изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:42 EEST
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ В-К "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА"    
НовиниДобрич. „Административният съд в Добрич очаква да влезе в нова сграда“, съобщава вестник „Нова добруджанска трибуна“. Това ще се случи в началото на следващата година. Новата сграда се намира по бул. „3-ти март“. Преди там се е помещавала банка. Сградата е закупена от Министерство на правосъдието и вече 7 години се ремонтира.

През последните дни в Добрич са били на посещение специалисти от фирмата, осъществяваща строителния надзор, и представители на министерството. Те са се запознали с хода на дейностите. „ВиК предлага увеличение на цената на водата с 5 на сто“, съобщава изданието. Предложението се внася в Комисията за енергийно и водно регулиране. Това е съобщил управителят на дружеството Петър Калчев. Увеличението на цената се налага заради поскъпването на тока. Ако поскъпването стане факт, това ще е не по-рано от юни следващата година. „Започват концертите „Дарования“, съобщава всекидневникът. Първият концерт е фолклорен и ще се състои тази вечер от 18,00 часа в зала „Добротица“. Концерти от този художествен проект се провеждат по традиция в навечерието на Коледа от 1997 година насам.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ В-К "НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди