изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:54 EET
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА    
Хороскоп ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА


Овен любовен хороскоп за 2016 

2015-та беше спокойна за представителите на знака, но това ще бъде компенсирано през 2016-та. 

Юпитер в Близнаци до юни обещава много флиртове, срещи с нови хора. Втората част на годината ще донесе стабилитет в емоционалния живот. Сатурн в Скорпион те прави сериозна и отговорна, търсеща смисъл във връзките.

Вкусът и предпочитанията ти обаче се променят. Уран те прави експресивна и спонтанна. Ограничи напрежението и не позволявай на проблемите да засегнат сексуалния ти живот. Плутон в Козирог ще ти помогне да се абстрахираш от негативните емоции, да приемеш промените и да осъзнаеш, че всеки край носи и ново начало. Трудното остана в 2015-та, ако връзката ти е оцеляла, това означава, че си я изградила на здрави основи. Ако имаш проблеми, разговаряй, намери баланса, нека логиката ти работи, бъди по-дипломатична и слушай вътрешния си глас, за да успееш. Мразиш рутината и бързо се отегчаваш. Около юни вземи нещата в свои ръце, ако искаш да сложиш край на връзката си. Опитай да не се привързваш към хора, които познаваш слабо. 2016-та е година на решения. Всичко ще се променя между април и септември. Последните два месеца ще ти дадат възможност да подобриш сексуалния си живот. Добрите периоди през годината са: 23/3-15/4, 28/6-22/7, 17/8-15/10. Бъди внимателна през октомври, защото могат да се появят недоразумения.

Тази година си подхождаш с: Рак, Близнаци, Дева, Везни, Стрелец, Риби Трудни ситуации с: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей 

 

Телец любовен хороскоп за 2016 

Решителна година за телците в емоционален план. Ще донесе драстични промени и нищо няма да е както преди. Подобрението ще се случи през втората половина на годината. Сатурн в Скорпион влияе на връзката ти и ще ви се наложи да вземете сериозни и отговорни решения. Обстоятелствата ще подложат на тест силата на любовта ви. Ако връзката има стабилни основи, не е изключено да обмисляш и брак. Лятото ще внесе свеж полъх в любовните отношения. Ако не си обвързана, не е изключено да започнеш нова, сериозна връзка с перспектива. Адаптирай се към ситуацията. Есента и зимата ще компенсират месеците на недоразумения и проблеми. Ако вече имаш брак със здрави основи, няма от какво да се боиш. Бъди търпелива. Дискомфортните усещания ще намалеят до минимум. Прояви разбиране. Бъди гъвкава, но не разкривай своите тайни. Личният ти живот ще бъде гледан през микроскоп от хора, с които вече нямаш нищо общо. Тази година любовният ти живот няма да е лек и игрив, но ако приемеш промените сериозно, ще ти донесе щастие. Ще се научиш да поддържаш искрата жива. Ако през тази година започнеш връзка, тя е определена от кармата. Добрите периоди през годината са: 16/4-10/5, 23/7-16/8.

Подходящите зодии са: Рак, Близнаци, Дева, Стрелец, Козирог, Риби. Бъди внимателна с: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей

Близнаци любовен хороскоп за 2016

През последните години емоционалният ти живот не е бил съвсем лек. 2016-та ще ти донесе прекрасни моменти. Очаква те ново начало. Ако си обвързана, може да се решиш на брак или дете. Втората половина на годината ще е изпълнена с топлина. Ако просто разширяваш кръга си от приятели, някои взаимоотношения може да придобият еротична форма. Възможно е обаче да срещнеш любовта на живота си. Каквото и да ти се случи, годината обещава всички взаимоотношения да са дълготрайни. Със Сатурн в Скорпион ще си доста заета и може би ще се принудиш да оставиш на заден план любовните отношения. Време е обаче да направиш емоционална инвестиция, с която да загърбиш предишните неуспехи. Възможностите са много и няма от какво да се боиш. В началото на лятото положението ще е повече от прекрасно. Годината ти предлага много опции. Ще изпитваш силни емоции, ще проявяваш разбиране, ще бъдеш оценена и приемана. Средата на годината е подходяща и да изчистиш стари, негативни емоции. За тези, които имат връзка, предстои крачка напред във взаимоотношенията. Добрите периоди през годината са: 3-26/2, 11/5-4/6, 17/8-11/9, 8/10-16/11.

Подходящите зодии са: Овен, Рак, Близнаци, Дева, Везни, Стрелец, Козирог, Риби. Бъди внимателна с: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей.

Рак любовен хороскоп за 2016

Позволи си да мечтаеш и да правиш планове, през лятото ще се насладиш на много романтика и красива любов, която ще доведе до сериозна връзка. Ако вече си обвързана, очакванията и желанията ти ще бъдат удовлетворени. Възможно е да се решиш на сватба или дете. Знаеш какво искаш и какво заслужаваш. Несигурните връзки приключват, любовният ти живот се стабилизира. Уран в Овен и Плутон в Козирог ще донесат тръпки, които от своя страна водят до страхотен секс и истинска, страстна любов. От юли месец започва нов цикъл и трябва да си готова да приемеш новото. Не прави прибързани постъпки, не се ядосвай, не бъди обсебваща. Обмисли приоритетите си и приеми, че има периоди на възход, но и на падение. Идва момент за отговорни решения. 2016 е година на изчистване, познанствата са интересни, предстои ти обвързване, време е да си изясниш целите. Добрите периоди са: 10/1-2/2, 14-20/7, 12/9-7/10. Бъди внимателна в дните на затъмнения - 25/4, 10/5, 3/11. В тези дни са възможни затруднени ситуации със семейството и в личните взаимоотношения. Не взимай импулсивни решения.

Подходящите зодии са: Близнаци, Дева, Риби. Бъди внимателна с: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей. Преразгледай взаимоотношенията си с: Овен, Везни, Рак, Козирог.

Лъв любовен хороскоп за 2016

Годината идва под напрежение. Но късметът все пак е на твоя страна. Ще срещнеш нови хора. Ако си необвързана, ще се появят примамливи възможности. Връзката ще е нещо, което ще желаеш силно. Ако си обвързана, желанията ти ще се изпълнят през юни, но ще има напрежение, отговорности и условия. От юли нататък ще се изправиш пред проблемите си. Ако ти предстои сватба, годината ще е трудна. Не губи вяра, търси положителната страна на нещата. Сатурн в Скорпион предразполага към сватба или бебе. Уран в Овен носи обрати иизненади. Не подценявай ситуациите, бъди внимателна с новите познати. Не бъркай секса с любовта. Може да изживееш динамична любовна връзка, която да не прерасне в сериозните отношения, които желаеш. През тази година ще се сблъскаш с отговорността на избора, но ще разбереш какво искаш наистина. Вероятността да откриеш постоянен партньор именно през тази

година е голяма. Ще настъпи промяна в ценностите ти и ако досегашният ти партньор не го приема, трябва да сложиш край и да се огледаш за нови лица. Ще изпиташ всичко - любов и подкрепа, но и неблагодарност. Не действай импулсивно и не вярвай безрезервно на хора, които не познаваш добре.

Добрите периоди са: 3-26/2, 28/6-22/7. Подходящите зодии са: Овен, Рак, Близнаци, Дева, Везни, Стрелец, Козирог, Риби. Бъди внимателна с: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей. 

Дева любовен хороскоп за 2016

2016-та е твоята година! Любовта чука на вратата. Всички планети ти помагат да промениш и подобриш живота си. Юпитер в Рак води до нови запознанства и много флиртове. Сатурн в Скорпион те прави пресметлива, подредена и ти помага да намериш точно каквото искаш. Плутон в Козирог носи промяна там, където не очакваш. Нептун в Риби прави емоциите нежни, романтични. Тази година ще изживееш страхотна любов, която ще те промени. Раните от миналото ще зараснат и не е изключено към края на годината дори да облечеш бяла рокля... Ако си във връзка, тя ще се развива прекрасно и всички недоразумения ще се изяснят още около февруари и март. Ако си сама, приготви се за най-доброто. Първата половина на годината ще ти предложи важни контакти и комуникация. През втората половина те очакват нови приятелства. Възползвай се от възможностите, които ти се отварят. Зимата ще ти се стори топла, ще заживееш с любимия човек. Любовният ти живот ще бъде интензивен, а желанията ти ще бъдат удовлетворени.

Добрите периоди са: 10/1-2/2, 23/6-16/8, 7/11-31/12.

Подходящите зодии са: Рак, Близнаци, Дева, Козирог, Риби. Бъди внимателна с: Овен, Телец, Лъв, Везни, Скорпион, Стрелец, Водолей. 

 

Везни любовен хороскоп за 2016

Емоционалният ти живот през тази година ще бъде спокоен и стабилен. Първите 6 месеца се отличават с оптимизъм. Ако имаш връзка, може и да решиш да задълбочиш нещата, но ако отношенията ти с любимия човек са затруднени,ще изпаднеш в ситуации, с които няма да си съгласна. Опитай да бъдеш обективна и да гледаш по- оптимистично. Ако пък все още не си ангажирана, предстоят ти промени. Ще преодолееш грешките от миналото, ще промениш предпочитанията си и ще се влюбиш. Уран в Овен носи неочаквана любов, грабни възможността, очакват те щастливи моменти. Плутон в Козирог осигурява стабилност в бъдещите взаимоотношения и прекратява периода на отхвърляне, през който може би си преминала. Годината ти предлага запознанства с нови хора, нови планове. Втората половина на годината ти създава предпоставки за започване на новата връзка, която те очаква. Преди това обаче наблюдавай поведението си и проявявай разбиране към околните. Всичко е възможно тази година: промени, неочаквани раздели, любов от пръв поглед. Ти си в период на преход и единственото постоянно нещо е промяната. Добрите периоди са: 3-26/2, 23/3-15/4, 17/8-11/9.

Подходящите зодии са: Овен, Рак, Близнаци, Везни, Стрелец, Козирог

Бъди внимателна с: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей.

 

Скорпион любовен хороскоп за 2016

Годината няма да бъде съвсем лека. Но все пак ще имаш помощта на Нептун, Плутон и Юпитер във втората половина на годината, което ще доведе до подобрение в личния ти живот. След юли идва нова любов, която има вероятност да срещнеш на екскурзия или семинар. Сатурн ще те кара да гледаш на една нова връзка доста сериозно. Плутон е отговорен за появата на нови хора, които ще променят начина ти на мислене. Нептун под знака на Риби щети помогне да се чувстваш, сякаш живееш в приказка. Като компенсация за предишните месеци, ще изживееш вълнуващи, страстни моменти, ще има обрати и развитие. Ще предприемеш действия, за да изживееш мечтата си. Ако си сама, ще направиш компромиси, само за да изживееш любовта, която желаеш. За обвързаната скорпионка обаче нещата не се развиват блестящо. Изпитваш ревност и чувство за притежание, но ако искаш да го задържиш, трябва да бъдеш търпелива, да правиш компромиси и да намериш баланса. Не бъди саморазрушителна. Искаш да имаш контрол, но не бъди твърдоглава. Втората половина на годината трудните ситуации ще бъдат изчистени. Добрите периоди са: 3-13/2, 27/2-22/3, 12/9-7/10.

Подходящите зодии са: Рак, Дева, Козирог, Риби. Бъди внимателна с: Овен, Телец, Лъв, Везни, Скорпион, Водолей. 

 

Стрелец любовен хороскоп за 2016

2016-та слага край на проблемите и ще бъде изпълнена с оптимизъм, радост, надежда и любовно настроение. Сватба, любов, връзка със здраво бъдеще - това е на преден план през тази година за стрелците. Уран носи изненади и подновяване в любовта, нови преживявания и емоции, приключението, от което се нуждаеш. Всичко се развива много положително. Погледът ти е леко замъглен и няма да ти позволява да видиш бъдещето на връзката. Но те очаква удовлетворение и истинско удоволствие от емоционалния ти живот. Необвързаната жена стрелец ще флиртува много и има голяма вероятност да срещне партньора, който ще донесе истинската емоция. Възползвай се от новите познанства. Изгони призраците от миналото и внеси светлина и цвят в интимния си живот. Вече си наясно какво искаш, отърви се от несигурността, пътят е отворен. Любовта ще бъде там за теб. Ако си обвързана, ще поискаш да задълбочиш нещата със сватба или дете. Връзката ти ще бъде стабилна. Есента ще подобри любовните ти взаимоотношения. През март и април страстта е силна. Възможно е да изживееш и любов от пръв поглед. Ще има леки емоционални пристъпи през юни и юли. Добрите периоди са: 23/3-15/4, 8/10-6/11.

Подходящите зодии са: Овен, Рак, Близнаци, Везни. Бъди внимателна с: Телец, Дева, Скорпион, Козирог, Риби

 

Козирог любовен хороскоп за 2016

През 2016 ще настъпят промени в сексуалния ти живот. Ще промениш вярванията си, което ще рефлектира върху живота ти. Плутон и Уран създават предпоставки за прекратяване на привидно стабилната ти връзка. Ако си сама, Сатурн в Скорпион помага да си изясниш желанията и да откриеш партньора, който искаш и заслужаваш. Задават се флиртове и романтика, красиви мигове, които досега си пропускала. Ще се влюбиш, ако все още не си обвързана, ще вложиш силни емоции в отношенията ви и ще преодолееш пропастта от миналото, която ти пречеше досега. Предстоят и добри приятелства. Около теб цари хармония и оптимизъм. Лятото носи горещите промени. Очаква те щастие, плановете ти ще се реализират и ще се отървеш от лошите навици и несигурността. Запази баланса, ако ти предстои сватба. Трудностите от предишните години ще намерят своето решение. През втората част на годината представителките на знака, които вече имат брак, ще открият начин да се справят с проблемите, които разклащат основите му. Добрите периоди са: 10/1-2/2, 16/4-10/5, 5-27/6, 7/11-31/12.

Подходящите зодии са: Овен, Рак, Близнаци, Дева, Везни, Стрелец, Козирог, Риби. Бъди внимателна с: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей.

Водолей любовен хороскоп за 2016

Изненади, обрати, радост - това ти поднася годината. Еротичните ти изживявания стават пикантни, но хубавото е, че може да прераснат в силна любов. Юпитер в Близнаци в първата част влияе върху любовта, създаването на деца. Късметът е на твоя страна. Уран в Овен носи голяма любов, която те изпълва с енергия. Може да я срещнеш по време на пътуване. Изживей я без да се замисляш за бъдещето. Обмисли дали не е време да облечеш бялото, ако вече си сериозно обвързана. През първата половина на годината ще срещаш интересни хора. След това необвързаните ще имат шанса да създадат сериозни взаимоотношения с нова любов. Преданост и истинска любов съпътстват обвързаните, за останалите представителки на знака това предстои. Годината се характеризира с напрежение и развитие. Интересът ти е фокусиран върху любовта, това е, което те вълнува. От лятото нататък ще приемаш нещата уравновесено. Добрите периоди са: 3-26/2, 11/5-4/6.

Подходящите зодии са: Овен, Рак, Близнаци. Бъди внимателна с: Телец, Лъв, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Риби.

Риби любовен хороскоп за 2016

През новата година ще успокоиш буйните мечти и ще се отдадеш на пътувания. Нептун е отговорен за романтичните ти приливи и те кара да се наслаждаваш на еротиката в живота ти. През втората половина на годината новата любов,коятоочакваш, ще се появи. Започва нов цикъл още през март. Ще имаш шанса да изживееш страхотни моменти. Любовта подслажда живота ти и те кара да правиш планове. Очакват те срещи и забавления. Първите няколко месеца ще бъдат напрегнати. Внимавай какво говориш, комуникацията е проблемна. Отминат ли първите 6 месеца, балансът се връща и нещата започват да придобиват прекрасни измерения. Нови срещи или освежаване на връзката, това са съществените акценти за рибите. Нови личности, събития, предизвикателства, но и удоволствия покрай тях, истинска значима комуникация ще предложи годината. Добрите периоди са: 27/2-22/3, 5-27/6, 14/7-28/8.

Подходящите зодии са: Телец, Лъв, Дева, Козирог. Бъди внимателна с: Близнаци, Стрелец, Скорпион. 

http://petel.bg
 


Сходни връзки

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2016 ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.26 секунди