изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:37 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - КОЗИРОГ    
Хороскоп Очаква ви успешен период на материални придобивки, свързани с работа, свършена в изминал период. Годината е подходяща за занимания със спорт или за начало на здравословен начин на живот. Добре е да потърсите мнението на диетолог или друг специалист за проблем, който касае здравето ви. Проблемът ще бъде решен. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък.


През  2016  вие ще сте действената страна в отношенията с партньора, в дома, в семейството, на работното място. Ще проявите огромна воля и ще се стараете вие да диктувате условията. Ще бъдете замечтани и в главата ви ще се въртят куп идеи. Повечето ще са добри, но за съжаление, няма да ви достигнат време, пари и сили, за да ги реализирате. Не знам дали правилно ще ме разберете, но според мен така е по-добре.

В средата на периода се очертава дългоочакваният пробив в проточилото се безпаричие. Не се осланяйте на недостатъчната си интуиция и обмислете бизнес намеренията си още веднъж. Преодолеете ли упорството си, може и да постигнете хармония в семейството. Пазете зрението си през юни.

Звездите ще благоприятстват решителни действия и положителни промени. Това би могло да означава утвърждаване на нещо, което сте изградили с усилия, или пък ново лечение за болест, от която страдате. Ще успеете да преодолеете различни обстоятелства, ще намерите съюзници и ще получите необходимата ви подкрепа. Но въпреки това ще забележите, че проявявате неувереност и засилена склонност към неоправдан страх. В замяна на това ще имате възможност да се отдадете на фантазията си, да удовлетворите капризите си, да се влюбвате и прелъстявате, да флиртувате, без да чувствате вина. Не бива обаче да разчитате единствено на шанса си, а трябва да си помогнете сами в тази насока. Ще искате да бъдете щастливи, да се забавлявате. Тогава какво чакате? Забавлявайте се и не изпитвайте никакво угризение на съвестта.

През 2016 година хора, родени под знаците Близнаци, Стрелец, Дева или Рак, ще изиграят много важна роля в живота ви. Март и началото на април ще са едни от най-значимите периоди, особено що се отнася до парите. През януари ударението ще пада върху перспективите и амбициите ви и върху необходимостта да общувате с хора в чужбина. Възможно е и да направите далечно пътуване. Въпроси, засягащи материалното и семейното ви положение ще излязат на преден план независимо дали сте семейни, или не. Ще търсят мнението ви във връзка със световни събития, мода или шоу-бизнес. В много случаи ще бъдете под светлината на прожекторите и това ще ви е изключително приятно. През февруари очаквайте голямо признание. То ще дойде в резултат на умението ви да отстоявате идеите си едновременно с чар, преданост и настойчивост. През тези дни (дори и по-късно) ще се говори много за сексапила, външността и облеклото ви. През април обаче ще се почувствате самотни, макар и заобиколени от приятели. Всъщност не знам дали думата приятели я ползвам на точното място. По-скоро това ще са ви добри познати. Месец май ще бъде важен за вас, защото ще разберете колко много неща не знаете за любовта.

През 2016 година ще се увеличат социалните ви контакти. За разлика от предходните години ще можете да развивате дейност, насочена в политиката или благотворителността. Ще имате успехи и ако следите развитието на банковия и фондовия пазар, ако изчислявате възможностите си за по-добри лихви и инвестиции. Дори може да подхванете нова кариера - на икономически или борсови посредници и консултанти. През годината ще има моменти, когато толкова ще печелите, че направо няма да ви остава време да губите. Някои хора край вас, вклю­чително ваши роднини и близки, ще бъдат толкова консервативни, че вместо да спорите с тях, се борете чрез хумор и майтапи. Общо взето, ще ви е нужно пространство, за да разгърнете творческите си възможности и способности. Ще трябва да намерите нови начини, за да покажете уникалния си стил. Запомнете - не се товарете прекалено, за да не се изтощят батериите ви и да се налага пък вземането на мерки по тяхното презареждане. Имате здраво тяло, но ако го похабите, определено ще имате причини да се притеснявате.

3драве

През първите седем месеца на годината консумирайте повече продукти, които съдържат витамин А-например моркови, спанак, зелен боб, пъпеши и други. Избягвайте алкохола и цигарите, особено ако сте будувал и до късно предишната вечер. Ще бъдете достатъчно здрави и жизнени през лятото, с лекота ще се преборите с всички краткотрайни вируси и проблеми, няма да имате нужда от сериозни лечения. Използвайте появилата се енергия, за да можете да завършите определените проекти, по които се налага да работите, сега ще имате възможност да се справите максимално благоприятно.

От края на септември и особено през октомври ще изпаднете в дупка, ще ви връхлитат един подир друг здравословни проблеми, тъкмо ще се отървете от даден вирус или неразположеност, и отново ще се обади някой друг орган или система от вашето тяло. Защитете се, като си направите нужната профилактика и вземете мерки да се консултирате с лекар.

През 2016  година ще имате и проблеми с нервите. Ако ги чувствате "опънати", то определено ще имате нужда от повече развлечения и смях. Събирането с приятели, ходенето на гости, излизанията сред природата, груповите занимания, са само част от възможностите да се преборите с нервността си. Намерете смисъл от съществуването си, започнете да се занимавате с някакво хоби. Използвайте естествени начини за разпускане на напрежението и стреса - например йога или медитация. Белите ви дробове ще са много чувствителни и ако пушите, наистина ви съветвам да се откажете от този навик.

Не виждам особени притеснения при повечето от представителите на тази зодия по отношение на килограмите. Но със сигурност ще има и някои, които ще трябва да вземат мерки и особено при ходенето на ресторанти, партита и купони, да правят всичко възможно, за да не качват нови килограми върху фигурата си. Важното е да откриете оригинална диета, която няма да ви омръзне. В изготвянето на режима за вас е добре да участват предимно храни с високо съдържание на белтък и мазнини и нищожно съдържание на въглехидрати. Добър пример за това са: месо, филета, шунки; яйчни белтъци, като на всеки 7-10 белтъка, желателно е да се добави по 2-З жълтъка; пълномаслени сирена, извара; бели риби, рибни филета; раци, скариди, калмари, миди; протеинови напитки; обезлактени млечни продукти; масло, студено пресовани растителни масла, маслини, сметана, хайвер, майонези, топени сирена; ядки в малки количества (до 50 грама дневно). Задължителна е консумацията на големи количества зеленчуци и сурови плодове. Не е желателна консумацията на обработени плодове (например сварени, компот, сладка), зърнени храни, тестени изделия, бобови храни, картофи, тиква.

Присъствието на хора край вас е желателно, затова правете всичко възможно да се събирате с приятели и заедно да правите физически упражнения - играйте тенис, голф, танцувайте, изобщо старайте се да имате повече движение, използвайте ритъма, сръчността и комуникативността. По-напрегнатите определено да се запишат на йога или поне да почнат да четат и упражняват във вкъщи с техники за медитация, която ще им помогне да се съсредоточават и да постигнат душевен мир. По­търсете и всякакви други източни техники за самоусъвършенстване и себепознаване.

Ако вкъщи имате вана, то най-добрата релаксираща и отпускаща вана за вас е тази, в която използвате равни количества от билките червено цвекло, жълт лопен, пача трева, дяволски нокти, иглика, бора го, Соломонов печат (Момкова сълза), метличина, бъз, живовляк, овчарска торбичка и листа от дюля. Не е задължително използването на всички билки наведнъж, но непременно комбинирайте поне 4 от тях всеки път, за да има добър ефект. Винаги, когато се чувствате подтиснати и в лошо настроение, потопете се в тази вана и ще почувствате прилива на сили и енергия.

Работа

През първите три месеца на годината вашият организаторски талант ще ви доведе до победа. По-добре от всякога ще виждате нещата в тяхната цялост и лесно ще можете да вземате правилните решения. Ще се справите дори с непредвидените трудности или подводните камъни, поставени от конкуренцията. Ако нямате работа, точно сега трябва да направите нужните Постъпления и да намерите подходяща - звездите ви закрилят.

От април до ноември, целите, които си поставите, ще бъдат на път да се реализират. Моментът не е подходящ да се отказвате от започнатите проекти, да губите интерес, да променяте решените вече планове. Ако направите нужните усилия, ще съумеете да наклоните везните в своя полза и да постигнете напредък. Бъдете решителни и предприемчиви. Периодът е добър да направите нова фирма, да сключите договори за съвместна работа, да потърсите нови пазари.

През годината ще бъдете свръх чувствителни, но пък добре ще използвате това си качество в своя полза. Когато получите своя ангажимент или дадена работа, добре ще преценявате какво се иска от вас, а после ще дадете простор на изобретателността си. Ще съумеете да извлечете полза и нищо чудно да натрупате пари в банковата си сметка. Добре е да се насочите към работа или професия, която освен всичко, да ви и обогатява духовно. Ще имате огромен потенциал да развиете и управлявате семеен бизнес. Деликатният ви стомах няма да понася непрестанното нервно напрежение или задкулисните политически или икономически маневри (въпреки, че чудесно ще се справяте и с такъв род игри). В изкуството бихте намерили поле за самоизява, ще имате успехи в театъра, киното, фотографията, музиката и най-вече - в модата. Сред най-успешните за тази година професии и дейности са дизайнерството, архитектурата, всякакъв вид бизнес и търговия, особено свързаните с хранене, дом или деца дейности.

Ако сте управители на фирма или някакви ръководни кадри, сигурно няма да бъдете прекалено открити и ще се налага да действате чисто интуитивно. Понякога това ще кара другите да подозират у вас потайни действия. Ще се застъпвате за подчинените си. Когато водите преговори, вашата емоционална чувс­твителност ще работи за вас - разчитайте на интуицията си да ви покаже кога е моментът сделката да се сключи или пък къде ще се развихри надпреварата. Странните настроения, в които може би ще изпадате през определени периоди на годината, често биха озадачавали колегите и подчинените ви, но те са свикнали (дано) да не ви подценяват и да изчакват по няколко дни бурята да премине. Ще се намирате в стихията си, когато работата ви интригува. Отлични резултати през годината очаквайте и ако се занимавате с маркетинг, защото ще имате про­ницателен поглед върху качеството и вроден добър вкус. Не допускайте обаче все така лесно да се разстройвате от критики и интриги в колектива.

Понеже ще бъдете изобретателни, с добре развито шесто чувство, усет за онова, което се изисква от вас, упорити сте, имате проницателна преценка за нещата през 2016 година, грижовни и организирани сте, то твърде вероятно е през тази година да получите повишение или допълнително материално стимулиране.

Пари

През първото полугодие неочаквани печалби ще ви дадат възможност да осъществите начинанията, за които сте мечтали от доста време, ще успеете да купите неща и вещи, които ще ви радват и задоволяват. Не пилейте обаче всичко, което изкарате. Непременно заделете и за по-тежки времена. Имате възможност да направите вложения в банки или да играете на борсата. Следете лихвите, не е срамно да правите "банков туризъм". Освен всичко, като се видите и с малко повече пари, може да предприемете дългоочаквано пътуване.

През второто полугодие на годината са възможни неразбирателства с близки и роднини. Спорен може да се окаже въпросът за някакво имущество. Въздържайте се повече, не прекъсвайте контактите си с близките. Но наистина не е най-доброто време да продавате имот, опитайте с аргументи да убедите и околните.

Ако ви трябват пари, можете да вземете заеми или кредити в периодите 23 март - 11 април, 18 юни - 2 юли, 9 септември ­13 октомври. Ако ще искате увеличение на заплатите, помолете около 2 март, 22 май или 21 октомври. Какво бихте си помислили, ако спечелите? Успях, но отсега нататък ще действам със сигурни и по-предпазливи методи. Какво бихте си помислили, ако загубите? Нищо, вие просто не губите никога. Най-лошото, което ви се случва някога е да не спечелите. Какво ви помага да успеете? Ясният и трезв разсъдък и анализирането на ситуациите. Кое може да ви провали? Прекалената предпазливост. Какво са парите и придобивките за вас? Спестяване.

Пътуване

Ще обичате да се наслаждавате на живота. Правете го, но внимавайте да не прекалявате и да не вредите най-вече на здравето си, защото ще обичате да се срещате с много хора, но това определено ще води до сядане на масата и като нищо може да се окаже, че имате проблем с яденето или пиенето. Правете всичко с мярка. И ако трябва - прочетете пак раздела за здравето и храната, помислете за предложената диета и пробвайте. Разбира се, че не всичко ще се върти около яденето, ще имате много и разнообразни културни интереси, можете да се наслаждавате както на музиката, на посещенията на страхотни концерти, опера, представления, театър, кино. Защо не и да се занимавате с някакви занаяти - това може да ви помогне в борбата със стреса. Бихте имали добри възможности в модата и шиенето. Хванете иглата или седнете на машината в момен­тите, когато сте напрегнати и ще видите колко бързо можете да си починете. Когато излезете в отпуска, направете така, че да не се занимавате с нищо друго, освен с пълна почивка. Погрижете се за тялото си - дайте му дни на пълен релакс, масажи, козметика, маникюр или педикюр, поглезете се с промяна на прическата или визията си.

Ако ви се налага да пътувате, можете да изкарате весело и щуро, особено ако сте в група с приятели. За вас радостни ще са дните, в които бихте отишли до известни български или чуж­ди забележителности. Предстои възможност да направите и по­-дълга екскурзия или да отидете да учите или работите в друга страна.

Любов

Ако сте семейни, влиянието на Юпитер в периода от средата на февруари до края на юни и от 20 октомври до края на годината ще бъде благоприятно за вашия брак. Трябва да осъзнаете, че сега ще израствате духовно чрез взаимоотношенията си с другите хора. Под влиянието на Юпитер обаче може да изпитате известно неспокойствие и негодувание срещу брачните окови, ако семейните ви отношения не се развиват заедно с -вас. Ще се стремите да включите партньора си в процеса на духовното си израстване, но той също трябва да направи известно усилие. В периода от средата на март до началото на юни Марс може и да ви създаде някои проблеми. Например, може да изпитате известно съмнение, че сте измамени, което всъщност може и да не е толкова лошо. То ще ви подтикне да си дадете сметка какво точно искате или пък да анализирате самото желание. Наистина ли искате онова, което мислите, че искате? Потърсете отговорите вътре в себе си. Тъй като Марс ще влияе доста над брака, партньорството и откритите ви врагове, то в периода до З януари и от 2 май до средата на юли ще има проблеми за изглаждане между вас и партньорът или партньорката ви, може би ще възникнат конфликти. Проявявайте повече търпение, разграничавайте практическите и финансовите въпроси от емоционалните, не губете самообладание и се стремете да проявявате толерантност и взаимно да се уважавате. Не бъдете слепи за потребностите на човека до вас. Говорете направо, но без да изпадате в озлобление. В периода от началото на август до средата на септември под сериозното влияние на Венера може и да осъзнаете, че бракът означава много за вас, но трябва да оставите картите на масата и да бъдете честни. Помнете, че и най-сполучливият брак не е идеален и че това всъщност е част от прелестта му.

Ако не сте семейни, ще трябва да имате предвид, че звездите не ви обещават нищо, но създават възможности за много неща през 2016 г.. През лятото сигурно почти всички самотни ще се убедят, че много от желанията им са възможни. Стремете се да разширите светогледа си, както и кръга на хората, с които общувате и ще бъде много добре, ако има шанс да разберете докъде стигат възможностите ви. Не мога да ви дам гаранция, че непременно ще срещнете човека от мечтите си, но поне можете да опитате да го потърсите. Дори може да не се влюбите, но пък силно ще привличате другите към вас и в контактите си с околните, вие можете да израствате. Ще ви се наложи да срещате необикновени хора и да поемате определени рискове. Под влиянието на Марс, от средата на март до началото на юни, ще преживеете период на неудовлетвореност, ще чувствате, че не получавате онова, което желаете. В тези моменти ще постъпите най-правилно, ако просто си мълчите. През октомври някои от вас ще изпитат затруднения в общуването и ще станете по­-затворени, но този период ще отмине и още в началото на ноември ще имате чудесни възможности да се забавлявате.

Всъщност, ако не държите непременно да срещнете голяма­та си любов, тази, която е любовта на живота ви, то 2016 година ще бъде доста благоприятна за вас по отношение на любов и взаимоотношения с другите.

Късмет

Като цяло през годината ще имате много щастливи дни и периоди. Подбирайте важните неща да започвате от пет дни до един ден преди Пълнолуние за всеки един от месеците. Неблагоприятните дни за вас са от пет дни преди фазата Новолуние до три дни след нея, отново за всеки един от месеците. За залагания, игри и числа за тотото избирайте сред 7, 9, 12, 19, 27, 28, 29, З1, ЗЗ, З7.

Учене

Родените през първата декада от знака ще имат всички шансове да се чувстват галеници на Съдбата в областта на образованието. Ще могат да напреднат, да получат добри оценки, да вземат успешно всички предстоящи изпити, евентуално да получат по-високи образователни степени, научните работници също ще имат успех и дори повишение.

Ако обаче сте сред родените през втората и третата декада от знака, непременно повишете настойчивостта и упоритостта си. Не подценявайте предметите или изпитите. Четете по-­усърдно, при нужда посещавайте допълнителни консултации или курсове, търсете повече допълнителна литература, не се надявайте да препишете или да ви подскажат. Може би на някои незначителни моменти ще имате шанса да изкарате добри резултати, без да ги заслужавате, но точно на най-важните изпити, вероятността да се издъните, е твърде голяма. Затова  учете, не се скатавайте.

Спорт

Ако отдавна не сте се занимавали с някакъв спорт или гимнастика, то ви препоръчвам да започнете с разходките. Започнете бавно, без да бързате, вървете и се наслаждавайте на гледката около себе си. Постепенно увеличавайте времето за разходки, но в началото - поне 1 месец, не променяйте темпото на разходката.

Ако вече сте навлезли в дебрите на гимнастиката и движенията за вас са необходимост и жизнено осъзнат начин на действие, то ви предлагам да си купите велосипед и да започнете активно да обикаляте с него до близки и по­далечни места. Карането на колело ще ви зареди дробовете с много кислород, а и ще направи фигурата ви много по-стройна и елегантна. Не заменяйте велосипеда с фитнес уреда велоергометър. Усещането при вас няма да е едно и също.

Добри възможности за вас са игрите на футбол на малки вратички, хандбал, волейбол или дори играта на тенис на маса. Ако вече търсите нещо по-екстремно, то за вас са нещата, свързани с туризма, ориентирането, бягането по пресечени местности и маршрути, скалното катерене.

http://www.astrodata.bg

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - КОЗИРОГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди