изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:22 EEST
Какъв е сексът с жена Риби?    
Хороскоп Знакът Риби предразполага към мечтателност и голяма емоционалност, която се разпространява както върху любовта, така и върху сексуалната сфера на отношенията. За повечето представителки на този знак сексуалната сфера е важна, те са страстни и предпочитат разнообразния секс, но мъжът преди всичко трябва да разбуди в жената Риби нейните романтични чувства, милосърдието и състраданието ѝ и тогава ще му е по-лесно да я завоюва.

Рибите са изключително чувствени и креативни любовници, които си падат по енергичния секс и реализирането на еротични фантазии. За тях най-добрата възможна комбинация е любовта и сексът да вървят ръка за ръка, защото обичат сигурността, която им дава една наистина сериозна връзка. Освен това, ю наистина обожават да доставят удоволствие на някого.

Дамата от зодия Риби винаги предприема правилните действия, има правилните реплики и създава правилната атмосфера. Супер сексуално освободена е и ако фантазиите на партньора ѝ съвпаднат с нейните, приключенията им между чаршафите може да станат наистина горещи! Никога не отказва нови предложения, особено ако те включват вода. Любимото ѝ похотливо място може да бъде водно легло, вана или джакузи.

Дамата, родена под този знак, се възбужда със скоростта на светлината, но за да достигне до кулминация, има нужда от повече време. Еротични сцени от някой филм или четене на подобни романи учестяват дишането ѝ. Понякога ще иска да повтори в спалнята акробатиката, видяна на екрана, или това, което е прочела в книгата.

Бурните страсти определено не са ѝ присъщи, но ще усетите нейната искрена ангажираност и наслада от сексуалния акт. Тя е готова да използва оралната любов не само за стимулация на партньора, но и за собствено удовлетворение извън половия контакт.

Тяхната естествена склонност към театралност им помагат да засилват апетита на любовника си със стенания и въздишки. Но не бързайте да се възгордявате твърде много, защото именно жените от тази зодия могат да симулират оргазъм до съвършенство!

Много мъже са очаровани от уменията им и тук идва ред да се спомене един парадокс – колкото и добри любовници да са и да привличат мъжете, именно жените от зодия Риби изпадат в положение на робини – те стават зависими от мъжете, с които имат интимни отношения.

Жената Риби обича да се люби във вода - било във ваната, в басейна, на истински свободна се чувства в морето, далеч от погледа на хора, било на плажа. Нейната мечта е да изпита оргазъм във водата в минутите на изгрев или залез, както и под покрова на звездите в летните нощи. Във водата обича да подчинява мъжете със собствената си бурна наслада или с невероятната нежност на малка и добролюбива рибка.
Има и жени Риби, които изпитват силни чувства към себеподобните си, но това правят тайно и скришом от обществото, не обичат да демонстрират "греховната" си любов, на която се отдават безумно.
В сексуалния си акт жените Риби обичат да бъдат мълчаливи, обичат тишината, изпитват изключителната наслада да доведат мъжа до себе си до полуда с устни.
 


Сходни връзки

Какъв е сексът с жена Риби? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди