изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:12 EEST
Какъв е сексът с жена Водолей?    
Хороскоп На жените от зодия Водолей не им е приятно, когато на тях гледат само като на сексуален обект. Те имат значително високи потребности от духовност. Всеки мъж би трябвало да помни това и да се отнася с уважение към тези дами. Както при повечето въздушни знаци, Водолеят подхожда към секса чрез съзнанието си. Ако успее да сподели и дискутира мислите си с партньора, със сигурност приключенията между чаршафите ще са супер интензивни.

Вроденото им любопитство постоянно ги предизвиква да експериментират със суперкреативни нови маневри. Всеки сексуален партньор, с когото имат нужната сексуална химия, ще отключи прикритата му похотлива освободеност.

Жената Водолей обича нещата да се случват бавно. Идеализира любовта и я обгражда с нежност. Но ако я обземат приятни вълни на възбуда, не може да чака дори секунда! Въображението ѝ е супер богато и обича да изпробва нови неща. Едва ли съществува нещо, което не би опитала. Вярва, че всичко, което доставя удоволствие на нея и половинката ѝ, си заслужава.

В секса дамите от зодията се държат малко странно. При тях няма големи страсти, не се възпламеняват лесно и предпочитат нежността и ласките. Никога не забравят да се контролират в леглото, но пък и не им се налага постоянно да мислят за себе си и своите емоции, защото са погълнати от тези на партньора.

И въпреки всичко тези дами са любопитни, приемат нови идеи за секс, искат да направят избраника си щастлив. Не им е лесно, защото те самите трябва да поставят неговия интерес пред своя. Иначе с удоволствие биха си лежали в леглото, обсъждайки някой проблем или съветвайки любимия си как да се справи с нещо, което го затруднява.

Дамата, родена под знака на Водолея, се отнася с очарователна симпатия и загриженост към сексуално подтиснатите мъже. Тя обича и цени красивите неща, включително и красотата на мъжкото тяло, така че времето, което прекарвате във фитнеса, ще бъде оценено по достойнство от тях. Разбира се, освен ако не се опитвате да парадирате с това, което притежавате – Водолеите обичат да се чувстват като откривателки. http://ezine.bg
 


Сходни връзки

Какъв е сексът с жена Водолей? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди