изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:44 EEST
НОВИЯТ СЕКРЕТАР НА ОБЩИНА ДОБРИЧ ОТКРИ ТУРНИРА „ЗЛАТНА ДОБРУДЖА”    
СпортОлимпийската шампионка от Сеул 1988-ма Таня Богомилова бе специален гост на второто издание на турнира „Златна Добруджа”, който в рамките на двата почивни дни събра над 700 състезатели от цялата страна.

„Радвам се да бъда тук благодарение на поканата на г-н Йордан Андреев. Искам да пожелая на всички малки рибки, които виждам в залата, да плуват за удоволствие, защото в момента те тепърва започват, а на Вас родителите и треньорите да ги окуражите и да им давате сила да продължат напред, защото плуването е най-хубавият спорт. Той изгражда таланти, фигура и надявам се от тези деца да излязат новите златни олимпийски шампиони, с които ние да се гордеем и радваме”, заяви Таня Богомилова, която е генерален секретар на федерацията по плувни спортове.
Състезанието бе открито от новия секретар на община Добрич Калина Георгиева, която от името на кмета Йордан Йорданов, заяви, че плувците ще имат подкрепата за развитието на този спорт. В утрешния брой очаквайте информация за представянето на плувците от двата клуба в града. 


 


Сходни връзки

НОВИЯТ СЕКРЕТАР НА ОБЩИНА ДОБРИЧ ОТКРИ ТУРНИРА „ЗЛАТНА ДОБРУДЖА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди