изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:34 EEST
МЕДИЙНА ОЛИГОФРЕНИЯ    
Коментари От два-три дни сме свидетели на нова медийна олигофрения. Централните телевизии, дирижирани от знайно кого, се опитват да манипулират обикновените българи колко значимо събитие е вдигането на цената на църковните свещи от 10 на 20 стотинки или там колкото и да е. То не бяха репортажи, анализи, настройване срещу Българската православна църква как с вдигането на цената на църковните свещи ще отнеме хляба на стотици хиляди православни и едва ли не ще предизвика икономически трус в страната.


Същите телеподлоги забравиха в централните си обедни емисии днес да отразят поредния национален протест срещу драстичното вдигане на цените на винетките, забравиха да отразят тревогата на милиони българи как ще се справят с новите либерализирани цени на електроенергията, които твърдо ще доведат да покачване на цените на основните стоки от 1 януари 2016 година. В същото време надълго и нашироко ни занимават с простотията и извращенията на шепа техни любимци в различни реалите формати, включително и парламентарни.
Всъщност няма нищо ново, по-скоро е логично политическата олигофрения да бъде придружавана от медийна олигофрения, чиято единствена цел е да превърне цял един народ в олигофрен, за да могат шепа хора да продължат да ограбват безнаказано държавата ни и множащите се в нея колониални роби с единственото право да излизат по време на избори и да гласуват, независимо от това, че от гласът им нищо не зависи.
Имам чувството, че наближава моментът, в който независимо колко струват църковните свещи, народът ще запали по една, две, три, по цяла дузина свещи на политическата и медийна олигофрения. Иначе ни чакат парламентарни и медийни дискусии и за цената, мекотата и цвета на тоалетната хартия. А защо не, след като Европарламентът вече обсъди задълбочено колко да бъдат дълги презервативите в ЕС и как да учим децата да мастурбират правилно...
Такъв е животът!
Димитър ДУКОВ

 


Сходни връзки

МЕДИЙНА ОЛИГОФРЕНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди