изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:23 EET
Какъв е сексът с жена Близнаци?    
Хороскоп Някои казват, че жената Близнаци може да замени цял харем. В състояние е да привлече мъжкото внимание, ако не по един начин, то по друг. Въпреки че обичат секса, разнообразието в него, бурните любовни сцени, жените от зодията не поставят тези неща на първо място.

Жената, родена под този зодиакален знак, обича цялата любовна игра – от словесното ухажване и чувствената възбуда до кулминацията. Ще плати за мъжкото търпение със собствен дял сексуална изтънченост и това е всичко, което един мъж би желал.

Но любовник, който би искал да запази нейния интерес по-дълго време, трябва да знае, че освен сексуално удоволствие жената Близнаци търси идеал.

Тази дама винаги извлича голямо удоволствие от секса и винаги търси такова. Гонена от своето неуморимо въображение и безкрайно любопитство, тя упражнява секса по-често от мъжете, родени под другите знаци и опитва различни видове крайни експерименти. Често е бисексуална и в любовните връзки със собствения си пол предпочита промяната, играейки ту женската, ту мъжката роля.

Тя иска пълно изживяване, общо стимулиране на всички сетива – зрение, слух и допир. Любовниците на жената Близнаци трябва да вълнуват съзнанието ѝ и най-вече нейното въображение. Това обаче съвсем не означа, че трябва да си въобразяват, че ще са на лидерска позиция между завивките, точно обратното. Макар и да не го показват директно, Близнаците не приемат прекратяване на сексуалното преживяване, докато не изпитат пълно удовлетворение. Търпеливо изчакват до подновяване на любовната игра, но в края на краищата постигат своето.

В нейните търсения на краен екстаз стига до фетишизъм. Може да бъде възбудена лесно от различни телесни миризми – изпотяващ се мъж например. Цялата фетишистка редица е в нейното амплоа, но тя е повече физически, отколкото емоционално възбудена.

Близнаците могат да правят секс буквално навсякъде и това им носи страхотно усещане за свобода – на плажа, в киното, колата, а защо не и на някоя полянка в парка.

На по-зрели години тези дами стават по-претенциозни към обстановката, предпочитат лукса, стремят се да си уредят по-трайни връзки, докато през младостта си са по-непридирчиви.
http://ezine.bg
 


Сходни връзки

Какъв е сексът с жена Близнаци? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди