изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:56 EEST
"АЛБЕНА" АД ОСПОРВА ПРЕТЕНЦИИТЕ НА МРРБ ЗА КОНЦЕСИОННИТЕ ТАКСИ; 60-КИЛОГРАМОВА ВЪЛЧИЦА ОТСТРЕЛЯХА В ТЕРВЕЛСКО    
Новини"Албена" АД ще обжалва решението на Апелативния съд, по силата на което дружеството се задължава да изплати на МРРБ над 2 млн. лв. от концесионните такси, лихви и неустойки, съобщава Бисерка Каменова - юрист на компанията. Според нея двете страни имат принципни различия и претенции към размера на дължимите суми за последните три години.

МРРБ твърди, че концесионното възнаграждение следва да се определя едностранно от държавното ведомство, докато мениджърите на дружеството са на мнение, че сумите трябва да се прецезират ежегодно.
****************************
Това е станало по време на лов за диви прасета в събота. 17 ловци от дружинката не успели да гръмнат прасе, но затова пък в местността "Первана" край селото попаднали на рядка находка. Според информирани поне от 50 години в Тервелско не е убиван такъв хищник. Вълчицата била около 2-3-годишна. Черепът й 0 като трофей, ще остане за ловеца, който я е отстрелял, а кожата ще бъде поставена в ловната хижа на дружинката.
НДТ - 19 декември 2005 г.
 


Сходни връзки

"АЛБЕНА" АД ОСПОРВА ПРЕТЕНЦИИТЕ НА МРРБ ЗА КОНЦЕСИОННИТЕ ТАКСИ; 60-КИЛОГРАМОВА ВЪЛЧИЦА ОТСТРЕЛЯХА В ТЕРВЕЛСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди