изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:05 EET
Страшно зверство! Килърът гръмнал Тинко Георгиев пред очите на малкото му внуче    
Новини Наглото убийство на ул. "Хан Крум" на хотелиерa Тинко Георгиев е извършено пред очите на дете на възраст 5-6 години, съобщава Varnautre. Малко преди 17 часа килърът позвънил на вратата в дома на Георгиев. Отворила съпругата му, която била избутана от мустакатия убиец, който нахлул в дневната. В нея Тинко седял във фотьойл, а до него си играело детенцето. В стаята е била и бавачката на малчугана. Въпреки присъствието на толкова хора в помещението, убиецът не се поколебал и стрелял в главата на Георгиев, след което избягал от местопрестъплението.

Детето, станало свидетел на убийството, вероятно е внучето на Тинко. Продавачка от близък магазин до кооперацията, станала сцена на убийството, разказа, че Георгиев често посещавал търговския обект, заедно с малко дете.

Тинко Георгиев, чието име БЛИЦ първи разкри вчера, има голям син и дъщеря на 19 години, която се казва Тина. Преди няколко години убитият претърпял тежка катастрофа. След нея той е развил диабет. Доскоро жертвата е ходела с двама души охрана, но преди известно време ги е освободил. Точно преди убийството Георгиев се е прибрал от среща с човек, свързан с прехвърлянето на хотел "Владислав", в резултат на съдебни спорове.

Убиецът на Георгиев все още не е задържан. От полицията отказват да разпространят описание на извършителя, защото то било част от процесуално-следствените действия.  http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Страшно зверство! Килърът гръмнал Тинко Георгиев пред очите на малкото му внуче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди