре премервайте сипещите се върху вас предложения. Уран и Нептун ще оказват благоприятно влияние върху живота ви през първите два месеца на 2016 година. Това ще ви позволи да направите голям прогрес в личните и финансовите си дела.

През цялата година нещата около вас ще се променят и ще ви бъде трудно да се приспособявате и да ги следвате. Дори ще ви изглежда, че сякаш сега се налага да наваксвате пропуснатото през последните няколко години. За разлика от повечето хора около вас обаче вие ще възприемате добре тези динамични промени и ще проявите желание да се приспособите към тях. Между април и октомври ще ви се струва, че хората около вас ще се чувстват по-несигурни. Февруари ще бъде благоприятен месец за кариерата и работата ви, а в началото на май ще намерите нови приятели. Способността ви да обичате ще се засили особено през юни, но през юли ще изпитате ревност, която може да помрачи доброто ви настроение. През август и септември обърнете по-голямо внимание на бизнес партньорите си, а октомври ще се окаже най-доброто време за пътуване или за вземане на отпуската ви, която може и да сте отложили от лятото. След това ще се чувствате прекрасно и през последните два месеца на годината животът ви ще се подреди, ще по­чувствате и подкрепа от страна на близките си.

През 2016 година особено внимание обърнете на представители на Овен, Близнаци, Стрелец и Козирог. Те ще окажат благотворно влияние върху вас и ще ви окуражават в начинанията ви. Това може да са ваши стари приятели, интимни партньори или бизнес другари, а през настоящата година с тях може и да се обвържете в интимен план за цял живот.

3драве

През годината ще имате повече от друг път проблеми с лимфните си възли и лимфната си система като цяло. Затова непременно в началото на пролетта направете пролетното почистване на дома и офиса си, за да премахнете колкото се може повече замърсители и да прочистите организма си. Краката ви също ще имат нужда от по-специални грижи през годината,  от там могат да произтекат проблеми и с други органи от тялото ви. Непременно си проверете обувките и при необходимост ги сменете с нови и по-удобни.    .

През първите четири месеца на годината може би ще имате проблем с ниското кръвно налягане, което ще доведе до смущения в храносмилането, дихателната и лимфната система. За да преодолеете проблема трябва да съчетаете подходящия хранителен режим с двигателната активност. Не забравяйте чистия въздух, вечер при възможност спете на отворен прозорец и най-важното - упражненията.

През периода от май до септември са възможни проблеми с язви, колити и нервни кризи. Щом се почувствате нервни, наранени или разочаровани от някого, на когото държите, то нервите ще ви изиграят лоша шега. Йогата е добър начин да се овладеят нервите. Но за храносмилането е необходима диета. През годината избягвайте крайностите и не взимайте лекарства на своя глава. През последното тримесечие ще имат повече проблеми хронично болните, тогава са възможни кризи и влошаване на състоянието, вероятно е постъпването в болница за лекуване. Няма да се разминете от простуди, настинки и грип.

През годината лесно ще наддавате на тегло, което най-често ще се дължи на проблеми със задържането на течности и слабата обмяна на веществата. Освен това ежедневният стрес, на който сте подложени може да ви накара да се храните повече и да изоставите самодисциплината си. Най-добре би било да избягвате депресията и да се научите да цените външния си вид, както и добрият вкус към храната. Опитайте различни екзотични кухни или вегетарианска храна и накарайте близките си да ви напомнят, че трябва да спазвате диетата си.

Добре подготвената диета може да помогне за снижаване нивото на лошия (ldl) холестерол, да повиши нивото на добрия (hdl) холестерол и като цяло да защити сърцето ви. Предлагам ви известни в публичното пространство насоки за борба с един от основните ви врагове - лошият холестерол.

Храни, консумацията на които се препоръчва: пълнозърнести храни, сурови зеленчуци (особено зеленолистни) плодове, соя, боб, грах, риба (сьомга, скумрия, сардина), пчелен мед, лук, чесън, семена от слънчоглед, лен, тиква, водорасли,пшеничен зародиш.

Храни, консумацията на които следва да бъде ограничена: тютюн, червено месо, яйца, млечни продукти, тъмно месо от пиле или пуйка (богато на мазнини), хидрогенирани мазнини, пържени храни, кафе, сол, алкохол, захар, рафинирани зърнени храни. Поемайте по-малко калории. Големите порции храна предразполагат към затлъстяване - най-големия враг на сърцето. Яжте храни, богати на фибри. Доказано е, че хората, които поемат чрез храна дневно по около 30 грама фибри, значително намаляват риска от сърдечно-съдова атака. Намалете кафето. Кофеинът, съдържащ се в него има пряка връзка с нивото на холестерола в кръвта, особено при хора, консумиращи повече от две чаши кафе дневно. Яжте плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни, риба, млечни продукти (нискомаслени), нетлъсто месо, ядки и семена. Включвайки посочените продукти в своя хранителен режим, вие ще поемате по-малко мазнини и холестерол.

Ето и храните, които са особено важни за здравето на сърцето: бирена мая, чесън, джинджифил, зелен чай, овесени ядки, лук, сливи - сушени, соя и вино. Ако сте решили да се занимавате с физически упражнения, изберете си такива, които ви дават възможност да изразите чувствата си - например танци. Ходенето също е идеално упражнение за вас, дава ви повод да излезете и да се срещнете с приятели и да стоите по­-далече от храната.

Ако вкъщи имате вана, то най-добрата релаксираща и отпускаща вана за вас е тази, в която използвате равни количества от билките жълт кантарион, валериан, глухарче, хвойна, джоджен, анасон, мента, риган и мащерка. Винаги, когато се чувствате подтиснати и в лошо настроение, потопете се в тази вана и ще почувствате прилива на сили и енергия.

Работа

Интуицията ви ще бъде едно от най-големите ви преимущества в бизнеса през 2016. Ще можете с лекота да усещате намеренията и амбициите на околните. Същевременно ще имате голям творчески потенциал и често ще предпочитате да работите сами и да размишлявате на спокойствие. Ако имате подчинени, постарайте се да се отнасяте добре с тях, не се правете на недостъпни и надменни.

През тази година бихте имали особени успехи в професии и области, които не ви обвързват с определен стереотип и не ви налагат точен график на работа. Най-важното е да откриете това, което допада най-добре на вашите способности и в същото време да ви кара да се чувствате сигурни и уверени на работното си място. Понякога конкуренцията на колегите ви ще ви притеснява. Но когато талантите ви са оценени, вие можете да направите чудеса.

Ще ви трябва време, за да откриете най-добрата професия и вероятно през тази година ще смените повече от едно работни места, но това ще ви даде само повече опит. Ключът към успеха е да намерите такова място, където вашата чувствителност да ви помага, а не да ви пречи. Това най-често означава някаква творческа работа, въпреки че ще имате успех и в дейности, свързани с финансите, книгоиздаването, науката, медицината, екологията. Трябва да имате и да търсите свобода, където да развиете идеите си.

Избягвайте да работите за стройно структурирани компании, политиката и работодателите, които биха експлоатирали вашия талант. Изберете си работно място, където колегите ви ще имат положително отношение към вас и ще оценяват подобаващо усилията ви. Ще имате нужда от среда, която да ви оку­ражава, а не да ви смазва.

Успехи може да имате, ако сте артисти или работите в нефтената, преработвателната, парфюмерийната или обувната промишленост, но трябва да имате самодисциплина. Чрез такт, чар, творческа нагласа, съчувствие, интуиция, талант, способност за избор на точен момент и усет за чувствата на другите можете да имате много добри попадения и в областите на модата, театъра и туризма.

През февруари, март, май, август и октомври ще намерите ефикасните и бързи решения в работата си и ще успеете да се измъкнете от трудностите. Това е време на ползотворни усилия и категорични решения. Ще проявите целеустременост, ще съумеете да се концентрирате върху целите си без да се разсейвате от незначителни подробности. Внимавайте все пак на кого гласувате доверие. През останалите месеци на 2016 година за мнозина от вас могат да се дадат възможности за пътувания, свързани с работата, дори е възможно това да бъде зад граница.

Ще успеете да сключите внезапни, но добри договори, да изпипате сделките и да направите трайни постижения за бъдещето. Това ще са ефективни периоди, в които се очертава напредване в обласпа на проектите, предприемачеството, ще се радвате на приятна работна атмосфера. Но непременно разграничете работата от личните и дори от любовните отношения и приключения, не се впускайте във връзка с колега, особено ако не желаете усложнения.

Пари

Материалното ви благополучие като цяло е гарантирано през годината. До месец юни 2016 можете да очаквате и повишение на заплатата, и по-висок стандарт на живот. Ще можете да си позволите да си купите неща, за които отдавна сте бленували. Ще си позволите харчове и даване на помощ на родителите и близките си. Тези от вас, които до сега са изпитвали определени финансови проблеми, имат отлични шансове да се справят с тях. Вероятно е да смените жилището си или да продадете някакъв недвижим имот. Тези, които са имали дългове може би през първите шест месеца на годината ще получат добри шансове да започнат да печелят повече и да могат да покриват зaдълженията си. А защо не и доста от вас да почнат да пестят?

През второто полугодие следете внимателно всичко, което засяга финансите и сделките ви. Всяка небрежност или при­бързаност ще ви струват скъпо. Мислете два пъти, преди да се решите да рискувате, запазете благоразумието си.

Най-добрите дни за искане на кредит са 12 февруари - 25 март, 11 май - 2 юни, 13 септември - 3 октомври. Какво бихте си помислили, ако спечелите? Направо ме е яд, че моите близки и приятели не ме послушаха, аз какво им говорих на тия идиоти. Какво бихте си помислили, ако загубите? Няма да успея, не мога да се справя, трябва да потърся съвет. Какво ви помага да успеете? Положителното настроение и позитивното мислене. Кое може да ви провали? Голямото перчене. Какво са парите и придобивките за вас? Хвалба и гордост.

Пътуване

Вие ще съумявате да се концентрирате върху главните неща на живота, все едно дали става дума за работа, любов, удоволствия през свободното време или връзките с приятелите ви. Нека през годината да се стремите да правите всичко последователно и качествено. И дано да не превърнете заниманията си през свободното си време в поредното си задължение. Трябва да си наложите повече почивка. Като цяло сте много енергични и имате заложени доста дарби. Ако ви се налага да правите ремонт вкъщи, вероятно ще се справите с почти всичко сами. По този начин не само ще спестите пари, но и ще докажете, че разбирате от нещата, имате усет и творчески потенциал. Опитайте в свободното си време да се занимавате повече със спорт. Ще ви възбуждат по особен начин различните видове съревнования, защото сте амбициозни и ще се стремите все да покажете на какво сте способни. Не прекалявайте обаче и не се претоварвайте. Тъй като винаги се стремите да вникнете в същността на нещата и да проявявате голямо разбиране към околните, много подходящи биха били за вас занимания по окултни дисциплини или духовни учения. По време на почивките ви ще ви привличат приключенията. Но трябва да знаете, че един спокоен отпуск на море или планина е в състояние да ви даде повече енергия.

Ако имате намерение да пътувате зад граница, 2016 година ще ви даде добри възможности за това и ще останете доволни. Ще ви предстоят и много пътувания на сравнително къси дестинации. Не предприемайте пътуване или почивка обаче с вашите родители - ще се изнервите и няма да си починете.

Любов

За семейните периодът до 18 юни ще крие много неясноти в брака. Ако се постараете повече, ще постигнете лесно благоприятен развой на нещата. Но от друга страна съществува опасност вие и вашият партньор да се стремите към различни неща. Възможно е и двамата да сте малко повече сприхави през този период и да се сблъскат противоположни сили - едните да пораждат конфликти, другите да пораждат хармония. Вероятно чрез разногласията ще преодолеете пречките във взаимоотношенията си. Ако чувствате, че някои проблеми трябва да се решат веднъж за винаги, старайте се по пътя на конфликтите и разногласията да стигате до хармонията, а не да търсите хармонията, въпреки конфликтите.

От средата на февруари до края на април или през октомври сериозно се заемете с проектите, с които сте се нагърбили. Тогава е и подходящо време за семейна отпуска или ваканция, съчетана с физическа активност. От началото на юли до средата на септември ще ви се наложи да преразгледате брака си.

Не оставяйте околните да ви натрапят техните виждания за вашите проблеми. Изправете се очи в очи с истината, независимо каква е тя. Не странете от познатите си само и само да се отървете от сцени на ревност или други проблеми вкъщи. От друга страна, и вие, и партньорът ви, може да имате нужда да се вглъбите в себе си. Това не е опасно, стига да не го ползвате за повод да страните един от друг.

За несемейните представители на знака периодът от 24 февруари до 18 юни е доста труден и сякаш тогава ще си тър­сите скривалище от околните. Препоръчвам ви да се ориентирате към забавленията" а не към работата. Най-добре е ако можете между средата на април до края на май да си вземете определени дни почивка и да отидете някъде. Избягайте от неприятностите на работното ви място, пък и си спомнете, че животът не е само работа, а и удоволствия.

Несемейните определено ще странят от социални контакти през лятото. Ако ви се иска да сте намръщени - то никой не може да ви забрани да бъдете такива. Но ако изведнъж любовта почука на вратата ви - не се крийте. От друга страна, не е лошо да знаете, че всяка връзка, започната през този период, вероятно след време ще ви изглежда по друг начин. Затова е добре да не поемате обвързващи ангажименти.

В края на зимата и началото на пролетта ще се чувствате изпълнени с енергия. Това ще се отразява и на романтичните ви приключения и изживявания. Вероятно тази енергия ще се дължи на намалената ви критичност. И все пак периодът е идеален да се срещате с много хора, да се впуснете в нови занимания, да живеете на пълни обороти - това може да ви донесе и нова романтична връзка.

Късмет

Като цяло през 2016 година ще имате много щастливи дни и периоди. Подбирайте важните неща да започвате три дни след настъпването на фазата Новолуние на Луната до един ден преди фазата Първа четвърт на Луната, за всеки един от месеците. Неблагоприятните дни за вас са четири дни преди фазата Новолуние до три дни след нея, отново за всеки един от месеците. 3а залагания, игри и числа за тотото избирайте сред Числата 4, 9, 13,24, 31, 35, 37, 38, 40.

Учене

Учениците ще имат силен период в началото на годината, когато изненадващо ще успеят да подобрят своя успех и вероятно ще завършат първия учебен срок по-добре, отколкото са предполагали. Веднага след това обаче силите и енергията им ще бъде насочена към всичко друго, но не и към учение, поради което през втория срок резултатите пак ще се влошат. Със затопляне на времето хормоните им ще се разбунтуват и никой няма да е в състояние да ги вразуми. Любовта и чувствата ще вземат връх в живота им и могат да се окажат пречка при евентуалните кандидат-студентски или държавни зрелостни изпити.

Студентите нямат основание да се оплакват - с малко учене и много купони ще преминава студентският им живот през 2016. Не се очертават големи сривове, дори и да се наложи явяването на поправки - изпитите ще бъдат взети. Някои ще се гласят да отидат на лятна бригада в чужбина. Приемете един съвет от мен - не отивайте в САЩ, ще съжалявате.

Спорт

Започнете като начало с гимнастиката вкъщи. И без това ви е срам изведнъж да отидете във фитнеса, за да не ви видят колко сте слаби и физически неподготвени. Нека гимнастиката ви вкъщи през първата седмица е около 15 минути дневно, през втората - стане 30 минути, през третата - 45 минути и от там нататък - по 1 час всеки ден. О, не ми говорете, че нямате време, по-скоро нямате волята.

Упражненията могат да са най-разнообразни, от коремни преси и лицеви опори, до различни движения с гири, пружини за каляване на гръбнака и корема. Наблегнете на упражненията за кръст и гръбнак. Правете упражнения за краката - дори най-простите клякания могат да са ви полезни. След 3 - 4 месеца домашни занятия вече ще придобиете смелостта да се покажете пред хората и тогава най-­доброто за вас е например бягането на стадиона или в парка - по 30 - 60 минути на ден. Ако вече сте от напредналите, за вас е създаден триатлона. Чудесно ще си помагате с приятел на партия тенис на корт или на една игра на баскетбол. Обичате предизвикателствата, затова бихте ли си обявили състезание с някой съперник. Стиска ли ви? Ако отговорът е да, то при вас няма проблеми относно физическата ви подготовка.

http://www.astrodata.bg

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - ЛЪВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди