изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:15 EEST
Познавач посочи 7 причини мъжете да харесват жени над 40    
Любопитно Те са опитни, те са прями, те са дискретни и знаят какво искат от живота! Легендарният телевизионен водещ Анди Руни споделя седем обективни причини, обясняващи защо мъжете ценят жените над 40.

1. Една жена над 40, никога няма да ви разбуди посред нощ, за да пита „За какво мислиш?“. Тя не се тревожи за вашите мисли.
2. Ако жената 40 + не иска да гледа с вас спорт по телевизията, тя няма да ви досажда с мрънкане, а ще се заеме с онова, което желае – обикновено много по-­полезно и интересно.
3. Тези жени познават себе си достатъчно добре, уверени са в онова, което искат и знаят от кого ще го получат. Твърде малко от тях се интересуват от мнението на околните.

4. Дамите 40 + притежават чувство за собствено достойнство. Те рядко ще ви устроят истеричен скандал на обществено място. Разбира се, ако вие си го заслужавате, биха ви застреляли спокойно, стига да знаят, че това ще им се размине.
5. Тези жени имат интуицията на оракул. Няма да ви се налага нищо да признавате – те, така или иначе, вече знаят всичко.
6. Ярко червеното червило прекрасно подхожда на жените 40 +, което е трудно да се каже за Лолитките. Ако се научите да игнорирате няколкото деликатни бръчки, ще установите, че тези жени са доста по-­съблазнителни от по-­младите.
7. Дамата 40+ е напълно откровена и честна. Тя ще ви каже в прав текст, че сте говедо, ако наистина се държите като такова. На вас никога няма да ви се наложи да гадаете, какво мисли тя за вас.
http://www.bgnow.eu


 


Сходни връзки

Познавач посочи 7 причини мъжете да харесват жени над 40 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.50 секунди