изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:30 EET
ОСЪДИХА ДВАМА ЗА ОТВЛИЧАНЕ И ИЗНАСИЛВАНЕ НА ЖЕНИ ОТ ДОБРИЧ    
Ред и сигурностДвама похитители и изнасилвачи влизат в затвора, реши на открито заседание вчера Окръжният съд в Добрич. Той призна за виновен 24-годишния В. С. И. от Бобовдол, който е участвал в отвличането на две жени от Добрич и в изнасилването на една от тях.

Жертвите са отвлечени по околовръстния път за „Рилци“, а изнасилването на втората потърпевша е станало в гората между варненските села Новаково и Долище, като тя е била принудена със сила и заплашване.
За всяко от  трите престъпления 24-годишният е осъден на по 9 години лишаване от свобода, но след групиране на присъдите съдът е постановил той да изтърпи най-тежката или 9 години затвор при първоначален „строг” режим.
Със същата присъда е осъден и съучастникът му 45-годишният Б. Н. П. от София. За отвличанията той е получил присъди от по 12 години, а за изнасилването – 7 години. След групирането им, той ще лежи в затвора 12 години при първоначален „строг” режим.
Присъдата може да бъде обжалвана. НДТ
 


Сходни връзки

ОСЪДИХА ДВАМА ЗА ОТВЛИЧАНЕ И ИЗНАСИЛВАНЕ НА ЖЕНИ ОТ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.66 секунди