изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:14 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - ВЕЗНИ    
Хороскоп[image1_left] През тази година планирайте и осъществете пътуване в чужбина. Именно от там ще дойде решението на проблемите ви. Контактите с фирми, свързани с чужденци, ще ви донесат не само материални успехи, но и стабилни връзки и успешни договори. Периодът е успешен и за съдебни дела u спорове. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък.

2016 година ще е спокойна и щастлива за вас. Можете да имате успехи почти навсякъде. За да сте истински доволни от любовта, съветвам ви да забравите всякакви предразсъдъци и да се отдадете на истински чувства и страсти. Разбира се, не трябва да робувате на мисълта, че всичко трябва да протича в канони и по начин, определен от вас. В противен случай ще бъдете сериозно разочаровани. Вече сте на гребена на вълната и всички ви гледат в очите.

Каквото и да направите, в началото ще ви възприемат като прекалено рутиниран водач. Способността ви да вземате бързи и точни решения не ви подвежда. Поставете на място онези, които не искат да разберат щедростта ви.

През 2016 година ще трябва да си поставяте срокове, да си налагате ограничения и де се ориентирате по-добре в нещата, за да не станете жертва на самозаблуда. Това също ще бъде година на илюзии, миражи, фантазии, включително и любовни романи. Силно физическо привличане с друга личност може би ще ви изправи пред въпроса какво да направите, за да овладеете ситуацията. При евентуалните в взаимоотношения и на двама ви личните качества ще изпъкват, а не е изключено да се породи и ревност. Всеки ще държи на мнението си, но не забравяйте, че е добре да търсите и намирате компромис. При някои от знака може да се стигне до разконцентриране на силите любознателност, пътешествия и засилени социални контакти:

Ако сте несемейни, през тази година е възможен и брак. Януари, април и октомври ще бъдат най-значимите за вас месеци. Възможно е тогава да получите ненадейно пари. Възможно е също така някои от близкото ви обкръжение да крият нещо от вас, а други - открито да се възползват от създадени деликатни ситуации. Ако е възможно - избегнете пътуване с роднина през март.

Като цяло, през годината ще достигнете до много прозрения, включително и такива, които засягат вашата същност. Някои може би ще си отговорят на въпроса защо са тук. ще имате апетит за живот. Ще имате стремеж към нови неща, а това ще ви помогне да загърбите миналото. Добре би било да намерите повече време за себе си и за тези, които обичате. ще успявате в повечето си намерения и това ще укрепи самочувствието и оптимизма ви.

Отворете се за нови идеи, не допускайте егоизъм, преценявайте обективно околните - всичко това е възможно през тази година. Хвърлете в коша предразсъдъците, неприязънта към инакомислещите. Сега е моментът да се разделите с някои вредни навици и да доведете докрай деликатно начинание. ще се изкушавате да се пъчите като пауни, да се перчите и да се стараете да ви забелязват. Но това не е добра тактика. Ако искате наистина да ви забележат, бъдете истински, не преигравайте.

Здраве

През първите пет месеца на годината ще бъдете в невероятна форма. Почти ще забравите какво е да имате кризи на тревога, лошо настроение, главоболие. Ще се чувствате отлично. Добре би било да се насочите към определен комплекс от упражнения, с които да поддържате добрата си форма. Колкото повече физическа енергия изразходвате, толкова по-щастливи ще се чувствате. И все пак - дозирайте усилията.

Не че кой знае какви проблеми ще изпитвате през лятото, но все пак бъдете по-умерени. Възможни са неразположености в стомашно-чревния тракт, смущения в обмяната на веществата И няма да се изненадам да прекарате през горещините някаква вирусна настинка с много висока температура. Хронично болните ще имат проблеми през април, май, октомври и декември, когато трябва да бъдат под по-сериозен медицински контрол.

През годината ще бъде важно да преосмислите отношението си към секса и да го направите безопасен. Имате по принцип здрав организъм, можете да се справите с почти всички болести, но се пазете от саморазрушителни навици. Опитайте се да обуздаете склонността си към крайности в която и да е област на живота. За вас винаги е предизвикателство да изпробвате силата на волята си като живеете прекалено близо до ръба.

Пазете се от храни, от които не само ще напълнеете, но и които трайно ще увредят здравето ви. Лошо е, но наистина ще имате склонност да ядете много, така че непременно изразходвайте излишната енергия в друго направление. Нали не сте забравили, че най-добрият начин да преодолеете натрупаните емоции все още е спортът. Дано да ви остане време през годината да посетите любимите си ски писти. Потенето във фитнеса или в домашния ъгъл също ще бъдат вашият съюзник в борба­та с рисковете по отношение на здравето.

Добре би било да спазвате и следните седем важни препоръки. Яжте по няколко порции плодове или зеленчуци дневно! Те помагат в борбата срещу атеросклерозата и действат като антиоксиданти в организма ви. Яжте поне 2 пъти седмично риба. Мазнината на рибата (Особено от скумрия, сардина, сьомга, пъстърва, сардела, риба тон) е добър източник на омега 3 мазнините, които от своя страна защитават сърцето и му осигуряват ефективна работа. Забравете изцяло за животинските мазнини и ги заменете със зехтин или други растителни мазнини. Яжте пълнозърнест хляб всеки ден! Диета, включваща 3 или повече порции дневно на пълнозърнести храни като пълнозърнест хляб, житни и зърнени култури (боб, грах), ръжени крекери, кафяв ориз, може да намали риска от сърдечно заболяване с 30%.

Откажете се от мазнината и това ще помогне на холестерола! Намалявайки общото количество на мазнините (особено на наситените) ще намалите количеството на холестерола и нивото на мазнини в кръвта. Когато заместите наситените с ненаситени мазнини ще увеличите нивото на добрия холестерол за сметка на лошия холестерол в кръвта.

Подцържайте здравословно тегло! Ако сте с наднормено тегло и успеете да свалите излишните килограми ще спомогнете за добрата работа на сърцето и ще успеете да поддържате кръвното си налягане в нормални граници. Ограничете солта! Ограничавайки количеството на консумираната сол (7 г дневно за мъже и 5 г дневно за жени) ще помогнете на кръвното налягане да не бъде с високи показатели.

Внимавайте с алкохола! Алкохолът, поет в големи количества, разрушава мускулите на сърцето, увеличава кръвното налягане и е предпоставка за наднормено тегло. Но консумирането на алкохол в умерени количества (между 25 и 50 милилитра) ще защити сърцето, особено за мъжете след 40 годишна възраст и за жените след периода на менопауза.

Ако вкъщи имате вана, то най-добрата релаксираща и отпускаща вана за вас е тази, в която Използвате равни количества от билките мента, розмарин, риган, маточина, бабина душица (дива чубрица), теменуга и киселец. Винаги, когато се чувствате подтиснати и в лошо настроение, Потопете се в тази вана и ще почувствате Прилива на сили и енергия.

Работа

През първото полугодие на 2016 година успехът в областта на работата ще очаква тези от вас, които умеят да уловят шанса и положителните тенденции. Не обръщайте внимание на мнението на колегите си, които не са винаги добронамерени и в доста от случаите просто ще ви завиждат. Слушайте основно здравия си разум - той няма да ви излъже.

През втората част на годината звездите ще влияят конструктивно върху социалния и професионалния ви живот. Можете да се включите в някакви не особено честни сделки и машинации, но вероятността да спечелите не е голяма. Поне едно е добре ­няма и да ви разкрият за далаверите. През есента е твърде вероятно да стигнете до успешен край на сделка, която е отнела доста време от годината.

Като шефове, ще сте перфекционисти през годината и ще очаквате всички да успеят да покрият високите ви стандарти. Вие ще мислите систематично и ще знаете, че една организация или фирма трябва да се управлява внимателно. Забележите ли нещо нередно, вие веднага ще съобщавате за грешката. В Същото време можете да бъдете прекрасни като учители и да Обучавате подчинените си да се развиват и да разгърнат същия Потенциал като вас. Някои от околните ще смятат, че сте прекалено дребнави и досадни, но други пък ще го считат за израз на внимание и отговорност. Винаги мислете за благополучието на подчинените си.

Като шеф обаче през тази година е добре да поставите ударение върху ефективността на служителите си, а не толкова на тяхната изобретателност. Сега ще имате успехи в професиите, които дават възможност да приложите критичността си на практика. Ключовата дума за вас ще бъде "услуга".

Кариерата ви най-добре е да е свързана с предлагането на някакъв качествен продукт или подпомагане на околните да се самоусъвършенстват. Чувството ви за ред и загрижеността за здравето ви биха ви помогнали много в дейности, свързани с медицина, фитнес, хранене, здраве, преподаване, наука. Вниманието, което придавате на детайлите може да ви помогне в редакторската работа, коригирането, счетоводството, литературата, критиката, правото. Не са вас сега професии, които искат дипломатичност, официалности, ласкателство, политика ­те ще лазят по изтънчената ви нервна система.

Пари

През януари и март 2016 се пазете от интриганти, които ще се опитат да ви въвлекат в тъмни сделки. Хубаво е да не се поддадете. Разчитайте на доходи, които сте изкарали самостоятелно. Можете да имате успешна сделка с чужденци или получаване на наследство, което бързо да превърнете в допълнителен доход. През април или август направете така, че да не давате на никого заеми. Самите вие не бива да търсите тогава пари на заем. Ограничете харчовете, при нужда се лишете от запланувано пътуване.

През май или септември ще има възможност да направите съвместно с друга фирма или с ваш близък общ удар, от който да закрепите материалното си положение. Тогава е най-­доброто време да играете на борсата, да купувате акции, да участвате в търгове и наддавания, да търгувате с ценности. Най-добре би било да можете да купите злато или други скъпоценности, които ще ви донесат приходи за бъдеще.

Проучете пазара на застраховките. През тази година, особено през ноември и декември, можете да направите изгодна сделка със здравна или друга своя или на семейството застраховка. Какво бихте си помислили, ако спечелите? Е, знаех си, че ще спечеля, имах правилен план и разчет, но сега като си помисля, че трябва да изхарча правилно тези пари, направо не се виждам. Какво бихте си помислили, ако загубите? Получих си заслуженото и се чувствам добре. Сега бързо трябва да се махна от тази действителност, пълна с такива акули и диви животни. Какво ви помага да успеете? Креативността. Кое може да ви провали? Липсата на гъвкавост и недобра съобразителност. Какво са парите и придобивките за вас? Да си някой в този скапан живот.

Пътуване

През 2016 година вие винаги ще имате някакви планове и винаги ще сте заети с нещо. В свободното си време е добре да намерите възможност да се занимавате със спорт. Не само, защото обичате движението, но и защото обичате предизвикателствата. Ще имате нужда да се сравнявате с другите, да се конкурирате с тях, но това не бива да се изражда във вид стрес. Не позволявайте прекалената ви амбиция да попречи на здравето ви. При вас през 2016 година има опасност от травми и затова - много внимавайте.

Вие ще продължите да обичате природата и животните. Сигурно ще си вземете (ако вече не сте направили това) свой домашен любимец и част от свободното си време ще прекарвате заедно. Това много ще ви радва и разпуска. Ако имате куче ­ще правите продължителни разходки и излети.

И сега няма да обичате да прекарвате свободното си време сами. Вашата веселост и контактност ще ви карат да търсите постоянно компанията на близки до вас хора. И на почивка сигурно ще отидете с много приятели. За вас няма да е важно къде почивате - и на морето, и в планината ще се чувствате добре, стига до вас да е шумно и пренаселено.

Пътуване зад граница, планувано отдавна, може и да се провали. Едната вероятност е по финансови причини, въпреки че тя е доста незначителна. Втората, по-сериозна причина може да бъде скарването с ваш приятел. На малки разстояния в нашата страна ще пътувате с желание, ще посетите доста културни и исторически места, ще обичате да се потапяте из малките градчета и селца с възрожденски дух - например Трявна, Копривщица. Можете да посетите някои от намерените в последните години тракийски гробници и светилища.

Любов

Ако сте семейни, годината ще бъде изпитание за брака ви. Ще се справите с проблемите си, ако вникнете в ситуацията и сте в добра форма. През 2016 година ще ви се иска да сте по-­свободни и да правите това, което ви харесва, да давете възможност на вашата изобретателност. Скрито под повърхността, напрежението ще изплува, така че ще ви се наложи да се изправите лице в лице с проблема. Възможно е да почувствате силно безпокойство - непременно го овладейте.

Вероятно още от края на януари ще чувствате, че нещо в брака ви не върви, както искате. Но запомнете - обикновено ще става дума за вашите настроения. 3атова първо анализирайте собствените си стремежи към по-голяма свобода, а след това преразгледайте състоянието, в което се намира бракът ви. Ако бракът ви не е в конфликт с вашите стремежи, тогава всичко ще е наред. Ако е обратното обаче, не прибързвайте! Вие сте допуснали нещата да се развият по този начин, така че преди да пристъпите към промени в семейните си отношения, опитай­те да промените себе си. Възможно е дори и точно обратното­вашият партньор да иска повече свобода. В краен случай той или тя може да иска временна раздяла или направо развод. Следвайте същото правило - не изпадайте в паника. Положението е ясно - и двамата имате нужда от повече свобода за собствени изяви, както в живота, така и в брака. Така че намерете начин да си осигурите тази свобода.

От друга страна е много важно да преразгледате своите тайни страхове. Не бягайте от тях, като сложите край на връзката. Вместо да се освобождавате от брака, научете се да се чувствате достатъчно свободни и зрели, за да го поддържате. Ако не сте семейни, вероятно ще имате чувството, че неви­дима стена ви отделя от околните. Отговорете си на въпроса какво точно ви затруднява в общуването с околните. Отговорът най-вероятно ще бъде - тайните ви страхове. Ще ви се иска да сте по-освободени. Ако не сте наясно с чувствата си, има вероятност да избързате. Имате нужда да почувствате, че нещата край вас се развиват.

Не е изключено да се появят нови възможности. В стремежа си към свобода, не стигайте до крайности. Червената предупредителна лампичка в подсъзнанието ви трябва да светне, когато осъзнаете, че искате да избягате от задълбочава вашите се чувства, че имате нужда от по-широко пространство, че вероятно интимността ви плаши, или пък, че единствената ви грижа е да имате винаги някого под ръка и нехаете за неговите чувства. Ако пък установите, че изведнъж сте хлътнали до уши по някого, когото смятате за идеалния партньор, не действайте прибързано. Не прекъсвайте връзката, но и не поемайте ангажименти. Дайте си време. И помислете, дали наистина вашият идеал съществува. Благородно е да се вярва в идеали, но после може да се окаже, че сте се лъгали.

Късмет

Като цяло през годината ще имате много щастливи дни и периоди. Подбирайте важните неща да започвате от един до три дни след настъпването на фазата Първа четвърт на Луната, за всеки един от месеците. Неблагоприятните дни за вас са три дни преди Новолуние до един ден след него, отново за всеки един от месеците. 3а залагания, игри и числа за тотото избирайте сред числата 10, 11, 12, 21, 24, 33, 35, 37, 42, 44, 48.

Учене

Тежка година за учениците и студентите. Налага се да се вземат в ръце и да започнат да учат много повече. Сами се лъжете, че правите нещо. Може би дори всеки ден си обещавате, че утре се променяте и ставате по-отговорни. Но утре идва и вие сте си все същите. Сигурно сте отвикнали да четете, може дори да не сте попаднали на правилното място, но определено се налага да направите промяна в областта на образованието.

Не се изненадвайте, ако се окаже, че просто се надявате на празни обещания за светло бъдеще. Студентите също могат да се надяват на сравнително спокойна година. Добри изгледи за започване на втора специалност или допълнителна квалификация през 2016 година

Фитнес

Ако започвате за първи път да се занимавате с някаква физическа дейност ви препоръчвам да се насочите към ходенето пеш. 3а начало - отделете по 45 минути, следващата седмица - нека станат 60 минути и така постепенно увеличете вървенето пеш.

Когато почувствате, че това взема да ви се струва еднообразно, вече  е време да преминете към фитнес залата и по-специално - към пътечката за бягане. Опитайте поне един месец по 4 пъти седмично да прекарвате по около час на тази пътечка. За вас е много важно да не се откажете след първите няколко занимания.

Ако сте устискали на натоварването, можете да погледнете и към другите уреди в залата - тези, които ще помогнат на вашите ръце, бедра, корем и гръб да заприличат на мечтаното от вас. Следващата стъпка трябва да бъде преминаването към вдигането на тежести, което е особено добро за свикналите вече с натоварвания. Добри и приятни мигове ще бъдат прекараните часове на спортната площадка с приятели в игра на футбол на малки вратички, волейбол или дори на федербал. Напредналите и любителите на екстремното усещане могат да се запишат на курсове по управление на малък двумоторен самолет. http://www.astrodata.bg

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - ВЕЗНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди