изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:13 EET
ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - ВОДОЛЕЙ    
Хороскоп Идеите ви ще бъдат на преден план. Годината ще бъде повече от успешна за хората с творчески планове. През този период ще имате възможност да реализирате много неща. Идеите, които сте има ли през годините, сега могат да бъдат лесно превърнати в реални постижения. Ще попадате на подходящи посредници и хора, готови да ви съдействат това да се случи по-бързо. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък.

През 2016 година вие ще изпитвате огромна потребност от близък човек, с когото да делите и радост, и тъга. Затова знайте, че ще приемете с много благодарности и душевно щастие всички нови приятелства и запознанства. Забравете притесненията си вкъщи. Излишно е да се безпокоите, че няма да бъдете харесани, дори напротив. Защо е необходимо да се тормозите - по такъв начин може да изтървете желаното щастие.

Удръжте възникващата амбиция да се докажете на всяка цена. По-добре е засега да останете в сянка, това ще бъде оценено по-късно от началството. Щe ви оценят по достойнство. Вече сигурно знаете, че застоя си дължите на властен колега (колежка). Пазете вегетативната си нервна система.

Повечето от ограниченията, които сте си поставяли до сега, са на път да изчезнат, при това може и да не е само за тази година, а за дълъг период от време. Сега можете да победите своите противници. Звездите ще засилят личното ви излъчване, близостта с приятелите ви, успехите ви на конкурси или изпити, радостта от живота, добрите новини. Можете да подпишете през тази година изключително добър договор или да

направите важна уговорка в сантиментален план. Но внимавайте тази еуфория да не ви направи небрежни. Досега все сте очаквали голямото щастие и в повечето случаи сте пренебрегвали дребните радости на всекидневния живот. А всъщност точно малките неща могат да ни направят истински щастливи. Затова сега се научете да им обръщате подобаващо внимание и благодарете на съдбата си за предоставените ви възможности и шансове.

Семената, които сте посели през миналата година, тази година ще дадат богат плод, особено що се отнася до работата и кариерата, умението да печелите пари, взаимоотношенията с хората и брака. Акцентът ще е върху мястото, където живете, върху начина ви на живот, посоките и мотивацията на развитието ви. Онова, което сте започнали през миналата година, и не сте успели да довършите, ще изведете до добър край през настоящата година. Вниманието ви ще бъде погълнато от решения, свързани с вашия дом, продажба или покупка на имот, семейни отношения и ценности, с брака ви.

В началото на годината планетата Марс ще бъде решаваща за вашите правни въпроси, връзките с обществото, партньорството и брака, а под влиянието и на Сатурн до март ще се наложи да поемете отговорност по дадени теми и въпроси, вероятно ще започнат да ви притискат определени срокове, но ще получите и ново усещане за времето, в което се намирате. Мнозина от вас през тези дни ще имат повишение на заплатата или намиране на нова и по-платена работа, ще заемат по-отговорни постове, ще получат признание от по-висшестоящите. Някои сигурно ще добият и национална известност. Взаимодействието на Сатурн, Юпитер и Марс ще ви помогнат особено много по отношение на доходите, отношенията с шефовете, с кариерата, амбициите и новото ви положение в обществото.

През 2016 година покрай вас във възловите моменти ще се окажат представители на знаците Козирог, Рак, Телец или Лъв. На тях можете да разчитате за решаването на имуществени проблеми и при вземането на решения, свързани с брака и партньорствата. За едни съвместни дейности с тях ще ви помогнат да печелите повече и да придобивате материални ценности.

През януари 2016 ще ви очаква активна социална и обществена работа, просто ще сте неотразими, във вихъра на известността. Юни ще се окаже най-вълнуващият, най-романтичният и най- благоприятен месец на годината, включително за сключване на брак.

През годината се опитайте да давате на околните толкова, колкото и получавате от тях, не се правете на важни, не си вирете главата и носа, дръжте се естествено във всичко и с всички. Не задлъжнявайте и не се задоволявайте с вече постигнатите си успехи. Гледайте смело напред, защото от тази година зависи как ще се чувствате и развивате за близо десет години напред във времето. И помнете, че каквото си постелите сега, на такова ще спите в близкото бъдеще.

Здраве

През 2016 година ще страдате от безсъние или преумора. Но вместо да прибягвате до лекарства, опитайте да възвърнете духа си. Подредете по-добре живота си. Избягвайте стресовите ситуации, бъдете оптимисти и с чувство за хумор. Направете си програма за успокоение и започнете с някои методи за релаксация и отпускане. Не забравяйте, че има много начини да надмогнете мускулната умора и болките. Не прекалявайте с кафе, чай, газирани напитки, цигарите и алкохола. И ако не можете да си наложите волята въобще да ги спрете, то поне силно ги ограничете.

Следете внимателно кръвното си налягане, особено в началото на зимата и пролетта. Започнете да се движите повече, не водете застоял начин на живот. Възможни са и много инфекции през годината. Затова не пренебрегвайте профилактиката и съветите на специалистите. Избягвайте всички крайности и претоварването на храносмилателната си система.

Обърнете внимание на сърцето и гръбнака си. При нужда  купете си нов матрак, но нека да спите на напълно съвременно и удобно легло. През лятото ще искате да правите много слънчеви бани, но ви моля силно да ги ограничите - ще имате проблем с кожата, затова не излизайте никъде без шапка и очила.

Една от добрите ви черти в здравословен аспект е, че бихте спазвали диета, ако силно ви притиснат или уплашат за бъдещото ви състояние. Не че ви забранявам въобще да се ограничите по отношение на храната и да не излизате никъде. Напротив - посещението на някой изтънчен ресторант само може да ви амбицира да направите промяна по отношение на храната и физиката си. Позволявайте си дребните удоволствия от време на време, но балансирайте с физически упражнения. Възможно е да потърсите утеха в храната, особено ако не получавате достатъчно ласки и обич. Научете се да се разсейвате по други начини - например с посещението на козметичен салон или фитнес. Вие обичате тялото си и затова не е лошо да се запишете на аеробика или някакви танци.

Ако сте решили да спазвате определен здравословен режим на хранене, то можете да се съобразите със следните бележки. Добре е да се консумират три или повече порции зеленчуци на ден - не по-малко от З00 грама дневно (големината на една порция е една купичка сурови листни зеленчуци и половин купичка други зеленчуци). Да се включват, както жълто-оранжеви зеленчуци - домати, чушки, моркови, тиква и други, които са богати на каротин (предшественик на витамин А), така и зелени листни зеленчуци - спанак, лапад, маруля, зелен лук, магданоз и други, които са с високо съдържание на витамин С и фолиева киселина. Също така е добре да се осигури присъствието на две или повече порции разнообразни плодове, над 200 грама дневно, за предпочитане сурови (големината на една порция е една средно голяма ябълка, един портокал или един банан; 1/2 купичка малки или нарязани плодове; З/4 чаша сок). Предпочитан десерт по здравословни съображения във всички случаи нека да са плодовете и натуралните плодови сокове пред сладкишите.

Ако вкъщи имате вана, то най-добрата релаксираща и отпускаща вана за вас е тази, в която използвате равни количества от билките мента, пелин, вратига, подъбиче, дяволска уста (страшниче), 2 цветчета от напръстник (попадийно семе) и хрян. Винаги, когато се чувствате подтиснати и в лошо настроение, потопете се в тази вана и ще почувствате прилива на сили и енергия.

Работа

Приятно ще бъде да се работи с вас през годината. Работното ви място ще прилича на кошер - край вас ще пърхат колегите, телефоните ще звънят, ще влизат и излизат постоянно клиенти или съдружници, всеки ще ви пита или обяснява нещо, ще иска вашата помощ или съвет. Ще сте много по-добри, когато става дума за сделки или предприемачество, отколкото ако трябва да се проектира или произведе нещо.

През 2016 Година често ще променяте настроенията и намеренията си, затова ви съветвам да се опитате да работите с хора, които да бъдат достатъчно адаптивни, за да могат да ви следват и да са добре организирани, за да запазят и следват структурата и насоката на начинанието. Ще се случва да движите толкова много проекти и отговорности наведнъж, че всеки ще ви се чуди как не ви се замайва главата. Но въпреки всичко, вие ще сте известни с творческите си идеи и хладнокръвния анализ на проблемите. Работата за вас ще открива възможности да експериментирате и да се развивате и не виждам вариант да се отегчите.

Ще блеснете, ако имате разнообразие и бързи промени. Основното, което ще ви мотивира през годината е това, че работата ви трябва да бъде двигателят за интелектуална и финансова сигурност. Дано да сте в екип, където вашето изтънчено чувство за хумор, дружелюбност и способност да се изразявате да бъдат разбирани и оценявани. Мястото ви ще бъде там, където се работи с хора, ще успеете да се справяте с взаимоотношенията в службата - за вас те са част от играта и затова рядко ще се ангажирате емоционално. Ще бъдете в състояние да движите много задачи наведнъж, но е възможно да не се справите много добре, когато е необходима голяма концентрация, търпение и упоритост.

Ще имате много козове в ръцете си. Бързият ви ум ще ви помогне най-вече в професии, в които има достатъчни интелектуални предизвикателства, за да не се отегчите например. Напрегнатите ситуации, които могат да стресират някои, при вас вероятно ще бъдат доста стимулиращи.

Способността ви да общувате с най-различни хора е много подходяща, ако се занимавате с търговия, журналистика, връзки с обществеността, ако сте брокери, ръководители на екип, някакъв вид консултанти - въобще всяка професия, за която е необходимо да се изразявате добре. Тези, които се справят добре с езиците, могат да имат успешна година като преподаватели или преводачи. Сръчността е още една дарба, която особено силно ще ви помага през годината и затова всички, които се занимават с медицина, особено хирургия, занаятчиите и Музикантите, ще имат възможности за получаване на признание и материални придобивки. Избягвайте да работите професии, които искат от вас рутина, усамотяване, вглъбяване в детайлите или някакъв вид ограничаване. Не започвайте работа в компании, в които има строги правила на поведение. Запомнете - бихте преуспели само, ако имате независимост.

През годината част от вас биха се издигнали .бързо в кариерата, особено ако се занимават с неща, при които има разнообразие и интелектуално предизвикателство. Ще бъде грешка, ако не се възползвате от най-добрите си качества - умението да говорите или пишете добре, способността да се справите с напрежението, чара и общителността си, сръчността си, способността да се учите бързо и аналитичните си възможности.

През февруари, май, август и октомври, ще имате възможност да преодолеете определена несигурност и дребни проб­леми и ще можете да контролирате нещата. Най-после тогава ще успеете да реализирате част от проектите си, но ще ви бъде трудно да възстановите увереността и доброто си настроение. Потърсете тогава помощта на приятелите си.

През март, юни, юли, ноември и декември ще настъпи определена промяна в професионално отношение. Ще трябва бързо да преценявате дали да вземете дадено решение, дали да подпишете договори. Но бъдете спокойни - почти гарантирано е, че каквото и да направите, ще бъде правилно. Като цяло годината ще бъде ефективна за вас. Единственото ми предупреждение е - не бива да посягате на границата между професионалния и интимния си живот - смесването им може да бъде фатално.

Пари

През първото полугодие ще сте склонни да се оставяте на течението и да не се интересувате от събитията, били те добри или лоши. Е, може би е силно казано, да не се интересувате изобщо не е възможно, но поне външно ще запазвате самообладание. То ще ви помогне хладнокръвно да разчитате точно всичките си разходи, да правите преценка на очакваните приходи и да не се окажете без пари.

За мнозина шансът ще бъде благосклонен и те ще се окажат с допълнителни доходи и постъпления, с възможност за увеличаване на спестяванията. Ако спечелите значителни средства, непременно ги вложете в начинание - производство или собственост. Това ще ви донесе още печалби, не разчитайте само на влоговете в банките.

Финансовото ви състояние ще се стабилизира още повече след средата на годината. През второто полугодие ще е добре да си поискате дадени преди време пари на заем. Също така можете да очаквате повишение на заплатата или приходи от допълнителна дейност.

Не ви съветвам да играете на борсите, не се хвърляйте през глава и в хазартните игри. Въпреки всичко, когато теглите чертата в края на годината сами ще се изненадате колко много сте спечели през 2016 година. Какво бихте си помислили, ако спечелите? Нали ви казах на всички, трябваше да ме послушате, защото умея да преценявам и предвиждам. Какво бихте си помислили, ако загубите? Прекалено рано се отказах, трябваше да продължа, да рискувам. Какво ви помага да успеете? Способността да предвиждате. Кое може да ви провали? склонността да се концентрирате само в определена сфера и да загубите общия поглед над нещата. Какво са парите и придобивките за вас? Промяна.

Пътуване

Всичко, което предприемете в тези области през тази година, ще бъде изпълнено с ентусиазъм и енергия. Същото важи и за отпуската. Въпреки това, трябва особено да внимавате да не принесете стреса от службата или работното си място в дома и още по-лошо - дори с вас, по време на почивката. Има опасност обаче от залитане и по време на почивката ви. Ако провеждате активна такава, то е добре от време на време да се питате дали не прекалявате. Няма нужда да се хвърляте в екстремни спортове или тежки физически упражнения и натоварвания.

Ако сте решили да отидете на дълго пътуване или далечна екскурзия, включително и морско пътешествие, трябва да си оставите и за след завръщането ви няколко дни за почивка. Постарайте се в различни периоди на годината да си вземате по малко дни допълнителна отпуска и да релаксирате.

Опитвайте се всеки ден да си изключвате телефоните поне за 30 минути и да се наслаждавате на своето малко собствено отделено време - правете тогава всичко, което ви дойде на ума, не си налагайте никакви ограничения или забрани. И ще видите, че след такова малко бягство от действителността, ще се чувствате още по-заредени и изпълнени с енергия. Медитацията и упражненията за премахване на стрес могат да се окажат особено подходящи за вас.

Любов

Ако сте семейни, през тази година ще се появи тревога, която няма лесно да се разсее. На преоценка ще поставите отго­ворности, които са били важни в живота ви през последните Десетина години. Възможно е да сте възприели модел на поведение, който да подтиска спонтанността ви, но каквато и да е външната причина, необходимо е да си дадете сметка, че със съмнението в себе си, вие ще подкопавате успеха си. Сега е моментът да анализирате това, да потърсите корените му и да се освободите от него. Важно е да не се осъждате и да бъдете по-милостиви към себе си.

Между 23 април и 11 юни 2016 могат да възникнат проблеми вкъщи. Ще започнете да се затваряте в себе си и да правите равносметка на брака си. Най-добрата политика в този момент за вас ще бъде пълната откровеност и то - към себе си. През юни и юли е възможно проблеми в работата да повлияят на отношенията ви в дома и семейството. Ако можете, направете така, че да отидете на почивка или просто да се отделите от дома за известно време. Пък ако с вас е и половинката ви, може да успеете да изгладите напрежението. Ако имате пари и желание  направете си едно романтично пътуване, може и в чужбина.

Ако не сте семейни, пак ще ви очаква период на самовглъбяване и равносметка, през който трябва да направите всичко възможно и да създадете нови контакти. Не казвам, че ще има опашка от нови любовници, но ще срещнете хора, които да ви извадят от отъпкания коловоз. Някои от тях може наистина да ви станат интимни партньори и дори да прераснат в нещо по­вече, но не Тръгвайте с такава мисъл в главата си, а търсете общи интереси и ценности. Оставете връзките ви с хората да се развиват естествено и до края на годината може да се случи нещо хубаво.

Между 18 март и 24 май, както и между 27 юли и 2 септември не завързвайте дълготрайни връзки, това няма да е от полза нито за вас, нито за хората, които срещате. През летните месеци ценностите ви ще са твърде различни от обичайните, ще сте по-мълчаливи и сдържани от когато и да било. Не ви казвам, че трябва да задържате емоциите си, но от началото на септември нататък трябва да направите преоценка на нещата и ситуацията. Под влиянието на Марс през март или април, както и през юни, октомври и ноември, имате най-добри шансове да се влюбите. Влюбете се, но внимавайте при обвързването ви трайно ­едва ли в действителност искате това, което мислите, че искате. В краят на ноември и началото на декември могат да се решат много от проблемите ви - тогава смело напред!

Късмет

Като цяло през годината ще имате много щастливи дни и периоди. Подбирайте важните неща да започвате два дни преди Пълнолунието до два дни след него за всеки един от месеците. Неблагоприятните дни за вас са четири дни преди фазата Последна четвърт до два дни след нея, отново за всеки един от месеците. 3а залагания, игри и числа за тотото избирайте сред 15, 16, 17, 19, 21, 23, 25, 37, 44.

Учене

Ако сте ученици, възможностите ви за добри перспективи в областта на образованието ще се засилят през януари, средата на април, краят на май и средата на лятото. Ако ви предстоят изпити и конкурси - бъдете внимателни през 2016, не подценявайте напрежението, подгответе се освен по дадените предмети и психологически, явяването на изпит е сериозно предизвикателство и дори и най-подготвените от вас, ако имат слаба нервна система, могат да покажат по-слаби резултати от реалните.

Студентите ще имат силен първи семестър, но със затоплянето на времето, все по-малко ще им се учи, а и вероятно ще потърсят ангажименти с работа. Поради това, вероятно през втория семестър ще имат трудности, част от тях може и да се наложи да прекъснат или да се явяват на ликвидационни поправки. За мнозина през лятото освен за работа, ще трябва да намерят време и за учене. За почивка и удоволствие - трудно ми е да говоря.

Спорт

Ако за първи път решите да се занимавате със спорт или определена гимнастика, то ви предлагам да започнете с танци и аеробика в домашна обстановка. Пуснете си любимата музика и се опитайте всеки ден поне по З0 - 60 минути да се отдадете на ритъма на танците.

Когато вземе да ви омръзва еднообразното танцуване, но вече имате изградена нужда от занимание с нещо, то ви предлагам да намерите зала за боулинг и да ходите там поне 2 - З пъти в седмицата. Каквито сте контактни, ще се чувствате направо на мястото си.

Хубаво е също така да намерите приятели и съидейници, с които да си правите дълги разходки сред природата, с елементи на трудни преходи. Ако вече сте от напредналите, то можете да потърсите начин да бягате на стадиона, като включите и препятствия, например бягането между пейките и седалките по стадиона, или бягането по стръмни участъци в планината. Чудесно ви се отразява карането на ски, но внимавайте за обувките и пазете глезените и краката си. За любителите на екстремното усещане, предлагам да се запишат на курсове за управление на делтапланер или самолет.

http://www.astrodata.bg

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА - ВОДОЛЕЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди