изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:40 EEST
Какъв е сексът с жена Овен?    
Хороскоп Жените Овен винаги търсят истинската любов – това може би е и най-основната характеристика на зодията. Когато срещнете дама с този зодиакален знак, знайте, че тя е предизвикателство със скрити дълбочини и сложни мисли. Жената Овен разцъфва, когато срещне точния партньор – става по-чувствена, разбираща и емоционална. Това, разбира се, важи с пълна сила и в сексуално отношение.

Жените от този знак обикновено са игриви, не се страхуват да се впуснат в приключения, обичат физическото натоварване. Те са влюбени в любовта и в случай че сексът с определен мъж им допада, изпитват истинско удоволствие и не се страхуват да покажат това. И обратното – ако не им хареса, те нямат никакво намерение да се преструват. Бързо съдят, но са безкрайно честни, така че ако сте обидчиви, стойте настрана от тези дами.

Всяка типична представителка на този зодиакален знак е спонтанна и финесът не е силната ѝ страна. Бъдете готови част от агресивния ѝ характер да се промъкне и във вашия будоар. Жената Овен ще съблече себе си и вас буквално докато мигнете с окото. Ако искате да се насладите на див, животински секс, това е жената за вас.

Жената Овен е една от малкото, които успешно разделят любовта от секса. Понякога дори за нея е по-лесно да изрази себе си сексуално, отколкото интимно. Ето защо не се учудвайте, че действа по-бавно, когато е влюбена.
Тя обича да има доминираща или поне лидерска роля. Характерно за сексуалния ѝ стил е, че никога не планува това, което ще се случи в леглото, а действа спрямо моментните си усещания. Нейната страст е силна и дори може да се опише като вид ентусиазъм, който се случва точно тук и точно сега.

За нея не е проблем да има много къси и наситени връзки, тъй като тя в основата си е примитивен, здравомислещ индивид, с животинско сексуално начало.

Все пак, ако тя е получила това, което е искала, щастливецът непременно ще бъде поканен отново за нови сексуални подвизи. Жената с този огнен знак се нуждае от мъж до себе си, който да е като огледало на нейната собствена страст – никога не го забравяйте!
http://ezine.bg

 


Сходни връзки

Какъв е сексът с жена Овен? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди