изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:15 EET
РИА Новости: Преди всички в Ада- България е готова да изпрати сухопътни войски в Сирия    
Новини Москва . София бърза да заеме първия ред в саможертвата. Впрочем нейните власти и по-рано са доказвали, че са способни да не жалят страната дори преди да са помолени. Те започнаха това още с „Южен поток“, а след това даже беше по-лесно, пише РИА Новости в материал с автор Михаил Шейнкман .

За България може да се каже, че „тя отново е в своя репертоар“. Не за първи път там демонстрират отчаяна пъргавина. И отново бързат преди по-големия брат в Ада. По-точно не „баткото“ , а както интимно го нарича президентът „по-старшия партньор“. Само заради благодарността на Вашингтон София изяви желание да вземе участие в сухопътна операция срещу ИДИЛ. Други причини да направи това тя няма. От бежанци, разбира се, също страда, но не чак толкова, че да се хвърли пред дулата. Биха стигнали и хиляда военнослужещи на своята граница, в помощ на полицията.
Министърът на отбраната Ненчев впрочем нарича своя героизъм „чисто теоретичен“. Той поясни, че молба да бъдат изпратени в Сирия български войници още не е постъпвала.
При това във водещите западни държави за сухопътни действия в Сирия официално и дума не става. За тях настояват изявени американски „ястреби“ от типа на сенатор Маккейн. Но може би България просто знае повече от другите, поради това и заема първия ред в саможертвата. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

РИА Новости: Преди всички в Ада- България е готова да изпрати сухопътни войски в Сирия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди