изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:05 EEST
Какъв е сексът с жена Везни?    
Хороскоп Представителките на зодия Везни са изключително добри балансьори, които търсят постоянната хармония със себе си и с околния свят. Това важи с пълна сила и за любовния им свят. Везните са много чувствителни към чуждите потребности и често не са самите себе си, когато им дават ниска или неправилна оценка. Затова са уязвими в секса - могат да достигнат необикновено майсторство, за да доставят удоволствие на партньора.

Не бива да бързате с Везните, бъдете максимално търпеливи. И в никакъв случай не си мислете, че просто си губите времето. Този подход ще ви позволи да се насладите на предварителната сексуална игра, а комбинацията от спокойствието на тази дама и нейното умение да обича със сигурност ще ви остави доволни накрая.

Тя определена не влиза в категорията на онези жени, които ще разкъсат дрехите ви в порив на страст. За сметка на това една истинска дама, родена под този знак, с удоволствие ще ви разсъблече бавно и чувствено, подчинявайки се на естетическия си усет.
За дамите Везни техният партньор трябва да притежава пълния набор от качества и освен това те трябва да са видими от пръв поглед. Тя ще премине към следващия кандидат, без дори да ѝ мигне окото, ако даден детайл от външния вид не е бил на нужното ниво.

Фразата, че красотата е в душата на човека със сигурност не е изречена от нея. Ако отговаряте на критериите обаче, ви очакват дълги нощи с добре обмислени удоволствия.

Според тази жена любовта трябва да носи радост на двамата, но преди всичко на нея. Много ласки, много романтични жестове могат да я спечелят повече, отколкото един агресивен секс. С удоволствие оставя партньора си да я гали навсякъде, но това трябва да бъдат нежни ласки, а не силов масаж.

Една единствена грубост, дори и неосъзната, може да наруши хармонията в отношенията. Обича да усеща хубави аромати, да има огледала в стаята. И в тази връзка, жената Везни е склонна към воайорство и с удоволствие може да наблюдава как друга двойка прави секс или да гледа отстрани себе си и своя любовник.
http://ezine.bg

 


Сходни връзки

Какъв е сексът с жена Везни? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди