изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:10 EEST
13 ДУШИ ДАРИХА КРЪВ В ГЕ. ТОШЕВО    
ЗдравеКръводарителска акция се проведе вчера в Медицински център I–Генерал Тошево. Благородното начинание, което премина под мотото „Един живот е в опасност! Дайте шанс – дарете кръв!”, събра 13 кръводарители от града и селата. Повечето от тях бяха редовни дарители и изразиха задоволство, че акцията се провежда за втори път в рамките на една година.

„Когато кръводаряването се превърне в начин на живот, няма нищо страшно, напротив – радвам се, че помагам на някой в нужда…” , посочи кметът на село Изворово Диян Господинов, който също е дългогодишен дарител.
За проявената солидарност участниците в акцията получиха пакети с хранителни продукти и полагащите им се по Кодекса на труда почивни дни.
Денят за кръводаряване се организира съвместно от Районен център по трансфузионна хематология-Варна, и Медицински център I, Генерал Тошево. Целта му е в навечерието на Коледните празници гражданите от региона да обърнат внимание на хората в нужда и включвайки се в каузата чрез кръводаряване да засвидетелстват солидарност и дадат пример на младите. НДТ


 


Сходни връзки

13 ДУШИ ДАРИХА КРЪВ В ГЕ. ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди