изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:32 EEST
АКТУАЛИЗИРАХА БЮДЖЕТА НА ОБЩИНА ТЕРВЕЛ    
НовиниПриета бе актуализация на бюджета на общината със сумата от 100 000 лв. Средствата са от преизпълнение на общински приходи и покриват разходи основно за дейността на детски градини, детски ясли и комунални общински дейности.Увеличението на разходната част в тези две дейности се дължи на факта, че броят на заетите в  общинските детски заведения не е оптимизиран и приведен в съответствие с броя на децата.

С 25 000 лв. от допълнителните приходи се доплаща извършения разход за реконструкция на трасе за високо напрежение към претоварната станция в гр.Тервел.Разгледано бе и предложение за промяна  в поименния списък на капиталовите обекти на общината.За субсидията за целеви капиталови разходи се касае за вътрешна компенсирана промяна – т.е реализираните след изпълнение на обектите през годината икономии се ползват за покриване на нов капиталов разход – в случая за строителен надзор на външно ел.захранване на КПС в Тервел.Собствените бюджетни средства за капиталови разходи се завишават със 78 000 лв. – суми , които служат за разплащане на инвестиции за външните трасета за ел.захранване на претоварната станция и КПС в Тервел.
 


Сходни връзки

АКТУАЛИЗИРАХА БЮДЖЕТА НА ОБЩИНА ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди