изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:07 EET
ХОРОСКОП ЗА 9 ДЕКЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 9 ДЕКЕМВРИ


ОВЕН – За едни от вас те са свързани с бизнеса, за други в личен план, но във всички случаи ще се чувствате приятно, откривайки за себе си нови хоризонти.

ТЕЛЕЦ - Нуждата ви от чист въздух и свежи емоции ще ви отведе на място, където ще се дистанцирате от дразнители и неприятни хора.

БЛИЗНАЦИ - Липсва ви сериозен проблем и очевидно няма за какво да се тревожите днес. Никакви неприятни изненади не ви очакват, напротив, открива ви се шанс за промяна.

РАК - Така организирайте делата си днес, че да ви стигне времето за всичко, което предвиждате. Освободете се от притесненията си и мислете за предстоящата си изява.

ЛЪВ - Реална възможност да видите реализирана своя мечта. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия.

ДЕВА – Работата ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високият си дух за победа.

ВЕЗНИ - Други от вас ще търсят работа, което ще ги навежда на мисли за свой бизнес. Бъдете внимателни към здравословните си неразположения.

СКОРПИОН - Тактичността и деловият ви усет ще ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Изгодите, които ще извлечете значително ще улеснят бъдещето ви (най-вече материалното им изражение).

СТРЕЛЕЦ - Заниманията ви с чужди проблеми ще отнемат по-голяма част от времето ви. Ще възникват пречки за преодоляване. Стойте настрана от каквито и да било конфликти.

КОЗИРОГ – Изненадите днес са твърде много дори и за вас. Най-хубавото е че всички те ви носят радост и добро настроение.

ВОДОЛЕЙ - Получена навреме финансова подкрепа ще ви помогне да решите свой проблем. Застъпничеството на други хора ви кара да се замислите дали давате достатъчно от себе си.

РИБИ - Верните ви оценки и предвиждания, които се сбъдват ще ви направят известни. Работете за популяризация на нещата, които са от значение за повече хора.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 ДЕКЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди