изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:16 EEST
НОС КАЛИАКРА В РЕКЛАМНИТЕ КЛИПОВЕ НА НОВИЯ ХИТОВ ФИЛМ НА БОЛИВУД    
КултураКадри от екшън сцена, заснета на нос Калиакра, са включени и в двата трейлъра на най-дългоочакваната продукция на Боливуд „Dilwale” или „Човекът с голямото сърце”. Първият рекламен клип е пуснат на 9 декември, а вторият на 11-и – седмици преди премиерата на филма с участието на звездите на индийското кино Каджол и Шах Рук Хан. Суперзвездата на Боливуд Салман Хан също е направил реклама на филма на своя приятел, споделяйки най-новия трейлър в профила си в Twitter.


Шах Рук Хан, когото определят, като маркетингов гений в Боливуд, този път прави 20-дневна рекламна кампания на лентата. Преди трейлърите е била пусната и песента към филма.
Част от снимките на боливудската продукция „Dilwale” или „Човекът с голямото сърце”, която стана известна, като най-бюджетния индийски филм до момента, бяха заснети в България. Според данни на продуцентите, бюджетът на лентата е 25 000 000 евро, като десет процента от тях са изхарчени в България. По време на престоя им в региона индийските кинаджии бяха отседнали в курорта Албена, където краят на снимките бе ознаменуван с грандиозно парти.
Продукцията обещава да е най-зрелищния индийски екшън, правен до момента. Десетки локации в България се превърнаха в декор за суперпродукцията. Снимките у нас продължиха около 60 дни, като голяма част от тях преминаха в София и старата част на Банско. Най-атрактивните екшън кадри бяха заснети на нос Калиакра. Мащабната продукция засне атрактивни преследвания с автомобили, включващи скокове от скалите на носа и зрелищни катастрофи, като част от тях са показани в двата рекламни клипа. В тях се виждат кадри и от София, както и други места у нас.
Шарук Кхан е номиниран 15 пъти за наградата най-добър актьор на Боливуд, и е печелил престижното отличие 6 пъти. Той е най-популярният, извън родината си, индийски актьор и един от най-богатите хора в Индия. Притежава и две продуцентски компании, като с едната, Red Chillies Entertainment, снима в България. Освен на киното, Кхан се е посветил и на редица хуманитарни и благотворителни проекти, които финансира с лични средства.
Индия е пазар с население от 1,2 млрд. души и страната ни има реалния шанс да разшири позициите си на него. Броят на индийските туристи, посетили България през 2014 г., е над 8400, което е с близо 60% ръст спрямо предходната година, което показва перспектива за надграждане и наличие на интерес към нашата страна. Индийските туристи се интересуват предимно от нашите исторически обекти, спа услуги, шопинг и сити турове. Наблюдава се тенденция страните, в които са снимани големи Боливудски продукции да бележат сериозен ръст на туристите от Индия и региона през следващите години. НДТ



Janam Janam – Dilwale | Shah Rukh Khan | Kajol | Pritam | SRK Kajol Official New Song Video 2015



DILWALE 2015 - SHAH RUKH KHAN - KAJOL- ROHIT SHETTY SHOOTING IN BULGARIA


 


Сходни връзки

НОС КАЛИАКРА В РЕКЛАМНИТЕ КЛИПОВЕ НА НОВИЯ ХИТОВ ФИЛМ НА БОЛИВУД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди