изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:35 EEST
УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ДАРИХА 1 620 ЛВ.    
Коледа1 620 лв. събраха учениците и учителите от СОУ „Петко Рачов Славейков” в Добрич, след дарителска кампания за подпомагане лечението на 19-годишния Атанас Златев от Шумен, който страда от тежко онкологично заболяване и се нуждае от операция във Виена, за която трябват 50 хил. евро. Възпитаниците на школото научили за тежката съдба на Наско от интернет и решили да направят нещо, за да помогнат да се съберат средствата. Средношколците сформираха музикално-театрален състав „Коледни таланти” и представиха няколко благотворителни концерта, под наслов „Наско, искаме да живееш!”

Преплитайки традиционното и модерното, младите таланти успешно възкресиха Коледния дух на сцената в Актовата зала с виртуозните си певчески изпълнения и театрални скечове, а Дядо Коледа и Снежанка демонстрираха завидни танцови умения.
В благотворителната инициатива „Наско, искаме да живееш!” се включиха и всички преподаватели в училището, както и част от родителите на славейковци.
Събраната сума от дарителската кампания бе внесена в банковата сметка на Атанас Златев. НДТ


 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ДАРИХА 1 620 ЛВ. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди