изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:01 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - СТРЕЛЕЦ    
Хороскоп През 2016 година, може да развиете успешни връзки с бизнес партньори или бизнес, свързан с мода, красота или правни консултации. Доверете се на интуицията, когато създавате партньорства - това касае както работата ви, така и емоционалните ви контакти. Периодът е успешен за всички, които имат намерение да сключат брак. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък.


Силни творчески изяви, проява на собствен стил и финансов успех през 2016. Гответе се за силни и страстни прояви на любов. През февруари, август или ноември ще настъпят промени в дома ви. През тази година ще успеете да се закрепите в сфери, от които до сега сте били изключвани. През януари ще мислите и действате с размах и ще получите вероятно допълнителни и неочаквани приходи. Основното за вас през цялата година е да се научите да контролирате творчески нещата и хората край себе си.

3драве

През първата половина на годината звездите ще бъдат благосклонни към здравето ви. Ако сте болни, дори и с по-тежки диагнози, ще имате шанс да се излекувате - може би с помощта на нов метод или на алтернативна медицина. Като цяло ще сте в добра форма, ще се изненадвате на състоянието си и дори няма да знаете защо е така. Но се пазете от един свой грях - лакомията.

След юни може би ще ви налегнат мигрени, невралгии, затруднено храносмилане. Ше се сблъскате с тези проблеми, ако не започнете да се контролирате и сдържате повече. През есента непременно се пазете повече и на работното си място ­има възможност от инциденти, свързани с нараняване на крайници или гърло. След октомври внимавайте и със заболяванията, предавани по полов път.

Вие сте хора, които са пълни с издръжливост, упоритост и голяма сила. Затова ако през годината се почувствате отпуснати и уморени, проверете непременно щитовидната си жлеза. ще има вероятност да се появят проблеми в областта на гърлото, врата, гласните струни. Купете си нова, специална възглавница, която да дава добра опора на врата ви по време на сън. Масажирайте врата си, за да отпуснете напрежението.

Ще имате стръв към сладки и калорични храни, ще си позволявате повече от друг път глезотийки от сладък характер и това определено ще ви пречи през годината. Няма да ви бъде лесно, дори направо ще кажа, че ще е доста трудно да ограничите тяхната консумация, няма да искате да се лишавате от тези свои "малки" удоволствия, както няма да се ограничите и от чувствените удоволствия. Стремете се през годината да наблягате повече на суровите зеленчуци и плодове, консумирайте нискокалорични храни. Трудно ще ви бъде да спазвате определена диета, но ако си наложите волята и упоритостта, можете и да постигнете резултат. Предлагам ви специален хранителен режим за понижаване на тегло, чрез ограничаване на общото количество калории и намаляване на приема на мазнини и въглехидрати с храната. За предпочитане са пилешкото, пуешкото и заешкото месо, яйчни белтъци, като на всеки 7-10 белтъка, желателно е да се добави по 1 жълтък; обезмаслени сирена, обезмаслена извара; бели риби, рибни филета раци, скариди, калмари, миди, октоподи; протеинови напитки.

Задължителна е консумацията на големи количества зеленчуци. Не е желателна консумацията на много плодове, зърнени храни, тестени изделия, масла, бобови храни, картофи, тиква, ядки. Разпределението на храната следва да бъде на 6 до 8 равни порции през деня. Първото хранене трябва да е час след ставане от сън, а поради отсъствие на мазнини и въглехидрати в храната, последното може да бъде непосредствено преди лягане. На всеки 5 до 7 дни, наложително е консумирането на 2 до 2,5 гр. въглехидрати на килограм телесно тегло с храни с нисък глекимичен индекс.

Месните храни задължително трябва да преминат през термична обработка. Пушените храни не са препоръчителни. Зеленчуците се консумират сурови и в краен случай приготвени на пара или задушени в собствен сос. Храната се задушава, вари на пара и поднася сурова, варена или печена на фурна или скара.

Освен това правете дълги разходки и излети сред природата, в гората или край морския бряг. Или си направете малка градинка и я поддържайте. Контактът ви с животни също може да се окаже сполучлив начин да разпуснете напрежението и да се радвате от живота. Вземете си домашен любимец - най-­добре куче, за да можете с него да намирате време за ходене и движение. Ако можете да си позволите, то оставете колата и се придвижвайте до работа пеш или с велосипед, танцувайте, катерете се, пускайте си любимата музика и играйте. Комплекс от фитнес упражнения, подходящи за вас, съм поместил малко по-надолу.

Ако вкъщи имате вана, то най-добрата релаксираща и отпускаща вана за вас е тази, в която използвате равни количества от билките клен, пащърнак, бъз, копър, шипка, мента, лайка, липа, корени от репей. Винаги, когато се чувствате подтиснати и в лошо настроение, потопете се в тази вана и ще почувствате прилива на сили и енергия.

Работа

През първите четири месеца на 2016 година някои от проектите ви може и да се провалят, особено тези, които са свързани с чужди компании и изискват пътуване в чужбина. Помнете - сега не е моментът да оригиналничите. Не надценявайте силите и финансите си. Внимавайте с бюрокрацията - заради нея могат да се провалят начинания, за които сте отделили много енергия и време. Напълно възможно е да се опитат да ви изнудят, да ви поискат подкуп или подарък, за да ви решат даден проблем. Не ви съветвам да давате, започнете ли веднъж, ще продължи дълго време. По-добре сигнализирайте компетентните органи. Даже ще се изненадате на светкавичната им реакция.

Пречки в професионален план очаквайте през периода 1З май - 24 юли 2016. Бъдете предпазливи, пресмятайте добре преди всяко свое решение. Дори и идеите ви да са напълно реални, обмисляйте - този път повече от всякога. Нали сте чували по­говорката, че времето за размисъл е икономия на време в бъ­дещето. През септември и октомври през 2016  можете да направите добри капиталовложения, да сключите изгодна сделка и да привлечете други хора в начинанията си. Рискувайте в края на октомври, няма да съжалявате от резултата.

През 2016 година ще бъдете двигателят на офиса ви. Ще имате усет и предприемчивост, с лекота ще организирате и водите работата на фирмата. Има пълна възможност да ви повишат или наградят за усърдието ви. Мотивирайте околните, особено ако сте шеф, насърчавайте ги, хвалете ги. Покрай вас те ще се стараят да дават максимума сили и енергия. Трудно ще ви бъде с по-мудните и по-бавно загряващите, но какво да се прави, не могат всички да кипят от енергия като вас. Не изпадайте в униние, когато някой проект или човек изисква от вас търпение, такт и постоянство. Пазете се да не станете безцеремонни и нетактични, не бъдете резки, не режете хората и не погазвайте чувствата им. Поради прекомерната си активност често смятате, че само вие можете да свършите дадена работа най-добре, възможно е да се опитате да отхапете от залъка на колегите си, да вземете повече работа да вършите, отколкото е нужно. Научете се да разпределяте добре задачите сред колегите си. Ще имате широта на ума, безпогрешен усет за новото и ще сте незаменими в ситуациите, когато нещо трябва да се свърши за рекордно кратък срок. През годината вие ще сте лидери, а не последователи. Трудностите, които биха уплашили другите, вас само ще ви стимулират. Ще обичате предизвикателствата, ще сте в стихията си, когато участвате в състезание с околните, ще обичате надпреварата и ще мразите застоя и рутината. Все пак обуздайте подвижността си и дано да не смените работата си през годината. Въпреки, че искате сигурност в този объркан и динамичен живот, в работата ще търсите и тръпката, и конкуренцията, и предизвикателството, и перспективата за развитие. Но годината не е добра за смени, запомнете го добре. Налага се да стиснете зъби и ако не сте доволни от нещо, ако не се чувствате напълно удовлетворени, много трябва да премислите, преди да направите каквато и да е нова крачка.

Най-много успехи през 2016 година ще имат тези от вас, които се занимават с търговия, стокови или фондови борси, шоу ­бизнеса, спорта, медицината (особено хирургията), военните или полицейски служители, мениджърите, управителите на големи вериги или хотели, главните готвачи, пожарникарите, металурзите.

Пари

През тази година ви препоръчвам предпазливост по отношение на боравенето със собствени пари. Не предприемайте необмислени или импулсивни капиталовложения, не се доверявайте на всеки срещнат, не се опитвайте да копирате наученото от вестници и списания за успехите на богатите хора. Те имат много информация и екипи, за каквито вие дори не смеете да си мечтаете. Не ви препоръчвам и сделки с недвижими имоти. Малко по-добре ще се развият нещата през периода от края на юли до средата на ноември. Тогава могат и да се появят на хоризонта допълнителни приходи, материални стимули и финансови успехи, но като цяло ще са малко и под очакванията ви. Все пак, ако сте решили да участвате на борсата, да залагате, да инвестирате, направете го през септември и октомври. Ако някой ви дължи пари в началото на годината, дано до есента да успее да ви ги върне.

Ако се налага да вземате кредити през годината, най-доброто време за това са дните между 19 януари - 4 февруари, 5 - 1 април, 2З май - 11 юни, 1 З септември - 8 октомври. Запомнете - през 2016 година не правете големи финансови планове, неразумни разходи и рискови начинания. Какво бихте си помислили, ако спечелите? Аз съм най-добрият, въобще кой се е съмнявал в мен. Какво бихте си помислили, ако загубите? Просто не мога да повярвам, че моята интуиция и невежеството на пазара се сблъскаха. Какво ви помага да успеете? Стремежът за слава. Кое може да ви провали? Неспособността да признавате собствените си грешки. Какво са парите и придобивките за вас? Признание.

Пътуване

През 2016 година ще цените чувството за безопасност и не се чувствате най-добре в дома си. Можете да си почивате с лекота в градината, на вилата или в къщата на баба. Това, че ще се занимавате с двора няма да ви натовари, напротив - ще го правите за собствено удоволствие. Ще бъдете заредени с идеи за малки и дребни промени в жилището си, все ще си намирате повод нещо да човъркате и оправяте, да преподреждате или променяте, да обзавеждате с нови неща и идеи. Ще правите тези неща с огромна любов и ще се стараете по този начин да си създадете приятни условия за почивка и разтоварване от стреса. Както вече казах, ще обичате да се занимавате с градината, да сеете, да отглеждате плодове и зеленчуци, да се грижите за добрия й вид. Ако обаче нямате истинска градина, то сигурно ще превърнете жилището си в малка такава приказна градина с много стайни цветя и растения. И ще имате желание непрекъснато да се занимавате с тях.

Друго ваше любимо занимание ще бъде готвенето, ще експериментирате в кухнята, ще се вълнувате като деца от новите ястия, които сами сте измайсторили или измислили. Това ще бъде и повод да каните доста приятели и близки на гости. Ще обичате много и животните, поради което ще се чувствате много щастливи, ако можете да отделите внимание на своите четириноги приятели.

Когато решите да отидете на почивка, сигурно ще си харесате някое тихо кътче в планината, някое затънтена местенце край язовира или морето, за да можете истински да си починете. Само така ще успеете да заредите тялото и душата си с нова енергия. Няма да ви се ходи в супер луксозни и тузарски хотели. За вас няма да бъде показността. Въпреки всичко, романтиката ще играе важна роля в живота ви. Ще бъдете в състояние да се потопите в идилична атмосфера на един морски залез или на уединена и уютна вечеря за двама на свещи в някоя малка таверна. И ще успеете да се откъснете от света и да изживеете най-спокойните си мигове.

Ако ви предстоят пътувания зад граница, могат да възникнат непредвидени проблеми. Внимавайте за всички подробности и нужните документи. Не ви съветвам обаче да предприемате екскурзии до далечни дестинации. Сега не е времето за това. Ако ви се налага пътуване с кола през нощните часове, бъдете внимателни - през годината има опасност от злополуки в часовете между полунощ и 4 часа сутринта.

Любов

Ако сте семейни, Сатурн ще сложи акцента върху стабилноста, към която толкова сте привързани. Но действието на Уран може да превърне и най-стабилната връзка в руини. От една страна, ще сте склонни да се задоволите с това, което имате, а от друга - ще изпитвате влечение към неизвестното. Това означава, че можете да сте напълно доволни от брака си, но също така, че можете да почувствате, че искате нещо по­вече. Внимавайте да не се затрупате с професионални задължения, а да отделяте време да поработите над отношенията с партньора си. Решете се да промените нещата, така че всеки един от двама ви да може да говори ясно и открито за проблемите и чувствата си. Вие сте уравновесени, но често ще сдържате гнева си, а това ще прави неизбежни експлозиите от време на време. Ще искате да има мир, ще се стараете към него, но може би ще се скриете зад маската на безстрастността и равнодушието. Тази година трябва да свалите тази маска и да осъзнаете колко е важно да отстоявате правата си и да наложите волята си във всички взаимоотношения, особено в съпружеските. Ако партньорът ви е раздразнителен, анализирайте своята собствена раздразнителност и намерете начин да я изразите. Не таете всичко в себе си, не се затваряйте в собствената си черупка, покажете чувствата и емоциите си. Бракът ви има нужда от свеж въздух.

Ако не сте семейни, вие ще изпитвате същите влияния, но нестабилността, която ще носи Юпитер, за вас ще е добре дошла, защото ще разширява кръга на познатите и приятелите ви. Както семейните, така и несемейните от вас, трудно ще включат нови хора или нови дейности в стереотипа си, но хората, с които ще ви срещне животът може и да са по-гъвкави от вас. Важното е да осъзнаете отговорностите и ангажиментите си, но не само към себе си, а и към околните. Тук не става въпрос за това внезапно да пуснете котва някъде, а да не пренебрегнете значението на обвързването ви с любим човек. Трябва да отк­риете как да отстоявате правата си във всички взаимоотношения и как да създадете познанства и приятелства. Комбинираното влияние на Юпитер, Уран и Марс ще ви донесе богати възможности за срещи с непознати хора. В периода 12 юли - 3 ноември обаче не ви препоръчвам трайно да се обвързвате, защото перспективите са в известна степен илюзорни. Макар, че това се отнася повече към професионалните и финансовите ви начинания, не е изключено да решите, че сте срещнали любовта на живота си. През този период ще сте склонни да виждате всичко през розови очила. Не прибързвайте, първо се убедете в трайността на чувствата си. Но ако усещате, че връзката наистина е нещо изключително (а тя може наистина да е такава), не бягайте от нея. Може и да се обвържете, в края на краищата в това няма нищо страшно.

Късмет

Като цяло през 2016 година ще имате много щастливи дни и периоди. Подбирайте важните неща да започвате три дни преди настъпването на фазата Първа четвърт на Луната до четири дни преди Пълнолунието, за всеки един от месеците. Неблагоприятните дни за вас са три дни след Пълнолуние до един ден след фазата Последна четвърт на Луната, отново за всеки един от месеците. 3а залагания, игри и числа за тотото избирайте сред числата 1, 2, 3, 11, 19, 23, 31, 37, 41.

Учене

Това е годината на образованието и науката за вашата зодия. Дано да се възползвате от всички дадености на звездите. Ще можете да защитите успешно дадена образователна степен, ще получите евентуално научно звание, ще имате успехи в областта на преподаването. Сега е времето за явяване на изпити, конкурси, състезания, олимпиади - ще пожънете отлични резултати. Част от вас може би ще започнат да учат и друга специалност или да получат нови знания по компютри или чужд език. Добри възможности за продължаване на образованието в чужбина, особено в Германия, Холандия, Дания, Норвегия.

Учениците могат с малко усилия да получат прекрасни оценки. Почти не виждам сътресения или проблеми, ниските оценки, ако въобще ги има, бързо ще бъдат поправяни. Студентите ще имат успешни сесии, без поправителни изпити. Възможност да специализират в чужбина или да изкарат в друг университет определена практика или стаж. Въобще, ще бъде много зле, ако не се възползвате от благо­разположението на звездите през 2016 година.

Спорт

Ако сте решили за първи път да се захванете с някаква гимнастика, то ви препоръчвам да започнете от танците през 2016 година. Вие и без това танцувате добре, обичате музиката, защо не си направите режим всеки ден по З0 - 45 минути да играете на воля. Ако домашната ви обстановка не ви предразполага за танци, или нямате волята сами да го правите всеки ден, запишете се на курс в някоя танцова школа. Впрочем, от вас може да излезе добър танцьор дори на модерен балет, спортни танци, акробатични танци. Добро за вас е предложението да се запишете в някоя ловна дружинка, пък и сте отлични стрелци .

Стресовите напрежения можете да премахнете, ако след това се запишете в някоя зала и например започнете да тренирате бокс. Ударите по торбата само ще ви дадат сили и енергия да забравите ежедневието. Ако ви е срам да сте пред публика, закачете си една боксова круша в мазето или в гаража, там си удряйте на воля. Ако търсите нещо по-екстремно, нека това да бъде стрелбата. Ще видите, че на стрелбището няма да има по-добри от вас.

http://www.astrodata.bg

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - СТРЕЛЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди