изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:13 EET
Какъв е сексът с жена Скорпион?    
Хороскоп Жената Скорпион е много емоционална, нежна и взискателна. Интересува я не лекият флирт или партньор за една нощ. Мъжете, които не смятат за необходимо да се обвързват, по-добре да си нямат работа с тази дама.

Сексът рано започва да вълнува Скорпионите и продължава да бъде актуален през целия им живот. Нежните представителки на този зодиакален знак не крият своята мощна сексуалност и могат да доставят голяма наслада на мъжа, при това и сами да получат такава. Те често искрено обичат не само своя партньор, но и самия секс и за тях не е никакъв проблем да разбудят завоевателя в мъжа.

Тя би могла да напише книга за това как трябва да се движиш, да разговаряш и да изглеждаш, когато очароваш един мъж. Само съвсем безразличен към секса мъж няма да реагира на страстта в очите и гласа ѝ. Без да произнесе нито звук, тя е способна да говори за секс на всевъзможни езици.

В спалнята е взискателна и нейните изисквания са твърде тежки за много мъже. Има малко търпение за тези, които не са съизмерими с нея или я оставят наполовина задоволена. От друга страна, добра е за тези, които страдат от психологични задръжки, и ще направи чудеса от един импотентен мъж, ако причината е психологическа.

Жената Скорпион може да започне любовната игра, нашепвайки предизвикателни думи в ухото. Само разговорът за секса може да я доведе до оргазъм. Тя е тази, която настоява да има голяма вана или едно от тези големи кръгли легла, които нямат определено място за главата и краката и дават възможност за всяка поза.

Тя е истински активист в спалнята и ще направи всичко, за да бъде нощта запомняща се. При нея няма забранени или невъзможни пози, няма ограничения във времето. Затова тя не обича бързия секс и не може да бъде изкушена за подобен.

Трябва да кажем, че тази жена може да се превърне и в ледена кралица в леглото, ако бъде обидена по някакъв начин. Най-лошо е, когато мъжът нарочно или случайно покаже, че за него сексът е само секс и нищо повече. В такъв момент той може да изхвърчи полугол от стаята и да бъде сринат емоционално от презрението на тази жена. http://ezine.bg
 


Сходни връзки

Какъв е сексът с жена Скорпион? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди