изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:49 EEST
Ексклузивно: За първи път Русия показа пред света страшилището 2С35 "Коалиция СВ" (ВИДЕО)    
По света Уникални кадри от първите бойни изпитания на самоходната артилерийска установка 2С35 "Коалиция-СВ" публикува ТВ "Звезда". Военните са стреляли с новото оръжие в присъствието на снимачна група от канала. "Коалиция" с лекота изпълнила заданието и показала невероятна точност и мощност. 152-миллиметровият снаряд попаднал точно в дупка и уцелил поставената там от журналистите ябълка, не оставяйки и следа от импровизираната мишена.  

Уникалната 152-милиметрова установка "Коалиция-СВ" за първи път бе демонстрирана на парада на Червения площад в чест на 70-ата годишнина от Победата. Оттогава-насам установката не е показвана. Далечината на изстрела може да достигне до 70 километра. Новата бронирана капсула за екипажа е разположена в предната част на машината, което е аналогично с новия танк  "Армата".

http://www.blitz.bg




Русия се похвали с невиждана досега военна мощ - нови танкове и свръхзвукови бомбардировачи! (ВИДЕО)

Министерството на отбраната на Руската федерация публикува на сайта си отчет за свършената през годината работа. В документа се съдържат данни за техниката, постъпила през последната година на въоръжение в армията. Руските Въоръжени сили са обновени по всички направления през последната година. Толкова сериозно преоборудване в историята на руската съвременна армия не е имало досега.Войската е придобила 1172 нови танкове, включително новият руски танк Т-14 «Армата», 250 самолети, сред които два стратегически ракетоносци Ту-95 МС и три "Бели Лебеди" - най- мощните в историята на военната авиация свръхзвукови бомбардировачи. 

Бойно дежурство носят шест ракетни полкове, снабдени с комплекси "Ярс". А 95% от пусковите установки са в постоянна бойна готовност. 

Усилена е бойната мощ и морските стратегически ядерни сили. В строя са въведени два ракетни подводни крейсера: "Александр Невский" и "Владимир Мономах".

За сигурността на страната дежурят 35 нови балистични ракети. Нивото на оборудване на ядрната триада на модерното въоръжение е достигнало 55 процента. http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Ексклузивно: За първи път Русия показа пред света страшилището 2С35 "Коалиция СВ" (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди