изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:24 EET
Сексолог: Има 6 типа жени в зависимост от формата и размера на гърдите им    
Любопитно Италианците са известни в света като покорители на женските сърца. Не е за чудене, че италиански сексолог тръби, че пръв е открил „формулата на женските гърди”, която позволява в зависимост от формата и размера им с голяма точност да се установи и характера притежателката им. Италианският специалист не разкрива формулата на изчисленията си, но независимо от това резултатите са доста интересни.


Така, например жените с гърди като вишни, т.е. много малки, са доста умни. Те са сигурни приятели в живота и при изпитания, но не придават голямо значение на секса и той не е сред приоритетите им. Но пък, ако изпаднат в съответното настроение, те много лесно се възбуждат. На тях приличат и тези жени, чиито гърди са с формата на портокали.

Истински сладострастници, готови да пробват всички видове и форми на секса, са жените с крушовидна форма на гърдите. Тази сексуална разкрепостеност се съчетава смайващо хармонично с тяхната целеустременост и вярност към идеалите. Такива жени често са искрено набожни.

Жените с гърди като лимони са големи оптимисти, умеят да се смеят над собствените си недостатъци, те са дръзки и независими. В секса са пределно освободени, но извън леглото предпочитат подредения и без крайности живот. Ако в него обаче възникне екстрена ситуация, няма да се поколебаят да влязат в горяща къща, за да спасят пострадали и това за тях ще е нещо като приключение.

Жените, чиито малки гърди, наподобяват гроздови зърна, са скромни, срамежливи и нежни. Те не блестят в кревата, но за сметка на това с удоволствие поддържат семейното гнездо уютно, топло и чисто. Тази жена е гаранция за надежден тил и няма мераци да е глава на семейството.

Дамите с гърди като пъпеши са любителки на вкусната храна, обичат да бъдат ухажвани и да тънат в разкош. Те обаче не си падат по секса, а по други развлечения, които обикновено са свързани с доста големи разходи за мъжете. От такива жени рядко излиза добра домакиня, нито пък бизнесдама.

Представителките на прекрасния пол с гърди като ананаси са доста умни и често постигат успех в кариерата. Разкрепостени са в секса, но преди да успее да я вкара в леглото си мъжът трябва доста да се изпоти, тъй като да се завоюва такава жена никак не е лесно. Като правило те не обичат многобройните авантюри и остават верни на мъжа, който са признали за свой партньор.   http://zdrave.to

Линкове към всички еротични галерии на НДТ >>>

Как се гадае по женските гърди?

По гърдите им ще ги познаете /18+/

Представиха алтернатива на силикона

Характерът на жената се преценява по формата на гърдите й

С подходящ размер сутиен ще изглеждате по-слаба

Кои са признаците, че спешно се нуждаете от секс

Жените се възбуждат за 3 минути, мъжете - за 3 секунди

Джордан: Големите цици са демоде

Българките имат най-големите гърди в региона

Тенисистка с бюст 125 см разубедена от фенове

Голо суши Naked Sushi

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Сутиените може да провокират рак?

Съотношението между талията и бедрата при жената трябва да бъде около 0,7.

ПРАВЕТЕ ТАКА, ЧЕ ДА ИМАТЕ КРАСИВИ ГЪРДИ - БЕЗ ХИРУРГИЧЕСКА НАМЕСА

Забранено за читатели под 18 години: 101 страхотни секс трика

Уголемяването на бюста ще става без силикон

Какви са рисковете за гърдите ти по време на секс?

Как да познаете истинския бюст


 


Сходни връзки

Сексолог: Има 6 типа жени в зависимост от формата и размера на гърдите им | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди