изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:42 EET
Издирват трима души с автомати под дърво и камък в Калифорния заради масовото убийство    
По светаИзвършва се издирване на трима заподозрени за стрелбата, която стана близо до медицински и социален център за инвалиди и други нуждаещи се в град Сан Бернардино, Калифорния. Властите съобщиха за около 20 загинали при престрелката. Извършва се евакуация на хората от сградата.Специални части на полицията претърсват за бомби сградите, информира Си Ен Ен

Според информацията тримата заподозрени са били въоръжени с автомати  AK-47. Свидетели са казали на полицията, че са видели трима души с оръжие, които са избягали от мястото с черен автомобил тип джип. Те са били добре организирани като дори са пуснали противопожарната аларма в медицинския център, за да изкарат хората навън и да могат да стрелят по тях.

Специалните части са открили подозрителен пакет на втория етаж на сградата на медицинския център и са решили да действат по обезопасяването му с помощта на робот. Друга част от тях методично проверяват всички други околни сгради за взривни устройства.

Все още не е ясен броят на ранените при престрелката. Не е известен и броят на хората, които са се намирали в здравното заведение.

Сан Бернардино е град с 200 000 население на около 80 км в източна посока от Лос Анджелис.  http://www.blitz.bg

Стрельба в Калифорнии произошла на вечеринке госслужащих


Стрельба в учреждении для людей с ограниченными возможностями в городе Сан-Бернардино (штат Калифорния) произошла во время вечеринки, организованной для госслужащих округа. Как сообщает Reuters, для мероприятия был арендован конференц-зал, расположенный в корпусе №3.

Отмечается, что это единственное здание на территории учреждения, в которое можно попасть без пропуска. По словам исполнительного директора заведения, помещение, в котором проходила вечеринка, вмещает до 200 человек.

Стрельба в учреждении для людей с ограниченными возможностям произошла 2 декабря около 11:00 (22:00 по московскому времени). Огонь открыли, предположительно, трое мужчин. Они скрылись с места преступления на черном внедорожнике GMC Yukon.

Жертвами нападения стали, по разным данным, от трех до 20 человек. Официально число погибших и раненых не уточняется.

К расследованию инцидента подключились агенты Федерального бюро расследований США. Президент США Барак Обама проинформирован о произошедшем.  http://lenta.ru

ПРЯКОТО ПРЕДАВАНЕ ГЛЕДАЙТЕ ТУК

 


Сходни връзки

Издирват трима души с автомати под дърво и камък в Калифорния заради масовото убийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди