изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:44 EEST
Шок в Благоевград! Погребаха тризначките    
НовиниТази сутрин автобусните спирки в центъра на Благоевград осъмнаха с разлепени некролози, които „информират“ за внезапната смърт на тризначките от Благоевград Вяра, Надежда и Любов Станчеви, алармира видял некролозите от градския автобус. Когато прочетеш целия текст на некролога обаче става ясно, че някой се е изгаврил с тризначките, като е вложил доста омраза в писането им. Дали това е правилно оставаме на вас да прецените.

На друго мнение е съсед на трите момичета от жк „Ален мак“. Според него некролозите са дело на самите тризначки и това е техен отчаян опит да привлекат отново вниманието върху себе си. „И компост не става от тях. Тормозят непрекъснато целия блок с неадекватното си поведение“, допълни още той.

Последната година не беше особено цветуща за бившите риалити звезди. Съвсем наскоро Надежда изригна в социалната мрежа срещу държавата, тъй като скъпарското й БМВ било запорирано заради неизплатен дълг към благоевградски бизнесмен. Надя взела от него 2900 лв., от които му е върнала едва 250, пише Е-79.



Това съвсем не е единствената тревога на тризначките. Продуцентът на "Биг брадър" Нико Тупарев заведе дело срещу устатите блондинки за клевета. Преди година Вяра, Надежда и Любов обвиниха Тупарев, че ги е заставил да работят като проститутки в Монако. Твърденията имсериозно вбесиха продуцента, който излезе с изявление, че ще заведе дело срещу благоевградчанките. На няколко пъти тризначките опитаха да замажат изцепката си, но въпреки това не им се размина и делото съвсем скоро ще бъде гледано в съда.

В Районен съд – Благоевград, има и трето дело по Закона за задълженията и договорите, което е насрочено срещу една от тризначките - Любов Станчева.

Любов, която беше победителка в "Биг брадър" през далечната 2006 г., е изтеглила потребителски кредит, след което е отказала да го изплаща.

Сестрите прибраха цели 200 бона от голямата награда на шоуто, които профукаха за няколко години. Въпреки че твърдяха, че ще вложат всеки спечелен лев в общ бизнес, плановете им се осуетиха и от колосалната сума не остана и следа.  http://www.blitz.bg

Шут в "тиливизура": Най-дразнещите персонажи в "Биг Брадър" преди и сега
Тризначките към полицай: А какво пише на знака “Стоп”?!
Тризначките с бойкот- ВИП Брадър не плащал
Вяра, Надежда и Любов разсъждават /ВИДЕО/
Тризначките едва не умряха във "ВИП Брадър"
ЦИРКЪТ ПРОДЪЛЖАВА! ВИЖТЕ какви бисери ръсят тризначките
Багата към тризначките: Приятно ми е, Ивайло!
Vip Brother 2012: Тризначките влизат в Къщата, ще останат в шоуто и за All stars изданието
Тризначките се събличат срещу 50 бона
НЕ е виц: Тризначките ще учат за адвокатки!
ТРИЗНАЧКИТЕ ВЯРА, НАДЕЖДА И ЛЮБОВ: Е ПА И НИЕ СМЕ ВЕЧЕ БИЗНЕСМЕНКИ!
Тризначките от Биг Брадър 3 се съблякоха за Плейбой
Мисията на тризначките сащиса съквартирантите, Панайотчо е сразен




 


Сходни връзки

Шок в Благоевград! Погребаха тризначките | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди