изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:24 EEST
Днес е "неверният петък", какво се случва на този ден    
ЛюбопитноДнес е "неверният" петък или денят, в който хората най-често се възползват от цялата суета около празниците, за да кръшкат, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания. Последният петък преди Коледа се явява идеалното извинение за неверните представители на двата пола, тъй като е най-популярният ден за служебни партита или предпразнични запои с приятели.

Проучването сред 1000 регистрирани членове на сайта Illicit Encounters за запознанства на семейни хора показва, че преди да се посветят на близките си по празниците, кръшкачите се възползват от последната работна седмица преди Коледа. Пикът на изневерите е в петъчния ден.

От анкетата става ясно, че 76 процента от изневеряващите вече са сложили или ще сложат рога на половинките си през тази седмица. Шестдесет и четири процента от анкетираните признават, че използват предпразничното време като прикритие за извънбрачните си забежки.

Внушителните 82 процента от потребителите на сайта от мъжки пол споделят, че харчат много повече пари за подаръци на любовниците си, отколкото за законните си половинки.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Днес е "неверният петък", какво се случва на този ден | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди