изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:29 EEST
Презервативи: Силата се пробужда, но предпазена!    
По света С провокативния слоган „Силата се пробужда, но предпазена!", британският в. „Метро" коментира фирма от Флорида, която пусна презервативи, вдъхновени от най-новия епизод на „Междузвездни войни". Ако клиентът избере Тъмната страна на Силата, той ще получи презерватив с изображението на Дарт Вейдър и неговото видоизменено послание, изписано на него: „Аз няма да бъда твоя баща!".

С провокативния слоган „Силата се пробужда, но предпазена!", британският в. „Метро" коментира фирма от Флорида, която пусна презервативи, вдъхновени от най-новия епизод на „Междузвездни войни".


Ако клиентът избере Тъмната страна на Силата, той ще получи презерватив с изображението на Дарт Вейдър и неговото видоизменено послание, изписано на него: „Аз няма да бъда твоя баща!".

Копирано от standartnews.com


А потребителите, фенове на учителя джедай Йода, могат да си закупят кондом със следния надпис: „Не опитвай, направи го!".

От фирмата-производител заявиха, че дълго са се готвили за новата си продукция и са направили всичко възможно, за да я пуснат на пазара успоредно с премиерата на „Междузвездни войни: Силата се пробужда".
Презервативите са били одобрени от държавния регулатор на САЩ. Всеки от тях струва 3 долара, но в комплект се предлагат с отстъпка. standartnews.com

Сексолог: Постоянният секс с презерватив е катастрофален за здравето на жените
35 момента, които отблъскват жените при секс
Златните правила на секса за една нощ
Шведка разнищи мъжкарите с презерватив на крака си
Контрацепцията от миналото
Презервативи с вкус на свинско и торта няма да има
Какви рискове крие аналният секс
Удоволствието с презерватив е същото

Чолата забранявал на жриците си секс с презерватив при постоянни клиенти

7-те най-чести издънки с презерватив

КАК СЕ ПОСТАВЯ КОНДОМ? ИНСТРУКЦИИ ОТ СТЮАРДЕСА (СМЕШНО ВИДЕО)

Родни баровци луднаха по марков кондом от френската марка Луи Вютон

Кондомът - приятел на жената

Нов кондом за жени

COSMOPOLITAN.BG: Неприлично предложение или нещо съвсем в реда на нещата? Всичко, което трябва да знаеш за аналния секс.

Николета Лозанова: Предпочитам презервативи с вкус на ягода

Кондом пираня брани със зъби дами от изнасилвачи

Избирайте правилния размер презервативи

Презервативите са източник на зараза

За презервативите и оралния секс

В Индия пускат презервативи с вкус на тютюн

В Китай правят дамска мода от кондоми

Румънец залепи кондом за пениса си

Индийци ползват презервативи за асфалт и хидроизолации

130 000 "СПОРТНИ" КОНДОМА ЗА ОЛИМПИАДАТА



 


Сходни връзки

Презервативи: Силата се пробужда, но предпазена! | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Презервативи: Силата се пробужда, но предпазена!
Автор: Anonymous да 2015-12-16 @ 13:41 EET
И след фаталните "Аз няма да бъда твоя баща" Силата миролюбиво се съгласила,но след,като ОН заснул хитро взела презерватива със семенната течност в него и отишла при своя любим доктор,когото Тя на ум наричала "(заради хитроумните му идеи) "мозъка" ,оставила му го (презерватива),а той (Докторът й нали е "мозък") "изфабрикувал" не едно,а няколко деца ... и му отнела всичко..., което Той бил придобил с греховната си сила и страст , дарени му  от вездесъщия ...
Презервативи: Силата се пробужда, но предпазена!
Автор: Anonymous да 2015-12-16 @ 14:08 EET
...и тъмната страна на силата се съгласила кротко,но след като Той заснул взела тихичко презерватива със семенната течност и го отнесла на личния си доктор,когото всички наричали "мозъка", заради хитроумните му носещи  милиони идеи и той,за да докаже,че неговия Бог е над всички и всичко  създал не едно ,а няколко деца, които отнели съпротивителните сили и всичко ценно (имоти,пари...), което той имал ... Така Господарят на тъмната страна на силата искал да го принуди да се поклони на Йехова и да се съгласи да бъде роб до гроб ..., но въпреки това в Него  останала да свети една  мъничка искра обич към неговите най-близки до сърцето му , чиито образи  той грижовно криел  в "скритата си стаичка", която държал винаги със затворени прозорци и заключени врати" , за да не му отнемат   с лукавите средства на химията и техниката това,което за него всъщност било най-ценното и, която ценност ТЯ никога нямало да може да разбере, защото не знаела какво значи истинската обич, обичта,която не се купува и не се измерва в карати...,обичта,която стопля сърцето и душата  и,която дава криле и сила за следващата битка ...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди