изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:01 EET
Шокиращо! Откриха бомба в лайнер на "Ер Франс" с 459 пътници на борда /ОБНОВЕНА/    
По света Подозрително устройство наистина е открито в тоалетната на на самолета на "Ер Франс", потвърдиха кенийските власти, предава "Индипендънт". Както БЛИЦ съобщи полет 463 от Мавриций до Париж кацна извънредно в Момбаса заради съмнение за бомба.

Двама заподозрени пасажери в момента се разпитват от кенийските власти. Всички 459 пътници и 13-членен екипаж бяха ескортирани на безопасно разстояние от самолета. Спецекипи от кенийския флот пък взеха поставената бомба, за да бъде взривена на безопасно разстояние от летището.

Кенийски експерти продължават да проучват устройството, след като самолетът се приземи извънредно, докато всички пътници бяха откарани в близки хотели. Службите за сигурност са отцепили района, а всички полети на летището са спрени.
Все още нито една терористична организация не е поела отговорност за поставената бомба.  http://www.blitz.bg

Найроби. В състава на откритото на борда на самолета на „Еър Франс“ подозрително устройство няма взривни вещества, съобщава ITV.
По думите на представител на кенийската полиция , устройството „прилича на хронометър, монтиран върху кутия“.
По-рано подозрително устройство бе открито на борда на самолет на авиокомпанията „Еър Франс“, който кацна аварийно в Момбаса.
„Устройството е било изнесено от самолета и в него не са открити взривни вещества, но хронометърът все още не е анализиран“, заяви източникът.  http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Шокиращо! Откриха бомба в лайнер на "Ер Франс" с 459 пътници на борда /ОБНОВЕНА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди