изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:02 EEST
Убиха бившия директор на Пътното в Малко Търново Златко Тончев    
Лов и риболовБившият директор на Пътното в Малко Търново Златко Тончев е убит по време на лов край Малко Търново, съобщявя Флагман.Бг. Инцидентът е станал под девета застава в местността „Света Марина”. 57-годишният Тончев бил в гората заедно с дружинката, в която членува, когато бил прострелян от свой колега от групата.

Все още не е ясно как сачмата, предназначена за дивеча, е уцелила Тончев. Мъжът, гръмнал Златко, е около 70-годишен. Изпаднал е в шок след случилото се.

Ловният излет е бил законен.

Полицейски екипи разследват дали един от двамата ловци се е преместил и какво точно се е случило, за да се стигне до кървавата трагедия.
********************
57-годишният Златко Тончев, който е бивш шеф на Пътното в Малко Търново, е прострелян със забранен от закона вид сачма, съобщава "Флагман", позовавайки се на отлично информиран източник. Моделът 13/0, по-известен сред ловците като сачма-деветка, от 4 години е изваден от употреба заради голям брой инциденти с тези муниции. Сачмите 13/0 са по-големи от другите видове и нанасят по-големи поражения. Освен това те се пръскат на много повече парчета и много по-често рикошират.По непотвърдена информация стрелецът е бивш митнически инспектор, който е също е член на ловната дружинка. Той е около 65-годишен и е в шок след трагедията.

Групата авджии, която е една от четирите в Малко Търново, е известна като полицейската дружинка. Нейни членове били само бивши полицаи, пожарникари и митничари. На всичките ловци, които са били на пусията, са им иззети ловните билети и останалите документи и им се пишат актове.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Убиха бившия директор на Пътното в Малко Търново Златко Тончев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди