изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:06 EEST
Италиански експерт с шокиращи разкрития: Готви се рояк от атентати в Европа (ВИДЕО*)    
По света 4000 бойци на "Ислямска държава" се намират на Стария континент в готовност да изпълняват заповедите на терористичната организация. "Въпросните джихадисти са дошли на територията на Европа чрез канали на трафиканти от Турция. Почакайте и ще видите. Подготвя се нещо, което ще ви накара да забравите 11 септември", обяви експерт.

ъбитията в Париж бяха генералната репетиция на "Ислямска държава". 4000 бойци на терористичната организация се намират на територията на Европа в пълна готовност за действие. Тези смразяващи разкрития направи есеистът и експерт по стратегическата комуникация Бруно Балардини пред италианския сайт byoblu.com.Балардини издава през 2015 година книгата "Ислямска държава: Продажбата на апокалипсиса". В нея той е публикувал материали за терористичната организация, събирани от техните медийни канали през последните 7 месеца.

"Въпросните джихадисти са дошли на територията на Европа чрез канали на трафиканти от Турция. Почакайте и ще видите. Подготвя се нещо, което ще ви накара да забравите 11 септември", обяви експертът.

*За да видите субтитрите на видеофайла, трябва да отворите настройки и на субтитри да изберете български. Преводът от италиански е направен от Катерина Георгиева и одобрен от сайта за видеосподеляне - YouTube.
http://www.blitz.bg



Come funziona la Comunicazione del Terrore (l'attacco a sciame che sconvolgerà l'Europa)


 


Сходни връзки

Италиански експерт с шокиращи разкрития: Готви се рояк от атентати в Европа (ВИДЕО*) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди