изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:37 EEST
ВАСИЛ ТАЧЕВ ВКАРА 25 ГОЛА ЗА ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ПРЕЗ ЕСЕНТА    
Спорт Нападателят на Черноморец (Балчик) Васил Тачев е едноличен водач при голмайсторите след края на есенния дял на първенството в Североизточната «В» група. 23-годишният футболист реализира 16 попадения, което се равнява на 1/3 от попаденията на целия отбор на балчиклии през есента. Освен това таранът на лидера в Североизточната «В» група има още девет попадения в турнира за Купата на Аматьорската футболна лига, тоест 25 пъти е опъвал противниковите мрежи през есента.

Постижението на Тачев не е новост за самия футболист, след като през сезон 2012/2013 реализира 18 попадения за Добруджа (Добрич) в Североизточната «В» група. През миналата година за един полусезон младият нападател пък се разписа дванадесет пъти за балчиклии, след което премина в редиците на професионалния ФК Созопол. В началото на този сезон Васил Тачев се завърна в редиците на Черноморец (Балчик) и е със сериозна заслуга за лидерската позиция на отбора, както и за впечатляващата серия от двубои без загуба. Припомняме, че тимът от Белия град, воден от треньора Георги Иванов-Геша, спечели всичките си срещи в третия ешелон в два последователни полусеза и така записа 32 поредни победи. В настощото първенство Черноморец е на първо място с 13 победи от 13 срещи с голова разлика 48:7. Голяма заслуга за силната серия на Черноморец имат още двама бивши играчи на Добруджа – Ивайло Лазаров и Явор Колев, който е и капитан на тима.   

Тачев започва кариерата си в школата на Нафтекс (Бургас). Още като юноша преминава в тима на Черно море (Варна), а именно на стадион “Тича”, под ръководството на Стефан Генов, талантливият футболист прави дебют в «А» група.

Васил Тачев каза пред zona90.com, че е щастлив в отбора на Балчик и че връщането му от Созопол в Белия град не е стъпка назад в състезателната му кариера. «Ако беше така, не бих предприел тази крачка. Черноморец (Балчик) в този си състав съвсем спокойно може да е в средата на таблицата в «Б» група. Ние сме готови за професионалния футбол... Надявам се напролет отборът да продължи да побеждава и защо да не спечелим пак всички мачове? Голямата цел е през месец май да сме първи и да започнем подготовка за професионалния футбол», каза още талантливият нападател.

 


Сходни връзки

ВАСИЛ ТАЧЕВ ВКАРА 25 ГОЛА ЗА ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ПРЕЗ ЕСЕНТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди