изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:50 EEST
РЕШАВАТ КОГА ЩЕ ИГРАЕ ЦЕЦО СОКОЛОВ НА 17 ДЕКЕМВРИ    
СпортНа 17 декември ще стане ясно дали Цветан Соколов вече може да се върне в игра. Топреализаторът на националния отбор по волейбол претърпя операция на рамото, която му попречи да участва във финалите на Световната лига и на Европейското първенство.

207-сантиметровият диагонал, който на 31 декември ще навърши 26 години, тренира, макар и на по-облекчен режим, с клубния си отбор Халкбанк. Той дори вече атакува със средна сила и като цяло се чувства доста добре. След прегледа при професор Джузепе Порчелини, който го оперира, ще стане ясно дали е готов и за игра. Това прави малко вероятно участието на Соколов на Европейската олимпийска квалификация.
Състезанието е от 5 до 10 януари в Берлин, а нашите трябва да спечелят пет мача в пет поредни дни, за да грабнат единствената квота. Старши-треньорът Пламен Константинов събира отбора между 20 и 24 декември. Късно в петък той трябваше да определи групата от 22-ма състезатели, които ще имат право да играят в Берлин. От тях до заминаването ще бъде сформирана група от 14 волейболисти. Освен Соколов под сериозна въпростителна за квалификацията е и Андрей Жеков. На 23 октомври той претърпя сложна операция на крака и възстановяването се проточва повече от очакваното.

 


Сходни връзки

РЕШАВАТ КОГА ЩЕ ИГРАЕ ЦЕЦО СОКОЛОВ НА 17 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди