изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:18 EET
ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - СКОРПИОН    
Хороскоп Цялата година ще бъде емоционална за вас. Добре е да се подготвите още в началото да преживеете едни от най-силните си моменти. Ще спечелите пари, за които дори не сте предполагали, че съществуват като възможност. Много голяма вероятност да сключите договор, който да ви гарантира стабилност, свързана с пари на други хора. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък.

Мили приятели, сега ще имате много добри възможности действие, но единствено вие ще сте тези, които можете да пропилеете. Затова не се самовглъбявайте и затваряйте в се си, а бъдете активни. Поемете инициативата в свои ръце. Не бива да допускате изпадането ви в нервни кризи и знайте, че без особени усилия можете (стига да искате) привлечете вниманието и да постигнете успех.

Отдавна забравени, недовършени родови конфликти ще разгорят с нова сила. Не бързайте да разпродавате наследство. Съветниците ви ще бъркат повече от допустимото през годината, затова си потърсете по-добри консултанти. Занемарили сте дома, а ви чакат неотложни ремонти в началото на пролетта. Вземете си отпуск, това ще ви разтовари и импулсира.

Може би ще започнете годината със съзнанието, че тя бъде по-различна от останалите. И наистина ще има голям напредък във вашите възможности да се справите с висш технологии и електрониката. Ще осъзнаете и много от икономическите тенденции в света и ще започнете да гледате на миналото в нова светлина, в контекста на възможностите, които развитието на технологиите ще даде за в бъдеще. Няма да се наложи да променяте местоживеенето си и най-после ще пожънете плодовете на дългите си усилия да постигнете самодисциплина. Освен това Юпитер ще ви даде шанс да спечелите пари, като използвате по-добре, отколкото до сега, възможностите си. Ще имате и нови източници на доходи. Ще усетите, че имате нужда да се нагодите към ритъма на света през 2016 година. Ще си наложите да учите много и ще започнете да се интересувате все повече от духовната страна на живота си. Това ще ви помогне да се приспособите към изискванията на глобалната икономика и да се подготвите за новите концепции в развитието на света и обществото като цяло.

През 2016 година ще имате възможността да почувствате любовта си по-силно - особено през времето на Пълнолуние, ще се засилят и способностите ви да я изразите. От началото на годината до март влиянието на Марс ще ви кара да изпитвате желание да пътувате и да се срещате с нови лица. По това време ще бъдете и напълно сигурни във финансовите си дела. През лятото трябва да сте особено близки както с интимните си, така и с бизнес партньорите си и да се опитате да се поучите от грешките си и пропуснатите шансове. Ще имате възможност да уредите проблемите с кариерата си, особено през май или октомври.

Личности, родени под знаците Близнаци, Везни, Телец или Рак ще окажат влияние във вашия живот през тази година - едни ще ви научат как да използвате свободното си време най­-ефективно, други - ще ви помогнат да се почувствате по­сигурно. Юли ще бъде силен месец в романтичен план. Ако не сте от женените може би ще се обвържете сериозно и дори може да се решите да сключите брак. Ако вече сте семейни, ще откриете, че ви е по-лесно да общувате със семейството и децата си, а така също и със съседите и хората, които срещате всеки ден.

Освен всичко, изброено до тук, 2016 година ще бъде и годината на контрастите, на възходите и паденията. За много от представителите на знака ще донесе низ от щастливи мигове и досадни проблеми през второто тримесечие. Ако сте усвоили изкуството да се съсредоточавате върху добрите страни на живота и да не отдавате особено значение на лошите неща, няма да имате причини да не се чувствате щастливи. За да използвате добре този период, както впрочем и живота изобщо, не се вайкайте, че розата има бодли, а се радвайте, че над бодлите има прекрасен розов цвят.

През последните два месеца на годината не бъдете прекалено критични в изразяването на мнението си. Винаги оставяй­те малко място за грешки или поне за нюанси, тъй като истината често ще се проявява по различен начин, според условията на момента.

3драве

Първите пет месеца на годината ще са изпълнени с напрежение, което ще се отрази на нервите ви. Възможни са прояви на нетърпение, загуба на самоконтрол. Внимавайте особено, когато шофирате или се занимавате с рискови спортове. Избягвайте далечни пътувания, особено в чужбина - има опасност от инфекции и други зарази. Ако не можете да ги отложите, непременно се ваксинирайте и проучете внимателно мястото, където отивате. През този период са възможни прояви на алергии, ставни и други възпаления.

През второто полугодие на годината ще бъдете предразположени на различни вирусни инфекции. Ще бъдете повишено раними и уязвими, поради което ще сте трудни за съжителство. Всички тези проблеми ще се дължат най-вече на неправилния и нередовен начин на живот. Приемайте нещата по-ведро, разтоварвайте се, бъдете по-снизходителни към близките си и към самите себе си, не взимайте всичко навътре, проявявайте по­вече чувство за хумор и се отнасяйте философски към нещата.

През тази 2016 година особено полезни за вас ще са терапевтичните масажи - било направени с ръце, или използвайки електронните уреди за масажиране. Отделете внимание на прасците и глезените си, включете физически упражнения и за тях. Пазете се от замърсения въздух, могат да се развият определени алергии или свръхчувствителност към замърсяването. Сложете в дома или офиса си устройства за пречистване, йонизиране и овлажняване на въздуха. Непременно се ваксинирайте срещу грип, в противен случай очаквайте сериозен сблъсък с него и дори са вероятни усложнения.

Ако искате да спазвате определена диета, непременно намерете някой, с когото да я правите заедно - ще имате нужда да знаете, че и друг е в положение като вашето. Считам, че най-ефективният начин, по който ще успеете премахнете излишните килограми и няма да ги възстанови отново е да се придържате към следните правила: Ограничете консумацията на храни, богати на мазнини. Ограничете консумацията на храни, богати на захари. За съжаление, те не са толкова вкусни и вие не ще се чувствате удовлетворени след тяхната консумация; след няколко часа само отново ще тръгвате да търсите нещо за засищане на апетита. Много по-добре и по-заситени ще се почувствате ако хапнете нискомаслено сирене или овесени бисквити, ябълка или няколко сушени кайсии.

Често всеки от нас чува за какви ли не препарати и медикаменти, които правели чудеса по отношение на излишните килограми и обмяната на веществата. Истината обаче е, че такива чудодейни препарати (произведени по изкуствен път) просто не съществуват. Единствено зеленчуците и плодовете (особено грейпфрута) са способни да подобрят обмяната на веществата в организма ни и да помогнат в борбата срещу повечкото килограми. Важен момент тук е и спортуването. Без физически усилия и движение, нито една програма за отслабване и подобряване на метаболизма няма да бъде достатъчно ефективна. И за разлика от гореспоменатите "чудодейни" хапчета. Спортът не застрашава здравето. В крайна сметка се оказва, че тайната на постигането на добра фигура и разбира се поддържането й, се дължи изцяло на здравословното хранене и физическите упражнения.

Съветът ми е да предпочетете малките и вкусни храни, които наистина ви харесват, но да ги ядете бавно, така че мозъкът ви да успее да прецени какво количество сте изяли и да ви каже дали това е достатъчно. Ако искате да се занимавате с физически упражнения, разработете си собствена система, която да ви удовлетворява максимално и да е съобразена с най-новите уреди и технологии по въпроса. Ако графикът ви не позволява да посещавате фитнес клуб, то не си търсете извинения ­просто си вземете диск със заснети упражнения и инструкции се занимавайте вкъщи. Дори можете да си оборудвате малка домашна фитнес зала. Ако правите упражненията с приятели ще ви бъде много по-лесно да се справите с натоварванията.

Ако вкъщи имате вана, то най-добрата релаксираща и отпускаща вана за вас е тази, в която използвате равни количества от билките мента, босилек, мащерка, жълт кантарион, бял равнец, риган. Винаги, когато се чувствате подтиснати и в лошо настроение, потопете се в тази вана и ще почувствате прилива на сили и енергия.

Работа

През първите три месеца на годината периодът ще се окаже доста труден и напрегнат в професионален план. Бъдещето ще бъде сякаш непредвидимо. Затова е добре да не рискувате с необмислени постъпки, защото ако останете без работа, трудно ще си намерете нова, колкото и да сте уверени във възможностите и силите си.

През април и май доста от вас може би ще изпитат желание да променят обстановката край себе си, да се захванат с нещо различно. Някои може би ще се преместят на ново място, дори може би в друг град, но определено няма да има сериозен напредък на новото място - може би дори адаптацията ще про­дължи до края на годината. Затова не очаквайте чудеса. Други, при евентуално преместване, дори ще попаднат на по-ниско платена работа или ще се съгласят на предизвикателството да се занимават с нещо напълно ново и различно. Ако можете - не предприемайте премествания през тази година.

Вие въпреки всички тенденции и трудности ще умеете да се мотивирате, да защитавате постъпките си и ще намерите правилната стратегия за справяне с недоразуменията и намиране правилния път по издигане в кариерата. Дори и да почнете от началото, пак ще извървите пътя до горе. Трябва да продължите да си поставяте цели и да ги следвате неуморно и методично. Разбира се, че ще обичате усилията ви да бъдат възнаградени - ще се радвате и надявате на престиж, влияние, пари. Но кой ли не се стреми към това? Действайте обмислено, според разработените си предварителни планове, при нужда коригирайте нещата в движение, но не падайте в никакъв случай духом. Наложете си самодисциплина и се концентрирайте максимално.

Ако сте от шефовете, старайте се през годината да им поставяте точни и ясни задачи. Много от вас ще живеят с работата си. Ще държите сметка на тези, които работят за вас, ще търсите отговори за всеки похарчен лев. Непременно се придържайте към икономическата програма на фирмата, към приетия бюджет и никога лично не се възползвайте от него. Чудесно ще се справяте с управлението и ще можете да накарате и най-­неорганизирания човек да работи усилено. Ще имате нюх за качеството и дано да не ви свиди да възнаграждавате добре подчинените си за свършената работа.

Добре би било през август, септември и първата половина на декември да се стараете повече. Не отбивайте номера, не изчаквайте да се получи неочаквано предложение. Бъдете практични, добре организирани, решителни. Винаги се старайте да ви забелязват и да виждат вашия принос в общата работа. Дори и да сте сред работниците в колектива, правете така, че да бъдете оценявани по достойнство. Набивайте се на очи, правете добри и аргументирани предложения. Стискайте зъби и не искайте сами повишение на заплатата. Тази година не е добра за това - нека шефовете ви сами да ви оценят и предложат награда или повишение. Най-успешни ще са делата ви, ако се занимавате с банково дела, социални грижи, ако работите в големи мултинационални компании, политиката, администрацията.

Пари

През първата половина на 2016 година е добре да използвате всички средства, за да подобрите финансовото си положение. съчетавайте предпазливост и находчивост, лавирайте умело. Налага се обаче да наложите в семейството драконови мерки за икономии, за да спестите малко пари. Те ще ви трябват. за да покриете предварително набелязаните нужди на вас или някой друг член от семейството - било то за някакъв празник, за кандидатстване или пък за лечение. В същото време може и да получите примамливо предложение за участие в изгодна сделка и ще бъде добре да прецените доколко си струва.

През втората част на годината шансът ще бъде на ваша страна. Ще успеете добре да изведете едни преговори и да направите хубав финансов удар. Ще бъдете компетентни, ловки и ще защитавате добре интересите си. Но в същото време (особено около началото на октомври) може би ще бъдете подло­жени на изкушението да похарчите всичко, което сте натрупали.

Премисляйте внимателно вложенията в имоти или движими вещи - не вземайте решения през април, юни, юли, септември и октомври. Ако ви трябват пари, най-доброто време за търсене на заеми и кредити са 12 януари - З февруари, З март - 2 ап­рил, 11 ноември - 4 декември.

Какво бихте си помислили, ако спечелите? Още, още, искам още, трябва да се къпя в злато, долари или евро. Искам да печеля още. Какво бихте си помислили, ако загубите? Все същата ситуация. Кога ли ще се науча да се задоволявам с това, което имам и да не се надценявам, да не преследвам химери. Какво ви помага да успеете? Смелостта да опитвате. Кое може да ви провали? Прекаленият риск. Какво са парите и придобивките за вас? Рискуване.

Пътуване

През 2016 година ще се задоволявате с най-доброто. Това ще се отразява не само на социалното ви положение, но и върху самочувствието и здравето ви. Разбира се, че и сега ще излизате сред хората, ще се веселите на празници и различни събирания, в повечето случаи ще можете да сте душата на компанията, а така също ще сте най-добрите и шармантни домакини. Бихте си избрали такива видове спорт за свободното време, каквито не всички избират. Освен това вероятно ще изберете и екзотично място за почивка. 3а вас през тази година социалния живот и грижата за околните ще са от голямо значение. Това по принцип е хубаво, стига да не се превърне в стрес. Разтоварвайте се при първа възможност от него. Може би ще съумеете да живеете по-здравословно, ако се откажете от ня­кои ангажименти. Не е нужно да бъдете винаги най-великите на този свят, можете и да разпуснете малко или пък да си дадете почивка. Чарът и влиянието ви върху другите ще бъде в подем.

Ако планирате пътешествия, изберете дните около Пълнолуние на месеците март, май, юли, септември или ноември и дни­те около фазата Първа четвърт на луната за месеците януари, април, юни, август, октомври или декември. Пазете се от катастрофи около Новолунието на всеки един от месеците.

Любов

Ако сте семейни, тази година може да се окаже трудна за брака ви, но пък същевременно това ще бъде възможност да опознаете по-добре партньора си. Нуждата ви от любов и оценката ви за това какво е стойностно ще станат крайно субективни, особено през февруари или август. Но ще имате нужда да откриете нови страни на брака си. Това може да се окаже както много лесно, така и много трудно - в зависимост от това дали действията ви отговарят на ценностната ви система. Ако двете неща се разминават, ще изпитвате недоволство, вероятно дори ще се питате защо постъпвате по този глупав начин. Може би ще се изкушите да се втурнете да изглаждате взаимоотношенията си. Въпреки, че няма да имате проблеми с общуването си, по-добре изяснете първо въпроса със себе си, а после говорете с другите. Вярно е, че всеки понякога действа нерационално. Най-добре спрете за миг и си изяснете какви са собствените ви ценности и колко често се разминавате с тях. Това особено се отнася до мъжете, при които ценностите изглеждат някак си далечни, извън тях, което им дава свободата да ги заобикалят. Нали вече осъзнавате, че това е сбъркан, погрешен подход. Когато усетите, че връзката ви става натрапчива, не забравяйте първо да прецените собственото си поведение и дали не сте причината за това самите вие.

Периодът 24 април - 11 юни ще бъде подходящ да се поглезите сами, да оставите при възможност работата настрана и да се отдадете на романтична ваканция с партньора си. Периодът между началото на ноември и средата на декември е подходящ да преосмислите годината си. Последните три седмици на годината ще ви донесат бурни страсти.

Ако не сте семейни, но имате сериозна връзка, трябва да я поставите в съответствие с ценностната си система. ще изпит­вате необходимост да преразглеждате развитието на отношенията си с хората, които не са ви безразлични. Трябва да знаете, че всички съвети за преосмисляне на положението, в което се намирате, които вече дадох на семейните представители на тази зодия, важат и за вас. И колкото по-дълга е вашата връзка, толкова по-желателно е веднага да пристъпите към самооценка. Отговорете си на въпросите - какво очаквате от връзката, какво получавате от нея, доволни ли сте от положението в момента. Ако на хоризонта пред вас няма все още нищо обвързващо и сериозно, то е добре да знаете, че дните между 23 юли и 11 септември не са добри за започване на нова връзка. И колкото и да ви се струва, че искате да опитате нещо ново, то вероятността да се опарите или направо изгорите, е огромна. В този период хората няма да са настроени за романтика с вас, ще бъдат замислени и сдържани, понякога несигурни, друг път - болезнено откровени. Странно е, че точно тогава страстите ви ще излязат на повърхността и се питам защо ли ще стане така. Вероятно защото хората не обичат да се вглъбяват в себе си и де се преценяват. Нали обикновено смятаме, че истински­те стойностни неща са дълбоко в нас самите. И дано предупреждението ми да не се впускате в нова авантюра не ви плаши - просто връзката, която бихте почнали, жадувайки за любов и страст, едва ли ще просъществува дълго. Но ако все пак почувствате (а вие знаете какво е да чувствате, нали), че любовта е до вас, без да сте я търсили, то смело напред, откликнете, не си заравяйте главата в пясъка.

През 2016 година и особено през декември, можете да откриете любовта някъде сред светската суматоха. И въпреки, че ще сте заети с коледните приготовления и други собствени или на семейството ви проблеми, отделете време да се веселите, да посетите концерти, да се срещате с хора, заемащи достойно място в личното ви тефтерче. Кой знае, какво ви е отредила Съдбата за коледната нощ.

Късмет

Като цяло през годината ще имате много щастливи дни и периоди. Подбирайте важните неща да започвате три дни след настъпването на фазата Първа четвърт на Луната до един ден преди Пълнолунието, за всеки един от месеците. Неблагоприятните дни за вас са три дни след Новолуние до един ден преди фазата Първа четвърт на Луната, отново за всеки един от месеците. 3а залагания, игри и числа за тотото избирайте сред числата 6, 12, 13, 18, 24, 25, 30, 36, 42, 49.

Учене

Ако ви предстои дипломиране, трябва да направите така, че да намерите време и да наблегнете върху конспекта от държавните си изпити. Подгответе се, като особено внимавате на нечетните номера от конспекта. По време на изпитите, не си позволявайте да преписвате - ще бъдете изобличени и може да се наложи да прекъснете. А да загубите цяла година, ще бъде глупаво.

Ако сте още ученици, животът ви ще бъде безгрижен и само мързелът ще бъде в повече. Иначе натоварването ви няма да бъде голямо, ще четете само при крайна нужда, самоинициатива през тази година не се очертава. Помислете дали не се налага вземането на допълнителни уроци по някои трудни за вас предмети.

Ако сте студенти - вероятно ще имате трудности при заверката на семестъра, особено ако учите технически науки. Въз­можно е да имате проблеми с полагането на практически изпити, няма да сте перфектни и с теорията. Въобще - подценили сте материала и част от своите преподаватели. Няма да бъде изненада, ако и от двата семестъра имате изпити за поправка и дори за ликвидационната сесия. Налага се да промените част от плановете си за лятото и да продължите да учите през 2016 година.

Спорт

Ако сте решили сега да започнете с някаква гимнастика, нека това да бъде за начало обикалянето пеш по пистите на стадиона или по пътеките из близката планина. Вървете бавно, като постепенно увеличавайте темпото до степен на бързо ходене, но не и на бягане. Това правете в продължение на около месец. Когато достатъчно стегнете мускулите на краката си и вече не се уморявате след първите две - три обиколки, можете да пристъпите към нещо по-сериозно, например спортното ориентиране. Хем ще сте сред природата, хем ще имате по-натоварен маршрут, хем не сте в някоя танцова трупа, където да ви карат да учите дадени стъпки и положения. Добро решение за вас е да плувате, да се гмуркате, да карате водни ски, да гребете в лодка. Екстремното удоволствие ще бъде задоволено, ако се впуснете в карането на парапланер или мощен джет и скутер на морето.

http://www.astrodata.bg

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - СКОРПИОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди